-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
BB9000
senior tag
Igen. Az előző firmware-t tedd fel, azzal jó lesz. Addig amíg ehhez nem érkezik meg a javítás, addig türelem, és maradjon az előző. Az automatikus update-et kapcsold ki.
Nem biztos, hogy mindenkinél előjön ez a hiba. Lehet, hogy nálad is és a fórumbejegyzést írónál is van valami speciális beállítás, ami miatt érint titeket. Gondolom a teszteléskor kiderült volna, ha mindenkit érintene, és akkor nem tették volna élesbe. Nekem is van egy AX55-öm mesh-be. Ha odaérek kipróbálom, hogy nálam mi a helyzet ezzel az új fw-rel. Nálam nincs bekapcsolva az automatikus update, pont az ilyen esetek miatt. -
BB9000
senior tag
Az automatikus firmware-frissítés be van kapcsolva?
Lehet, hogy az AX55-re felmászott a 3.0.0.4.386_53244 (ami 2025/06/20-án jelent meg!! ) és amiatt van a gond.
Itt is írja ugyanezt: Asus forum -
Informatikai főszabály szerint a szolgáltatói eszközöket érdemes kiváltani, mert saját eszköz esetén mi választjuk meg a hardver paramétereit, ennek megfelelően sokkal több beállítási és szolgáltatási lehetőségünk lehet, és a szolgáltató nem nyúltab bele.
Az élet főszabálya szerint viszont ami nem rossz, azt nem kell megjavítani. A döntés a Te kezedben van. El kell döntened, hogy a fentiek alapján rossz-e.
MaCS
-
kpityu +1
Az új AsusWRT kiadások beállításai ELVBEN hordozhatóak típusok között.
Én ezt mégsem ajánlanám. Nekem nem tűnik annyira kiforrottnak a dolog, hogy megérje azt a 20-30 percet, amennyi idő alatt egy átlagos otthoni rputert fel lhet konfigurálni -- azzal az előnnyel, hogy ezzel az ember le is tisztázza a beállításait.
Szerintem.
MaCS
-
-
-
-
Vasy09
őstag
Igen, nálam is ez lenne a cél! Én nem cserélgetem az eszközeim. Az első AC68U-m már 4 éve megvan! Hibátlan azóta is.
Ezért vagyok én is tanácstalan!Megvenném én a drágább 88u-t is, ha tudnám, hogy hozza a nekem elvárt szintet!
Az AX92U nálad nem játszott? És ha igen, miért nem?Blakey: Köszönöm neked is!
-
blakey
titán
Van egy tartalék AC57U V1-em Padavan firmware-el, nagyon jó és mindig bennem van a kisördög, hogy azt kéne használni és nem az AX92U-t. Tökéletesen elég számomra és minden tudását kihasználom míg az AX92U-nak csak olyan 30-40%-át, és ez engem zavar, a CFW is hiányzik. Amikor van egy újabb frissítés akkor felteszem és 1 napig tesztelem majd megy a dobozba. -
blakey
titán
Lehet, hogy hiba van a firmware-ben, ilyenekről már olvastam másik típussal kapcsolatban, próbálj meg egy újabb firmware.t vagy ha nincs akkor egy korábbit, hátha azzal jó. Ha nem akkor tehetsz egy próbát a Merlin fw-el. Ha azután sem jó akkor még benne vagy a 14 napban és csere egy másik típusra vagy megvárod míg az Asus javítja, mert nekik kell megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest