- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Port Forwarding-nál mindig a belső IP-t kell megadni, hogy mire továbbítsa, a külsővel nem kell foglalkoznod.
Így néz ki pl. a Transmission torrent beállítása:
A 192.168.1.103 az a helyi eszköz, ahol maga a Transmission fut.Bekavarhat még az, hogy a szolgáltatói modemed nem bridge módban van, vagy ha ez nem lehetséges, akkor nem állítottad be, hogy a routert DMZ-be rakja.
-
Az AX58 szerintem is többet ad egységnyi pénzért, de a kérdés az, hogy mire van szükséged.
Az pedig, hogy mennyi pénz indokolatlan egy routerre, elég értelmetlen kérdés. Csak a konkrétumok számítanak. Én sem szívesen vettem most 80e Ft-ért egy AX92-est, de egy olcsóbb típus konkrétan pénzkidobás lenne. (Az AX58 és az AC86 megvolt, de nem elég.) Öt évet feltételezve havi egy fagylalt ára.
Egyszerre kiadni persze fáj, de még jobban fájna, ha fele ennyi pénzért ráfaragnék.
MaCS
-
Azon az áron az AX56U-al nem nagyon foghatsz mellé. Friss, van rá Merlin, jó ideig támogatott lesz, és valószínűleg iszonyú populáris. Befektetés a jövőbe, ha még nincs is AX-es eszközöd.
Mondjuk jelenleg ez a belépőszint. Lehet később jönnek majd még gyengébbek/olcsóbbak.AC66U B1-et (AC68U) már nem feltétlen vennék, biztosan hamarabb fog megszűnni a támogatottsága.
Használtan, jó áron jöhet AC68U, de csak szigorúan az újabb HW revíziók: E1 - 1 GHz, B2 - 1.4 GHz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen videókártyát?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Renault, Dacia topik
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Mikrotik routerek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Synology NAS
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- HOPPÁ! SUPREME7 Turkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged