Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Karácsonyi telefonajánló 2023
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Yettel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
veterán
" ... nincs a tartalomba belógó szenzorsziget vagy kamerakivágás sem." - vajon miért gondolják azt a gyártók, hogy erre csak a gamer mobilok esetén van igény?
-
doooo
addikt
Siralmasak a kamerák... de legalább egy egyszerű zoom-modul lenne a makró helyén... ugyanakkora helyen is elférne.
Jó, persze, persze, nem az a lényeg itt... de azért mégis lényeges. Egy bizonyos szintet (ami nem csúcsok csúcsa) illene megugraniuk, nincs rá kifogás. -
SkyLine3000
addikt
Így kell kinéznie egy normális telefonnak!
Nincs semmi noccs, lyuk, sziget, meg mittoménmi. Van alul-felül akkora káva, ahol elfér minden, oszt jóvan. Elég szomorú, hogy alig van pár gyártó, aki még így gondolkodik. Az összes többi okádja ki magából az egy kaptafára készült lyukas, szirszar utánzatot.
Ha már gémer. Az Asus legalább ad a külsőségekre, meg a kiegészítőkre, hogy az ember tényleg azt érezze, ez egy játékkonzol, gémer mobil. Ettől függetlenül nem az én asztalom ez.[ Szerkesztve ]
-
xsjado93
senior tag
Szerintem bőven vállalható minőség. Persze lehet mondani, hogy ennyiért van jobb is, de azoknál meg a gamer funkciók kaptak kevesebb figyelmet. Jön majd a Zenfone 10, gondolom az lesz inkább a kamerás mobiljuk. Konkurenciát meg nyilván nem szívesen állítanak házon belül.
Your life is a lie.
-
bali
tag
Ennyi pénzért 2 év főverzió frissítés siralmas...
Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Watch Active 2
-
Segal
veterán
A kutya nem venné a Zenfone telefonokat tőlük, ha ebben is jó kamerák lennének. Nem lesznek a saját maguk ellenségei...
Itt az extra felár a gamer funkciókon van."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
<Adamsky>
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #2 üzenetére
Te mivel magyarázod azt, hogy ma a Sony-n kívül egyetlen gyártónak sincs olyan "normális" (értsd nem gamer) mobilja, aminél ne rondítana bele valami a képbe?
Én csak arra tudok gondoloni, hogy szerintük ez az embereknek tetszik.Sharp Aquos R3. Szerinted?
[ Szerkesztve ]
-
doooo
addikt
Mert amúgy ki veszi a Zenfone telefonokat az elmúlt években?
A "gamer funkciók" sem érnek túl sokat önmagukban mostanság. Pl. egy S23Ultra minden másban messze jobb ennél, és még gamerkedni is gyakorlatilag ugyanúgy lehet vele (nagyon jó hűtés és emelt órajelű Gen 2). Ugyanannyi, vagy akár ha szerencsés az ember, kevesebb pénzért (S23+-ról nem is beszélve, ami a megegyező felbontás miatt még jobb is minden benchmarkban az Asusnál, és sokkal olcsóbb is). Egyedül a 165Hz nincs meg. Ha az önmagában perdöntő, akkor rendben. De szerintem még a nagy mobil-gamereknél sincs ez így.
Szóval ilyen alapon illene jobb kamera ebbe. A Zenfone meg lehetne jobb áron, meg pár más plusz funkcióval ellátva, és akkor nem kannibalizálnák egymást. -
Alfred88
tag
Felőlem akár lehetne olyan variáns amin abszolúte nincs se elől se hátul kamera
Miben jobb az s23 ultra ? 3 napja van meg ,konkrétan égeti a kezem egy hosszabb játék után a gyári hibás kijelzőről nem is beszélve , a Samsung ui meg egy erőforrás zabáló katyvasz , üzemidő is csak egy erős ehh , ennyi pénzért többet kéne durrantani a samsungnak[ Szerkesztve ]
-
Szeretem a ROG készülékeit, nagyon egyediek a maguk módján. Köszi a tesztet.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Noukoum
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #11 üzenetére
Még csak nem is drágább amin nincs bevágás, egyszerűen az embereket ez egyáltalán nem zavarja.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
vilmose33
senior tag
Köszönöm a tesztet
A jövő most van
-
<Adamsky>
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #11 üzenetére
"Egyel több okot adnak, hogy a drágább, gamer vonalat válaszd."
... de nekem - és sok más embernek (látom most pl. az S23-as topic-ban) - nem kellenek a durung gamer mobilok. Csak azért nem fogom azt venni, mert azokon nincs "lyuk". -
Segal
veterán
Azért nem gondolom hogy bárki is sírna utána, ha sikerülne megoldani a nélkülözését...
Inkább csak elfogadja."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
<Adamsky>
veterán
Sejtettem, hogy kisebbségbe vagyok (persze előbb-utóbb nekem is be kell majd adnom a derekam), de én is inkább afelé hajlok, ami Segal mond. Vagyis, hogy ha sok embernek nem is tetszik, de nem "deal breaker" számára.
Én itt igazából a tesztelők (Mobilarena?) felelősségét is látom picit ebben. Mert ha - főleg a nagyok (GSMArena, PhoneArena, stb.) kicsit oda-oda pirítanának a gyártóknak, hogy lehetne ezt másképp is (Sony & a már említett gamer mobilok), akkor lehet lenne pár másmilyen mobil is. Mert az, hogy az egyiken bal oldalon, a másikon jobb oldalon, a harmadikon középen van lyuk, az nem választék. Amit meg nem szeretnének eladni (vagy csak a drágább modellek felé szeretnék tolni a népet) arra meg tesznek egy "könnycseppet" meg akkora kávát, hogy körbe bárhol elférne egy kisebb önimádó kamera. -
lujo10
aktív tag
Köszönöm a tesztet
Egy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
-
bwoay
nagyúr
válasz
<Adamsky> #25 üzenetére
Vélhetően a Sony is úgy gondolja, hogy a háborítatlan kijelző egyesek számára komoly selling point lehet, hiszen következetesen ragaszkodnak hozzá, akárcsak a jack aljzathoz. mégsem láttam évek óta senkinél Sony telefont, ezek szerint annyira mégsem fontos szempontok ezek - vélhetően többet nyomnak a latban azok a tulajdonságok, amikkel a Sony készülékek nem rendelkeznek (egyébként nem tudom, hogy mik ezek).
A jack aljzat meglétét egyébként szerintem a legtöbb tech site fennhangon szokta dícsérni, mégsem látom, hogy ennek bármi hatása lenne a gyártókra.
Meg ugye van az a jelenség, hogy mindenki kis telefont akar, és amikor az Apple legyártja az ultimate kompakt készüléket, akkor kiderül, hogy az emberek zöme mégis többre tartja a nagy kijelzőt. Vagy hol is van az iPhone 14 mini?[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Redneck
veterán
Aztak*rva. Komolyan van valaki, aki extra hűtőt csatlakoztat, és kiad 5-600 rongyot egy telefonért, hogy androidon játszhasson, a sok gagyi fossal? Az igen.
Csilivili RGB hűtő van, de egy rendes kontroller nem fért bele. Mi ez a PMOLED kijelző hátul, meg azok a "tokok"?
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban. http://steamcommunity.com/id/redneck026/
-
TTomax
nagyúr
" Meg ugye van az a jelenség, hogy mindenki kis telefont akar, és amikor az Apple legyártja az ultimate kompakt készüléket, akkor kiderül, hogy az emberek zöme mégis többre tartja a nagy kijelzőt. Vagy hol is van az iPhone 14 mini "
Ugye nem a 13minire gondoltál?Mert az apple úgy gondolta neki nem éri meg,az azt jelenti nincs is igény rá....Azt csak csendben jegyezném meg,hogy egy 11pro mérföldekkel jobb volt kamerában... Ultimate... A nagy francokat már elnézést....[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
ricsike_p20
tag
99%, plusz egy fő. Nekem kifejezetten tetszik, szinte mindegyik megoldás, de legfőképpen az apple-féle (nem, nem azért, mert jelenleg pont az van), cseppet sem zavar, volt a kezemben olyan modell, amin nem volt lyuk/notch/semmi, hiányérzetem volt, az előnyét meg nem láttam.
Jöhetnek a kövek.
Huawei P8-9-10-20_____ Galaxy S10e,.. S20 FE 5G,.. S21FE - i13mini - i14.
-
hardver1985
tag
Végre egy jó akkus telo.2év frissítés ez siralmas...
Megbízhatóságom: 160 pozitív... Nem írok vissza emberek Kerüljenek!!!
-
MMiklos86
csendes tag
Nem rossz. Olyan telefont keresek, ami hardverben és kijelzőben erős, nem-Samsung, nem-kínai (amíg el nem foglalják), van rajta jack és értesítési LED. Egész tűrhető ajánlat úgy is, hogy nem játszom mobilon. Félmilliós ára nem annyira mellbevágó, ha figyelembe vesszük, hogy a hamarosan megjelenő, fenti paramétereknek megfelelő Sony 1 V mennyibe fog kerülni.
Amikor az megjelenik, meglátom, hogy a Sony neve, támogatása, jobb kijelzője és várhatóan élhetőbb súlya megéri-e a felárat ehhez az Asushoz, vagy a Zenphone-hoz képest.
-
bwoay
nagyúr
A 14 minire gondoltam, mert az nem létezik. A 12/13 mini az ultimate kompakt készülék a mérete miatt. Ez nem kompromisszummentes csúcsmodellt jelent (teljesen nyilvánvalóan nem is oda pozicionálta a gyártó), hanem egy olyan "kurrens" telefont, ami tényleg kicsi, és nem csak kicsinek számít a bazi nagy tepsik között. Nem azt próbáltam kifejteni, hogy az ilyesmire nincs igény, csupán azt, hogy akkora igény nincs rá, hogy a gyártóknak megérje, elvégre azt gyártják, amiből nagyobb mennyiséget tudnak eladni.
ricsike_p20:
hiányérzet? mármint komolyan nem látod semmi előnyét annak, amikor semmi nem lóg bele a képbe?[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Hallosz
senior tag
"hiányérzet? mármint komolyan nem látod semmi előnyét annak, amikor semmi nem lóg bele a képbe?"
Bátortalanul jelzem, engem a legkevésbé sem zavar, hogy a felső vékony sávban van egy pötty a kamerának. Vagy kapszula vagy sziget, bánom is én mi a neve. Jó helyen van ot az akku kijelzés, térerő, dátum és egyéb értesítések között.
Miben kellene, hogy zavarjon a kamera pötty, vagy lyuk? Kérdezem úgy, hogy nem is használom a szelfi kamerát.
Mert lakni, muszáj.
-
Atee94
csendes tag
Az Iphone 14 plus lett hatalmas bukás, az i12-13 mini tagadhatatlanul nem a legsikeresebb darabjai a szériának, de 15-15 milliót csak elpattintottak belőle.
A másik dolog, hogy aki direkt a kompakt készüléket keresi, az általában több évig is használja a telefonját, így alapvetően kisebb a piac is amit le tudnak fedni a kompakt telefonokkal.[ Szerkesztve ]
"The only thing here built to last is the engine that turns your world to trash" - Slum Planet, 3teeth
-
Navaren
aktív tag
válasz
hardver1985 #32 üzenetére
Abban a tekintetben nézve, hogy kiknek készül, igazából teljesen érthető, ha belegondolsz.
Aki az abszolút csúcsok csúcsa - játéktelefont akarja, az vesz ROG phone-t (meg úgy általában ROG cuccokat), nem?
Kétéves hardver az ilyen arc szemében már őskövület.
Nem azért, mert ne lenne elég még akkor is bármira IS, hanem mert lesz a piacon erősebb.
És persze a támogatás - ciklus is a csere felé tereli.
[ Szerkesztve ]
iBalu :: Ordo Ab Chao
-
Redneck
veterán
De mondanak, de nem igazán értem, hogy ezek miatt miért akar bárki, egy ilyen telefont? Legalább valami kontrollert adhatnának hozzá, hogy ne az érintőn kelljen bohóckodni.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban. http://steamcommunity.com/id/redneck026/
-
janeszgol
félisten
Tavaly szerintem a Rog Phone 6 volt a legjobb mobil. Idén a Samsung (és a Xiaomi) eléggé odatette magát, de attól még az RGP7 egy nagyon szuper teló.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512 GB zöld, iPhone 15 Plus 256GB zöld
-
bwoay
nagyúr
"Jó helyen van ot az akku kijelzés, térerő, dátum és egyéb értesítések között."
ott valóban, de amint valamilyen full screen tartalmat nézel (kép, video, játék), ott a használható területből vesz el. és értem, hogy meg lehet ezzel barátkozni (mert lényegében muszáj), de hogy ez egyenesen hiányozzon, az számomra meredek. mármint mi hiányzik? ez nem valami extra funkcionalitás. sokkal inkább olyasmi, mintha direkt úgy szeretnél filmet nézni otthon, hogy a TV elé beraksz egy vázát - nem értem, mit ad ez hozzá az élményhez.Atee94:
igazad lehet! Nem vettem számításba, hogy eleve nem cserélget már mindenki 1-2 évente, mert gyakorlatilag semmi értelme. Hogy mennyit adtak el a minikből, arról egyáltalán nem tájékozódtam, csak azt látom, hogy nem volt túl hosszú életű a dolog, és nem is igazán hiszem, hogy visszahozná az Apple belátható időn belül. És talán az is közrejátszik, hogy az emberek zöme inkább a zsebében akar kis telefont, a kezében viszont nagy kijelzőt szeretne látni - erre meg már van több megoldás is.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
<Adamsky>
veterán
" ... a TV elé beraksz egy vázát - nem értem, mit ad ez hozzá az élményhez."
Jó hasonlat.
Én már azon agyaltam, hogy ha valaha el is tűnik majd a "szelfi lyuk" vagy a "sziget", akkor jó pénzért lehetne ilyen kis matricákat árulni, amivel újra visszaállítható lenne a "rend". -
xsjado93
senior tag
De a tv elé rakott váza milyen plusz funkciót ad a tv-hez?
Egy notch-nak / lyuknak még mindig több a készülékhez adott funkciója, hiába nem a legesztétikusabb.
Előlapi kamera(rendszer) nem csak szelfire jó. Én pl szeretem használni, amikor rég nem látott, számomra kedves emberrel telefonálok, mert úgy teljesebb a beszélgetés élménye
First world problemsYour life is a lie.
-
<Adamsky>
veterán
Úgy ahogy a vázát arrébb lehet húzni, ezeket a lyukakat / szigeteket is el lehet tüntetni (ld. a cikkben szereplő mobil). Ez a kényszermegoldás akkor született, mikor mindenki a káva vastagságán pörgött (amivel szerintem nincs baj, de ezt a vitát ne nyissuk ki). Aztán rajtunk maradt. És ma már akkor is van szelfi lyuk, ha egyébként olyan ku*va széles a káva, hogy már oda is elférne a kamera. Na, ez a gond!
-
xsjado93
senior tag
-
bteebi
veterán
válasz
<Adamsky> #10 üzenetére
Én azzal magyarázom, hogy az Apple kitalálta a noccs baromságot, és ha már Apple, akkor az a trendi, minden hülyének követnie kell. Erre a Csamcsung dobott még egyet, ne simán bevágás, hanem inkább kivágás legyen - kamerasziget. Én már a görbítés létjogosultságát se értem. Leginkább azért kellettek ezek szerintem, hogy legyen valami, sőt igazából BÁRMI >új<, egyedi fícsör, még ha az szar is. Mert valamivel meg kell magyarázni a parasztnak, hogy miért vegye meg gyakorlatilag ugyanazt a telefont, amit már tavaly, meg tavaly előtt is megvett, aminek amúgy 2-3 év múlva is bőven megfelelne neki a teljesítménye. Még akkor is, ha amúgy a frissítésekkel amúgy direkt belassítják, hogy szívesebben akarjon újat venni még sokkal több pénzért.
Meg eleve a 6-6,5"+-os telefonok is totál értlemetlenek. Nem tudom hová tenni, és fixen kétkezes a használatuk. Nekem egy olyan telefon kellett volna - de szerintem nem vagyok vele egyedül -, mint az Xperia 5, normális fényerővel, jó kamerával, micro SD bővíthetőséggel, túlzott melegedés nélkül. De ilyen konkrétan nincs. Semennyiért. Maradt jobb híján egy Galaxy S20+ 5G (idén januárban), mert abban még nagyobb a kijelző felbontása (bár nagyrészt lebutítva használom), viszonylag jó a fényerő, még épp bővíthető micro SD-vel
, elég jó teljesítmény, de nem nagyon melegszik, és sok benne a RAM (12 GB). Ezen fícsörök egy részét még/már az S23 Ultra se tudja sajnos.
De cserébe az S20+ is baromi nagy (és pláne hosszú! hülye méretarány), már azon sincs Jack
, van viszont kameralik, meg kijelzőgörbítés.
Sebaj no, egyszer majd csak csinál egy átlagban normálisabb Xperia 5-öt a Sony. Vagy csinálnák inkább azt a nagyok, hogy ha már van vagy 4-5-6 változata egy csúcstelefonnak, akkor legyen olyan is, ami normálisan néz ki (nó noccs, nó lik, nó görbítés - meg esetleg plusz Jack, urambocsá' micro SD), és amennyire csak lehet, nem brutál nagy. Nyilván nem lesz így.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
joey04
titán
Ameddig plusz helyet ad és amúgy is kéne a hely, mint pl pár korábbi huwi vagy apple, nem csak design és a lukon felül is van káva, vagy ha csak a kamerának van luk, addig nem hülyeség. Leszámítva, ha valakinek egyáltalán nem kell előre kamera, őket jogosan zavarja minden megoldás. Itt egy példa, hogy hogy van értelme:
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Idén nincs Pro modell, egyből az Ultimate jön az alapváltozat után, bár nincs sok különbség a két telefon között. Egyáltalán tudja érdemben fejleszteni még gaming telefonját az Asus?
- iPhone 11 64GB fekete kártyafüggetlen! VADONATÚJ AKKUMLÁTOR 100%! Fulldoboz!
- iPhone 12 64GB fehér kártyafüggetlen! Szép állapot! VADONATÚJ AKKUMLÁTOR 100%! Fulldoboz!
- iPhone 11 128GB kártyafüggetlen, nagyon szép állapot! VADONATÚJ AKKUMLÁTOR 100%! Fulldoboz!
- iPhone 15 Pro Max 512GB Natur titán, új, bontatlan, apple vásárlás
- Oneplus Nord2 eladó
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB Dual SIM Phantom Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- Szép Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple 87% ! 1 Hó GARANCiA
- Samsung A52s Eladó!
- Iphone 14 Pro Max Black 128GB - eMag garanciával CSAK CSERE 13 Pro / 14 Pro!
- Független Apple iPhone 13 128GB MidNight 93% !! még 5 Hó APPLE GARANCiA
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest