- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
[Prolixus] #54 üzenetére
"Szó szerintem nem, ezt aláírom, de nekem mind a cikk mind a hozzászólásaid ezt a benyomást keltik."
Na, de nem a benyomásokra vagy háttérben sakkozásra kell hagyatkozni, hanem a szó szerint leírt dolgokra.
Ha azt akarom írni, hogy kiváló az ár/érték arány, akkor azt írom, nem csak sugallok jobbra-balra, érted.
"Custom alatt a szó szerinti testreszabhatóságot értettem. Mert hát ez a billentyűzet nem igazán custom, csak olyan dolgokat emel be a mainstreambe, amik a custom világban terjedtek el először, úgy mind az általad említett dolgok, mint a pre-lubed kapcsolók, szivacskészlet ésegyebek."
Így van, erről is van szó. Abból a szempontból szabható testre könnyen, hogy hot swapes, és van pár motyó van a karton mélyén egy második dobozban, a kapcsolókkal való machináláshoz. Plusz ugye full makrózható, bár QMK/VIA érthető módon nincs.
A különböző NYÁK-ok (netán forrasztott is) nem igazán reális elvárás egy olyan vállalattal szemben, ami ekkora jelenléttel rendelkezik az IT világában és ekkora példányszámban gyárt mindenféle mütyürt is, plusz tömegeket akar kiszolgálni a gyártás egyszerűsítése, illetve a profit maximalizálása mellett. A Ducky és a Varmilo fő profilja a billentyűzetek (de a Zalman sem azonos cégkategória), ASUS-ból meg kb. minden van már, ami számítástechnika, és a konzumer piac mellett enterprise vonalon is mozognak. Ez persze nem zárja ki, hogy később nem lesz ilyen modelljük, de ezzel leginkább a manapság egyre jobban elterjedő high-endebb wireless trendet akarták meglovagolni, szerintem sikerrel. Gondolom, majd az eladásoktól függ, hogy merre tovább.
A színeken való megütközésre csupaszított kritika a sok poszt után igazából a kákán is csomót esetének érződik. Amúgy ha ezzel indítottál volna, akkor aláírtam volna annyival, hogy aha, én is szeretem a tarka és pasztell dolgokat, lehetne több színben is. : >
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az idei CES alkalmával leleplezett, hot swapes modell gyártásakor nem kötöttek túl sok kompromisszumot.
- Asus Rog Zephyrus Gamer laptop gyönyörű állapotban.
- GOPRO Hero 11 BLACK Creator Edition akciókamera csomag +tartozékok
- Intel Core i9 14900KF processzor eladó instabil állapotban OLVASD EL!!!
- SK Hynix 16GB / 32GB 5600MHz Laptop RAM!
- AMD Ryzen 7 5700X / RTX 3060 Ti / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD Mini-ITX konfig eladó jó áron
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest