- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Aktív témák
-
pityeszka
őstag
Itt tedd fel kérdésed. Valószínűleg választ is találsz ha kicsit visszaolvasol.
-
Mirus
csendes tag
Sziasztok!
Ma vettem egy fentebb említett alaplapot. És egy számomra nagyon rejtélyes hibát generál. Azért is bátorkodtam megosztani veletek és tanács kérni mert ilyenről még nem is hallottam.
A konfig többi tagja:
core i5 3570K
16 GB Kingston HyperX memória
64GB samu ssdMindent szépen összeraktam. áram fel. Zöld led ég az alaplapon, bekapcs gomb -> semmi reakció (se pittyegés, se ventik, semmi).
Után tesztelgetés, minden alkatrész ki, egyesével vissza, semmi. Végső ötlet BIOS reset -> erre elindul. -> átmeneti boldogság.
Kikapcs visszakapcs, na most jön a poén: megint semmi nem reagál! Akkor megint BIOS reset. Erre megint elindul, ekkor gyorsan biosz frissítés szépen meg is csinálja. Kikapcs visszakapcs megint semmi. Erre biosreset és megint indul.Következtetés: van valamilyen beállítás a biosban ami resetre visszaáll x paraméterre, aztán első indításkor átállítódik. De ez micsoda???
Ha valaki találkozott hasonló problémával kérem ossza meg velem a tapasztalatait.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Aktív témák
- ASUS PRIME Z590-P
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓS ÁR! MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- MSI MPG B650 EDGE WIFI Alaplap új doboz nélküli
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest