- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Aktív témák
-
pityeszka
őstag
Itt tedd fel kérdésed. Valószínűleg választ is találsz ha kicsit visszaolvasol.
-
Mirus
csendes tag
Sziasztok!
Ma vettem egy fentebb említett alaplapot. És egy számomra nagyon rejtélyes hibát generál. Azért is bátorkodtam megosztani veletek és tanács kérni mert ilyenről még nem is hallottam.
A konfig többi tagja:
core i5 3570K
16 GB Kingston HyperX memória
64GB samu ssdMindent szépen összeraktam. áram fel. Zöld led ég az alaplapon, bekapcs gomb -> semmi reakció (se pittyegés, se ventik, semmi).
Után tesztelgetés, minden alkatrész ki, egyesével vissza, semmi. Végső ötlet BIOS reset -> erre elindul. -> átmeneti boldogság.
Kikapcs visszakapcs, na most jön a poén: megint semmi nem reagál! Akkor megint BIOS reset. Erre megint elindul, ekkor gyorsan biosz frissítés szépen meg is csinálja. Kikapcs visszakapcs megint semmi. Erre biosreset és megint indul.Következtetés: van valamilyen beállítás a biosban ami resetre visszaáll x paraméterre, aztán első indításkor átállítódik. De ez micsoda???
Ha valaki találkozott hasonló problémával kérem ossza meg velem a tapasztalatait.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Aktív témák
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- ASUS ROG STRIX B660-I GAMING WIFI
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest