- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
zimi1991
aktív tag
Én inkább asust vennék giga lapom nagyon régen volt de akkor nekem nagyon melegedett.
Frenky89: Kb. 4 hónapja használtam és nagyon rossz volt sőt 3- mat gariztattam
Gazsi00:Ez tény, hogy bármeikkel lehet probléma nem vitatom de nálunk valahogy mindenki kifogta az asrockokat és csak szívnak vele. -
rayoliviero
veterán
Már fentebb írtam, hogy Gigát ne vegyél.
Azt az Asrock alaplapot sokan használják és meg vannak elégedve vele. De ha félsz az Asrock márkától, akkor vegyél Asust.Amúgy bármelyiket veszed, mindegyikkel lehet valami baj, kifoghatsz hibás darabot.
Ezért leírni egy márkát, mert egy ember beír, hogy baj volt az Asrock alaplapjával anno, ami ráadásul teljesen más típusú attól, amit Te szeretnél venni.Ha nem vagy nagy tuningos, akkor jó amúgy az Asus Z68-V LX is, ami 30 alatt van és akkor nem kell Asrockot venned.
-
rayoliviero
veterán
Szabályozza. Ha akarsz tuningolni, akkor ezt az Asrock lapot ajánlják elég sokan, ilyen árkategóriában.
Asusra amúgy 3 év gari van és megbízható, Asrockra csak 2, de ezt az Asrockot is megbízhatónak tartják a többiek. Nekem még nem volt soha semmilyen Asrock lapom, de sokan meg vannak vele elégedve.Asrock Z68 Extereme3 Gen3: itt mindent megtalálsz róla.
Itt érdemes feltenned azt a kérdést, hogy milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest