Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Hirdetés
CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pityeszka
őstag
Én is a laphoz kapott drivert raktam föl először.Később frissítette a windows majd feltettem a legfrissebbet.
A BIOS-ban nem kell beállítani valamit esetleg?Gondoltam rá, hogy be kellene állítani normálisan mindent.Proci, ram feszt, időzítéseket stb hátha segítene csak hát nem nagyon merek még piszkálgatni benne mert nem nagyon volt időm komolyabban átnézni még.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- ASRock B550M-ITX/ac alaplap + Crucial Ballistix 16GB DDR4 3600MHz CL16 ram kit - INGYEN POSTA!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- MSI MPG B650 EDGE WIFI Alaplap új doboz nélküli
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest