- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Aktív témák
-
mattheus
őstag
Integrált eszközök engedélyezve vannak (hang, hálókártya) A windows mindent felismert, nincsen semmi ütközés, úgyanígy a BIOS-ban.
Ja és XP2 van fenn. Uyaganakkor a hiba már Bootkor jelentkezik. Vagyis ez nem is hiba, hanem kiírt üzenet a BIOS-ból.............NO devices is installed. :F
[Szerkesztve] -
mattheus
őstag
:F
-
mattheus
őstag
Sziasztok!
Átnéztem a korábbi p4p 800-as alaplapokról szóló témákat, de a problémámhoz nem találtam semmi érdemleges infót. A múlt héten raktam össze a havernak az új gépét, amibe az alaplapon felül egy 3.0 Gh-es proci, egy SATA HDD és 2 IDE DVD és CD került (vidkari 9800pro). Érzésem szerint jól összeraktam és fel is raktam rá a rendszert rendben. Induláskor (bekapcsolás után) mikor az eszközöket vizsgálja, a folyamat végén kiír egy olyan hibaüzenetet, amin ez áll NO DEVICES IS LOADED !!!! A kézikönyvben nem találtam magyarázatot rá, a Windows feáll rendben, de engem és a haveromat is zavarja, hogy mi a szösz lehet :F Vki találkozott már ezzel a problémával ? Mit jelenthet ez ?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Steam topic
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Viccrovat
- OLED monitor topic
- Windows 11
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS PRIME X670-P WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- Asus B85M-Plus + I3-4130 Processzor
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest