- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Aktív témák
-
Loretto
veterán
talán egy próbát megérne az optikákat lehuzni+letiltani a biosban.
-
mattheus
őstag
Integrált eszközök engedélyezve vannak (hang, hálókártya) A windows mindent felismert, nincsen semmi ütközés, úgyanígy a BIOS-ban.
Ja és XP2 van fenn. Uyaganakkor a hiba már Bootkor jelentkezik. Vagyis ez nem is hiba, hanem kiírt üzenet a BIOS-ból.............NO devices is installed. :F
[Szerkesztve] -
mattheus
őstag
:F
-
mattheus
őstag
Sziasztok!
Átnéztem a korábbi p4p 800-as alaplapokról szóló témákat, de a problémámhoz nem találtam semmi érdemleges infót. A múlt héten raktam össze a havernak az új gépét, amibe az alaplapon felül egy 3.0 Gh-es proci, egy SATA HDD és 2 IDE DVD és CD került (vidkari 9800pro). Érzésem szerint jól összeraktam és fel is raktam rá a rendszert rendben. Induláskor (bekapcsolás után) mikor az eszközöket vizsgálja, a folyamat végén kiír egy olyan hibaüzenetet, amin ez áll NO DEVICES IS LOADED !!!! A kézikönyvben nem találtam magyarázatot rá, a Windows feáll rendben, de engem és a haveromat is zavarja, hogy mi a szösz lehet :F Vki találkozott már ezzel a problémával ? Mit jelenthet ez ?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Branded Memory 64GB DDR5 4800MT/s ECC Reg 2Rx4 BONTATLAN INGYEN FOXPOST
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest