- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Aktív témák
-
47
tag
Vettem ma ASUS P8P800-E Deluxe lapot az IS7 helyett, és ugyanúgy megmaradt a régi problémám, gondolom azért, mert ugyanaz a chipset, és nincs hozzá normális driver, amivel a GeForce 4-essel rendesen menne. Viszont a 3DMark2001 rosszabb pontokat hozott ki ezzel, úgyhogy azt hiszem holnap visszaszerzem az IS7-et, és majd egy új videókari megoldja a gondokat. Különben ezen se a LAN, se a hang nem működik. Pedig írtátok sokan, hogy a hang nem jó. Gondoltam csak nem fogok ki én is ilyen gagyit. Hát tévedtem. IS7-nek a Lan-ja, hangja, meg mindene jó volt. 10 ezret basztam el fölöslegesen. Na nem bánom, járhattam volna rosszabbul is, ha mondjuk hazafelé jövet elbasz egy teherautó...
-
dr.kiky
tag
Mindenképpen az asust vedd meg,az simán otthagyja azt az msit hidd el...
-
Mikfi
csendes tag
????
-
Mikfi
csendes tag
UP
-
Mikfi
csendes tag
Nincs véleménye senkinek?????
-
Mikfi
csendes tag
Most állok P4-es alaplap vásárlása előtt és nem tudom eldönteni hogy milyet vegyek!!
Asus P4P800-E Deluxe WiFi-t (20500 Ft - de rossz a lan) vagy MSI 865PE Neo2-P-t (19e)???
Segítsetek tanácsokkal!!
Köszi!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest