- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
gsx_zsozso
csendes tag
Hi !
Ma kaptam meg a gépet a szervizből, talán még emlékeztek lassan állt fel a Windows és lassú volt az adatforgalom a vinyóról. Pontosan egy hét alatt sikerült megoldani a szerviznek szállitással együtt. Tényleg nagyon korrektek voltak, kár hogy kevés ilyen hozzáállású cég van Magyarországon.
Egyébként a vinyót cserélték garanciába !
Remélem nem válik tipushibává !
ÜDv ! -
gsx_zsozso
csendes tag
Kösz a segítséget !
Megtaláltam az ISO fájlt amivel a HDD-t lehet tesztelni, és talált sector hibát a vinyón,lehet hogy ez a probléma ?!
Az ASUS szervizt melyik számon érdemes keresni, mert ahogy néztem van egypár !
Egyébként én is csalódtam egy kicsit az ASUS-ban jó minőséget adó korrekt cégnek gondoltam, ha az ember kiad valamire több mint 200000 forintot elvárná, hogy ne legyen vele gondja. Bár gondolom ők is beszállítói alkatrészekből épitkeznek, ugyhogy nem biztos hogy minden felelőség az ASUS-t terheli !
CSá! -
gsx_zsozso
csendes tag
Köszönöm a válaszokat a vinyó problémával kapcsolatban !
Megnéztem a tipusát, a Hitachi gyártja, találtam is tesztprogit a honlapjukon, viszont a program egy boot-lemezt szeretne csinálni az a: meghajtóra, mivel ez nincs ezért ez most kimarad.
Amit még észrevettem, hogy hogyha a vinyóról egyik helyről másolok a másikra, a forrás helyétől függően valamikor 2000-2500 kbyte/s , vagy máskor 300 kbyte/s az adatátvitel sebessége, szerintem ez iszonyat kevés.
Kinek milyen tapasztalata van az Asus szervizzel, jó tudni mégis milyen kezekbe kerül a gép.Remélem pár hét alatt sikerül gatyába rázni, bár nehezen tudom nélkülözni!
CSá ! -
gsx_zsozso
csendes tag
Sziasztok !
A segitségeteket szeretném kérni !
Tavaly decemberben vásároltam egy ASUS A3L 5055 tipusu laptopot, gondoltam lesz egy jó kis gépem, ha vigyázok rá hosszú évekig kiszolgál, ennek ellenére eddig csak bosszúságom volt vele.
A vásárlás óta kb. ötször telepitettem újra a winfost, mert valamilyen okból mindig lelassult. Először a windows hibájára, vagy virusra gondoltam, de most már ezekben nem hiszek.
A hiba minden esetben azonos: a gép nagyon lassan boot-ol be, néha tiz perc is kell neki, vinyó LED folyamatosan világít, és elindulás után is nagyon lassan történnek az események.
Az új Windows telepitése során a vinyó-t teljesen formáztam, ami a felületellenőrzést is elvileg magába foglalja, ez a procedura 2.5 órába tellett 60 Gb-os vinyó esetén.
Ez azért szerintem sok !!!
Lehet ez vinyó probléma ?
CD-t irni például lehetetlen, mivel 4-szeres irási sebességnél is kiürül a buffer. Ahhoz hogy az adatokat lementsem ismét telepithetek egy új windows-t, sajna máshogy nem megy.
Ti mit tennétek vele, ja és a gép sulinetes, mennyire bonyolitja meg ez a szervizelését a gépnel ?
Kösz a válaszokat !
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Akciós HP Elitebook 840 G4
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged