- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
falaci2002
tag
válasz
N.otorious #27376 üzenetére
Köszi a választ!
Win7-tel volt ez a probléma.
Azóta nem bántottam, mert ezzel a "gyári" driverrel üzemel végül is, csak nem értem mi lehetett a baj. -
falaci2002
tag
Üdv!
X54H típusú laptopom van. 7000-es szériás AMD vga van benne, aminek nem sikerül frissítenem a driverét.
Egész pontosan, a telepítés végigfut, de újraindításnál nincsen kép a kijelzőn. Hdmi-n keresztül viszont van külső kijelzőre. Több drivert is próbáltam de mindig ugyanaz a helyzet. Alig tudom utána visszahozni az élők sorába, ami a hozzákapott cd-n levő driverrel szokott sikerülni. Azzal sem mindig elsőre, mert volt, hogy nem 100%-os volt a kép, hanem valami feketés, csíkos, nem mindent láttató valami lett belőle.
Végül is ezzel a driverrel működött eddig is (gondolom) , és most is, hiba nélkül. Volt már valakinek ilyen gondja ezzel a vga-val? Van valami megoldás? Csak én nem találtam megfelelő friss drivert? Miért csak külső kijelzőre adott képet az új driverrel? Beállítási hiba lehet? Sok mindent próbáltam állítani a ccc-ben is meg a gépen is de nem lett kép a kijelzőn.A válaszokat előre is köszönöm!
Laci
-
falaci2002
tag
Bocs a kettőzésért!
-
falaci2002
tag
XP-m van.
Ezeket töltöttem le, és telepítettem:
A wifi kártyám egy "acer IPN2220". Ehhez is letöltöttem a drivert, bár nem tudom, hogy ez eredeti kártya-e, vagy cserélték a gyárit, ha ez egyáltalán lehetséges. Azért gondolom, mert ilyet nem találtam az asus illesztők között.
A bios-ban egyedül a "wake-up on lan" nincs engedélyezve.
-
falaci2002
tag
XP-m van.
Ezeket töltöttem le, és telepítettem:
A wifi kártyám egy "acer IPN2220". Ehhez is letöltöttem a drivert, bár nem tudom, hogy ez eredeti kártya-e, vagy cserélték a gyárit, ha ez egyáltalán lehetséges. Azért gondolom, mert ilyet nem találtam az asus illesztők között.
A bios-ban egyedül a "wake-up on lan" nincs engedélyezve.
-
falaci2002
tag
Sziasztok!
A3500L gépem van. Az FN+F2 (elméletileg wifi ki/be) és az FN+F1 (elméletileg alvó üzemmód) billentyű kombinációk nem műkszenek. A többi FN kombináció üzemel. A WIFI led sem világít. A "wireless console" telepítése sem segít, mert ahogy a kurzor hozzáér az ikonhoz a tálcán, egyszerűen eltűnik az ikon. Az ACPI drivert is csomószor telepítettem, de nem lett jó. A BIOS-ban sem találtam semmi ilyesmire utaló jelet.
Ami érdekes és pozitív az, hogy a WIFI tökéletesen működik.
Van valakinek valami ötlete a megoldásra?
Előre is köszi: Laci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest