- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
Sziasztok! Az egyik laptopon ezzel a nagy (1709-es) Windows frissítéssel elment az összes USB. Ha újratelepítem (csak az USB-ket) az se jó. Az Asus oldalán pl nincs is külön USB driver amit le lehetne tölteni. Valami megoldás lenne erre? Asus N551 JW a laptop. Köszi!
-
SLYM
veterán
megoldódott az asus X550 KJ laptop wifi problémája, amit itt ketten is írtatok, hogy nektek is van a topicban. tehát a megoldás az, hogy a létező össze drivert amit a laptophoz járó CD-n kaptok feltelepítetek. az összeset, nem csak a wifi drivert. elég furcsa, de nekem azóta 1 napi használat után sem volt gond a nettel, előtte meg 10 percenként jött elő ez a hiba és csatlakozhattam újra a wifi hálózathoz
-
SLYM
veterán
válasz
KisBundi #20981 üzenetére
hát azt ugye mondanom sem kell, hogy a drivereken a wifit én a lant értem, esetleg még az USB-kkel és a hanggal szokott gond lenni, de az jóval ritkább. a többihez a win magától feltelepít mindent. mi a gond egyébként a wifivel? illetve ha nem nagy kérés belinkelnéd nekem a drivereket win7-hez? köszönöm
-
SLYM
veterán
ezt nem is tudtam, hogy a legtöbb géphez már nincs is win7-es driver, pedig még mindig ez a legelterjedtebb oprendszer ez egész földön. érdekes. azt, hogy milyen módban vagyok netezés közben nem tudom, még barátkozok a 8.1-es windows-al, abban a módban vagyok, ami a telepítés után az alapértelmezett. egyelőre örültem, hogy megtaláltam az asztalt és fel tudtam telepíteni néhány programot. a ventillátor felpörgéses/leállásos dolgot este letesztelem én is, nekem nem tűnt fel megmondom őszintén. monitor kalibráláshoz semmit sem értek
-
SLYM
veterán
sziasztok, 2 napja érkezett meg hozzám ez a noti asus X550JK. ugyan ha minden jól megy cserélve lesz benne SSD-re a HDD, de addigis lecsekkoltam, hogy minden rendben van-e a géppel. írok egy kis összegzést, mert gondolom nem csak én néztem eddig ezt a gépet, mint a legolcsóbb gép M850-es VGA-val
pro:
-matt kijelző. ezzel kapcsolatban elég érdekes vélemények jöttek a notebookos topicból, egy sráctól jött az infó, hogy ez nem is igazi matt kijelző. összehasonlítás képpen van nekem itthon egy elég jónak mondott monitor (amúgy szerintem szar, a miértet részletesen kifejtettem anno a topicjában). adataimnál látható, 23 col, IPS. hát az kb ugyanennyire matt, mint ez. én nem látom a különbséget, igaz nem is tudom mit kell pontosan nézni, de nekem ez egy teljes értékű matt kijelzőnek tűnik
-ár/teljesítmény mutató. ezen nincs mit részletezni, egyértelmű. a tesztek sem mutattak semmi érdekeset, hozza amit papíron hoznia kell
-nem melegszik, halk. ez nagyon, de tényleg nagyon meglepett. igaz, hogy egy 3dmark 2013 erejéig tartott csak a tesztem, de ez ugye teljesen leterheli a gépet, eközben sehol sem melegedett fel langyosnál melegebbre a gépház és a ventillátorok is csendesen tették a dolgukat. több óra netezés közben pedig teljesen hangtalan és melgegedésnek semmi nyoma, dehát ez természetes
kontra:
-gyenge és vékony burkolat. a fedlapot elég könnyen be tudom nyomni, a billentyűzetnél szintén ez a helyzet, 1 kézzel nem ajánlatos emelgetni (egyik notit sem, de ezt pláne)
-nem találtam hozzá win7-es drivereket. ez egy elég érdekes pont, meglehet, hogy léteznek ilyen driverek, de ami a lényeg, hogy én kb fél óra keresgélés után is csak win 8-as drivereket találtam az asus oldalán és a géphez kapott CD-n is. na most ha egy átlag usernek órákat kell a driverek beszerzésével szarakodni, a világ legtöbbek által használt oprendszerére, akkor innentől már mindegy mi van, negatívum
-a freedos miatt olyan partícióval (vagy nem is tudom, hogy fogalmazzam) volt megformázva a HDD, hogy kb 15 perc kellett mire eljutottam odaáig, hogy elkezdhettem rá telepíteni a win7-et
összegzés: mindenki döntse el maga
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- BestBuy topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Alkoholista nevelde
- Lexus, Toyota topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- AliExpress tapasztalatok
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- További aktív témák...
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (2) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest