- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisBundi
őstag
Ami nem megy win8-al azt más X550 driverével kell próbálni.
Sajnos nekem eldobja néha indításkor vagyis nem tud csatlakozni a routerhez, de újraindítás után már működik rendesen. Dapro kollégának sajnos már menet közben random eldobálta a wifit.
Egyébként eddig a géppel nagyon meg vagyok elégedve. Teljesítményben nagyon jó és ami a meglepő, hogy nem melegszik annyira mint vártuk. 1 óra Far Cry 4 után GPU 75 max, CPU 84 max! Ultra/Very High beállítások mellett 35-55 fps, ami szerintem kiváló. -
tsonyka
újonc
Ha az X550JK ugyanazokból a külső elemekből áll mint az én (1 éves) X550L gépem, akkor szerintem érdemes lesz a lecsukott monitor sarkaira magasabb gumi pöttyöket venni, mert nekem a matt monitoron láthatóvá kezdtek válni a billentyűzet középső billentyűinek átnyomódásai (karcai) . Ha találok rá megfelelő körülményeket, megpróbálom lefényképezni.
-
Dapro
senior tag
Nekem is x550jk van és szerintem is ez teljesen matt
Én kinyitva a touchpad mellett bal v jobb oldalon egy kézzel szoktam emelni ha kell és ott nincs gondja, csukva csak a battery résznél fogom meg hátul.
win7-et nem kell erőltetni, nekem win 8.1 van rajta, tökéletes, és win7 driverek már nincsenek a legtöbb géphez.
"netezés közben pedig teljesen hangtalan" - venti megy neked ilyenkor? energiatakarékosban van? Nekem néha megy néha leáll, olyankor észreveszem h ment
a monitorra visszatérve azon gondolkoztam, hogy kalibrálni nem lehet, hogy jobb színeket adjon? google nem volt a barátom ezügyben...
freedosos volt ezis, win8.1 egyből ment fel.semmi gondom nem volt vele. dvdről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Rövid videón az új Virtua Fighter játék
- Jön az Ashes of the Singularity 2
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest