- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekszn
csendes tag
Sziasztok, van egy ASUS G56JK (i7 4710HQ 2.5Ghz- 16 GB RAM - GeForce GTX 850M) laptopom és az lenne a problémám, hogy borzalmasan lassú. Windows 10 az op.rendszer jelenleg.
- körülbelül 5perc mire betölt a Windows
- már egy Photoshoptól megőrűl a gép és van hogy nem tudom elmenteni a file-t mert azt írja hogy nincs elegendő memória (pedig van 16gb-om)
- bármit modellezek 3dben akár sketchupban ami nem egy kocka hanem kicsit bonyolultabb már szaggat
- megnyitni egy mappát is percekbe kerül
- kicsit off: de a hangerő is teljesen random vált néha új lejátszásnálTöbbször újratelepítettem a rendszert akár más verziókra is, de nem segített. Csak a hivatalos asus honlapról letölthető drivereket használtam. Próbáltam driver-installáló szoftvereket pl: Driver Booster, de semmi sem változott. Defragmentáltam és semmi változás. A hdd-sentinel szerint nincs gond.
Valaki tapasztalt már hasonlót vagy Lenne ötlete, hogy mi lehet a baj és mit lehetne tenni? Cseréljek BIOS-t?
Köszi a tippeket előre is.
-
ekszn
csendes tag
Sziasztok,
(Asus ROG G56JK - i7-4710HQ, 2x8GB ram, GTX850m) laptopom van.
nemtudom jó helyen teszem-e fel a kérdésem,
de arról van valakinek tapasztalata, hogy miért nem tudok két komolyabb programot futtatni egyszerre (pl: két darab archicad, autocad) mert ahogy elindítom a második példányt mindkettő lefagy és vagy 20perc alatt sikerül kilépni az egyikből vagy egyből kék halál jön.
próbáltam windows 7-8-10-et is feltenni, de a probléma nem szűnik.
mi lehet a probléma?
köszönöm előre is. -
ekszn
csendes tag
Sziasztok, egy asus g56jk notiba, szeretnék rakni ssd-t az optikai meghajtó helyére.
Lehetséges ez? Lehetséges úgy, hogy ne vesszen el a garancia a szétszerelés miatt?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged