- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
musculus
tag
Sajnálom, de nem tudok hitelesen válaszolni, tekintve, hogy nincs nagy tapasztalatom a különböző laptopok hangzásával kapcsolatban.
De igen, jól szól, hangos és van egy kis közép-mély is, és fut egy asusos kis manager is, ami szoftveresen még ehhez képest is nagyon komoly javulást tud elérni, főleg térhatásban.
A régebbi laptopomhoz viszonyítva nagy előrelépés, de az 5000 forintos kínai 2.1-esemhez képest - természetesen - alulmarad hangzásilag.
Remélem tudtam válaszolni, de mondom, nem tartom magam hitelesnek ezzel kapcsolatban -
musculus
tag
Ventillátor? Napokig úgy használtam, energiatakarékos üzemmódban, hogy azt hittem, nem is pörög... Persze, ha meg van hajtva (játék, ilyesmi), akkor van hangja. A fejlett, jó processzor miatt szinte alig kell hűteni. Ha csak programozok vele, néha azt írja ki, hogy 5 óra van vissza, de ezt természetesen csak kikapcsolt háttérvilágítással tudná hozni...
Viszont nekem filmnézés közben a VLC gyors jeleneteknél észrevehetően töri a képet.
A HDD meg kifejetten lassú, a gépet is erősen visszafogja - egy haverom alsó-középkategóriás HP-je magasabb olvasási-írási értékeket produkált.
A billentyűzetet még nem sikerült igazán megszokni. Tökegyforma, egymásba folyó gombok, megkönnyebbülés az egyetem régi(szar) PS/2-es billentyűzeteit használni.
A kijelző csupán csak közepesnek mondható betekintésileg.
Nálam 4GiB RAM, 640 GiB és 5400 RPM HDD, i7-2630QM SandyBridge, DVD-írós, 1366x768 pixeles TN+film paneles kijelzővel ellátott gép van.
Amúgy szeretem, de erősen nem tökéletes.Az lenne a jó kérdés, hogy 249.000 forintért ez elfogadható-e? Ezt én nem tudom eldönteni.
Egyébként úgy jutottam hozzá, hogy az egyik webshopban az ügyfél visszamondta a rendelést, különben még mindig várhatnék!
-
musculus
tag
válasz
Symbio #12200 üzenetére
Én is erre a gépre vadászok.
A hivatalos Asus-honlap szerint nincs esata, de ez persze semmit sem jelent. Bár az is igaz, hogy itt vannak tesztfotók, én ott sem fedeztem fel.
Sajnos mindenhol mást írnak és mondanak...
Viszont nagyon kíváncsi vagyok a véleményedre- ha megkaptad a dögöt, írj róla pár szót, kérlek!!
Az extremedigitalnál, és még sokaknál is 3 db USB-t írnak, de esatát nem.
Akkor a mérnökök rágóval beragasztották a negyedik USB-lyukat?!
Tényleg képlékenyek az információk.... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Házimozi belépő szinten
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Honda topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hegesztés topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- Dell Latitude 7280, 12,5" FHD IPS, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest