- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
unclefucka
senior tag
Köszönöm az infót.
Adalékanyag: Nekem Vista telepítő DVD -m van a géphez és az is ilyen ''előre telepítettük a driver -eket móka'', úgyhogy az már azóta biztonságos helyen örzöm.
Viszont az élményindexem 2,9 Vista alatt és szerintem is egy kicsit gyenge a gép ehhez az op-rendszerhez, de hát a jogtiszta, az azért mégiscsak jogtisztaés ez marad
.
Esetleg plusz 1 GB RAM lendít valamit rajta? (most úgyis olcsó)? -
unclefucka
senior tag
válasz
drankenhal #2413 üzenetére
drankenhal : A venti szerintem teljesen átlag, engem speciel nem zavar.
A vinyó nem kerreg, ha hallani akarom, akkor rá kell feküdnöm a gépre, egyébként Seagate Momentus 5400.3 [link]
A DVD irója (minden híresztelés ellenére nem Light-Scribe -os) Matshita UJ-850S
A billentyűzete, gépeléskor (főleg középen) behajlik, de egyébként semmi baj vele, kényelmes az írogatás rajta.
Egy teszt a gépről (csak más belsővel): [link] -
unclefucka
senior tag
A szóban forgó Laptop az ASUS X51R-AP064
-
unclefucka
senior tag
Nemrég vettem egy ilyen Laptopot.
Több felmerülő kérdés is lenne:
Van ugyebár egy rendszer partíció (kb. 37GB), egy adat partíció (kb. 30GB) éés rejtett partíció (maradék) a 80GB -s merevlemezén ami miatt nem látszik a teljes lemezterület, ez fix. DE az a bizonyos rejett partíció milyen célt szolgál, ha egyáltalán szolgál? A tartalmát meg lehet nézni (már ha van mit)?
Ha esetleg valakinek van tapasztalata, hogy milyen a gép teljesítménye VISTA vs. XP alatt, megköszönöm, ha megosztja velem.
Egyéb irányú tapasztalataimat a géppel kapcsolatosan kérésre leírom.
THX mindenki!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- Asus játékra is,core i5 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD+HDD,nagyon szép állapot,W11
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged