Új hozzászólás Aktív témák
-
Haagenty
csendes tag
-
Haagenty
csendes tag
Az fn billentyűk mozgásba lendítése pedig sikerülhet az ATK driverekkel. Sajnos azokat nem tudtam felrakni, de könnyebb megtalálni őket asus ratyi driver letöltő oldalán.
-
Haagenty
csendes tag
Közvetlen linkek:
hiszteria.uw.hu/32bit.zip
hiszteria.uw.hu/64bit.zip -
Haagenty
csendes tag
Webcam hibáról:
asus oldaláról (http://hu.asus.com/product.aspx?P_ID=JVdcvvlXp0yWuVwL&content=download) lekell tölteni a cnf7129-hez való drivert. Nekem 32 bites a win7-em, szal hozzá a 32 bites vista drivert szedtem le, de gondolom 64 bites rendszerhez a 64 bites vista driver ugyan így javítaná a gixert.. Ja és nem kaptam üzenetet, hogy ez vistás és nem használhatom.;)(én ilyesfajta segítséget vártam volna és nem talánokat... mert talán 2 napja próbálgatom a drivereket és talán nem még egy talánra vágyakozom.. azért köszi)
-
Haagenty
csendes tag
Hmm... nekem is lenne pár problémám. Hátha ti már tudtátok korrigálni ezeket
Szóval amit hiányolok az a kék (fn) funkcióbillentyűk működése. Az igaz, hogy a számológép működik, de például a halkító billentyű eléggé hiányzik. Újra hangsúlyoznám, hogy kezdő (első laptopom ez) vagyok ilyen téren.. Szal ezt a hiányt driverrel kéne korrigálnom vagy az új windows hiányosságai közé tartozik?
Másik dolog amit észrevettem az az, hogy msn-en (csak ott tudtam megnézni, hogy működik-e egyáltalán) a webcam képe fejjel lefelé van. Erre tudtok valami megoldást vagy választ?A harmadikat elfelejtettem, de amint eszembe jut megírom
-
Haagenty
csendes tag
Sziasztok
Már egy ideje olvasom a fórumot, hisz tervbe vettem, hogy veszek egy Asus k50ab...-t. Ami tegnap meg is történt. Hosszadalmas volt a rendszer/rendszerek feltelepítése, mert nem vagyok egy laptop zseni... A lényeg, hogy most egy 32bites windows 7 van fent a gépen és gyakorlatban is működik teljes gőzzel a videókártya. (Ha minden igaz a képen is látszani fog)
Szenvedtem vele, de a szerencse csak rásegített a dologra.
A menet, ahogy nekem sikerült: http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
Innen töltöttem le a windows 7-hez való drivert, majd ugye fel is raktam. Ettől még nem működött, hisz nem tudtam átrakni power saver-ről izmozósra. Újraindítottam a gépet és beléptem biosba (F2)... Ott kikerestem a VGA select opciót és átállítottam a Xpress Mode-ról dGPU-ra. Innentől már szabad a pálya és (elméletileg) semmi mást nem kell csinálni, hogy rendesen működjön.
Remélem tudtam másnak is segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged