- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haagenty
csendes tag
-
Haagenty
csendes tag
Az fn billentyűk mozgásba lendítése pedig sikerülhet az ATK driverekkel. Sajnos azokat nem tudtam felrakni, de könnyebb megtalálni őket asus ratyi driver letöltő oldalán.
-
Haagenty
csendes tag
Közvetlen linkek:
hiszteria.uw.hu/32bit.zip
hiszteria.uw.hu/64bit.zip -
Haagenty
csendes tag
Webcam hibáról:
asus oldaláról (http://hu.asus.com/product.aspx?P_ID=JVdcvvlXp0yWuVwL&content=download) lekell tölteni a cnf7129-hez való drivert. Nekem 32 bites a win7-em, szal hozzá a 32 bites vista drivert szedtem le, de gondolom 64 bites rendszerhez a 64 bites vista driver ugyan így javítaná a gixert.. Ja és nem kaptam üzenetet, hogy ez vistás és nem használhatom.;)(én ilyesfajta segítséget vártam volna és nem talánokat... mert talán 2 napja próbálgatom a drivereket és talán nem még egy talánra vágyakozom.. azért köszi)
-
Haagenty
csendes tag
Hmm... nekem is lenne pár problémám. Hátha ti már tudtátok korrigálni ezeket
Szóval amit hiányolok az a kék (fn) funkcióbillentyűk működése. Az igaz, hogy a számológép működik, de például a halkító billentyű eléggé hiányzik. Újra hangsúlyoznám, hogy kezdő (első laptopom ez) vagyok ilyen téren.. Szal ezt a hiányt driverrel kéne korrigálnom vagy az új windows hiányosságai közé tartozik?
Másik dolog amit észrevettem az az, hogy msn-en (csak ott tudtam megnézni, hogy működik-e egyáltalán) a webcam képe fejjel lefelé van. Erre tudtok valami megoldást vagy választ?A harmadikat elfelejtettem, de amint eszembe jut megírom
-
Haagenty
csendes tag
Sziasztok
Már egy ideje olvasom a fórumot, hisz tervbe vettem, hogy veszek egy Asus k50ab...-t. Ami tegnap meg is történt. Hosszadalmas volt a rendszer/rendszerek feltelepítése, mert nem vagyok egy laptop zseni... A lényeg, hogy most egy 32bites windows 7 van fent a gépen és gyakorlatban is működik teljes gőzzel a videókártya. (Ha minden igaz a képen is látszani fog)
Szenvedtem vele, de a szerencse csak rásegített a dologra.
A menet, ahogy nekem sikerült: http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
Innen töltöttem le a windows 7-hez való drivert, majd ugye fel is raktam. Ettől még nem működött, hisz nem tudtam átrakni power saver-ről izmozósra. Újraindítottam a gépet és beléptem biosba (F2)... Ott kikerestem a VGA select opciót és átállítottam a Xpress Mode-ról dGPU-ra. Innentől már szabad a pálya és (elméletileg) semmi mást nem kell csinálni, hogy rendesen működjön.
Remélem tudtam másnak is segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fujifilm X
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore café
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Dell Latitude 5400, 14" FHD IPS, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Lenovo ThinkPad T490s - i5 8365u I 16GB I 256GB nvme SSD I 14" IPS FHD I HDMI I Cam I W11
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest