- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
Érdemes egy K szeriás notebookkal töltögetni, estére úgy hagyni, hadd töltsön?
-
adam_
senior tag
-
adam_
senior tag
válasz
huntenseN #9261 üzenetére
Neked mi bajod, nem hozott semmi a Jézuska?
Én megkérdeztem valamint, mint első notebook használó, hogy mi miért így működik, és mivel K50IN-re specializálva, nem nagyon találgattam erre megfelelő infót, hát gondoltam megkérdem. Az ilyen típust használók talán tudnak majd segíteni. De mivel te nem ilyen vagy, és csak hőbörögsz már tegnap óta, ezért légyszíves mellőzd a hozzászolásaim megtekintését, meg úgy ámblokk az egész topicot, ha nem tudsz a hülyeségeiden kívül értelmeset is hozzászólni.Köszönettel,
adam_ -
adam_
senior tag
Egész este töltön volt az ASUS K50IN notebookom, ma most itt gépezek vele, kb fél órája, és írja lent a tálcán hogy még 1 óra van hátra az akku töltöttségéből... Pedig még át is tettem valami Battery saving módra. Ilyen keveset bírja az aksija?
-
adam_
senior tag
Huh, előbb amikor újraindítottam a gépem az Asus logós képernyőnél lefagyott, ez mitől volt?
-
adam_
senior tag
Köszi, drivert honnan tudok még hozzá tölteni, amivel pl a billentyűzeten található opciók is elérhetővé válnak (pl hangosítás, némítás...)? Az asus holnapról nem tudok tölteni.
-
adam_
senior tag
válasz
konfar.dani #9247 üzenetére
Hát a VGA driver tuti fent van, a többiről nem tudom, mivel az eredeti dvd, amit hozzá adtak nem támogatja a Win 7-et, és az Asus oldaláról se tudom letölteni normálisan a drivereket.
Ja és a ROMnak nem kéne magától teljesen kipattannia, amikor megnyomom a gombját?
-
adam_
senior tag
A billentyűzeten felül az F1-től F12-ig lévő gombokon az opciók, ilyen mint hang némítása, növelése... miért nem reagál ha rányomok?
-
adam_
senior tag
A hdd-ből valamiért csak a 20GB-ost látja, a 290-est nem. Hogyan tudnám mégis láthatóvá tenni?
-
adam_
senior tag
Na felraktam a Win 7-et, de mivel a hozzá adott driver lemezek a laptophoz Vista-n futnak, Win 7-en nem nagyon. Hol tudok letölteni drivereket, amik Win 7-en is indulnak, települnek?
-
adam_
senior tag
Na sikerült is behozni a biost, átállítottam, hogy dvd-ről bootoljon, már teszi is a Win7-et!
A win telepítésénél csináltam egy 20GB particiót a winnek, maradt 190 a másikon partición. Kérdezném én, hogy miért nem látja az egész 320-as tárhelyet? Valamint csinált egy úgy nevezett rendszernek fenntartott valamit, ami 100Mb-os. Ez mi? -
adam_
senior tag
Van egy Asus K50IN notebookom, alapból Linuxos. Hogyan lehetne erre a rendszerre feltelepíteni a Windows 7-et? Alapból bekapcsolom, be se tudom hozni a biost vagy hasonlókat, hogy DVD-ről bootoljon, mi tévő legyek, mik az első lépések?
-
adam_
senior tag
[ASUS K50AB-SX073D]
[ASUS K50IN-SX153L]Ezek a notebookok mennyire elégítenék ki a picit játékos (akár modern játékokkal is), multimédiás (filmezős, zenehallgatós), netezős énemet?
Vagy nézzek inkább MSI-t?
-
adam_
senior tag
Most úgy, ha valaki összegezné, érdemes venni Asus notebookot? Nézegettem a notebook.hu-n és elég jó az ár/érték aránya szerintem... Vagy inkább MSI-t nézegessek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- Spórolós topik
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- Milyen digitális videókamerát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-7300UCPU, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest