Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• -gixxer-

csendes tag

válasz radamsky #5507 üzenetére

Sziasztok! Gyári állapotba szeretném visszaállítani a gépemet. Vista-s a gép, kaptam egy driver cd-t, meg egy recovery dvd-t. Az lenne a kérdésem, hogy tulajdonképpen melyik cd miért felelős? És milyen sorrendben kell őket használni. Bocsi a buta kérdésért, várom a választ. köszi

• -gixxer-

csendes tag

Sziasztok. Még télen vettem egy asus x50r tipusú notit, a vista alapból rá volt téve. Mostanában elég lassan müködik, mindenféle dolgot kiir a gép, a net is lassu, valószínüleg benyaltam egy virust, amit a nod nem talál meg, és mivel nem nagyon értek a viruskeresgéléshez,meg nincs is kedvem ezzel ..arozni, arra gondoltam, hogy ujra kéne huzni az egészet, vissza kéne állítani gyári állapotba, hogy megint jol müködjön, mert nincs tul sok olyan dolog a gépen amit ne tudnék potolni. Kaptam hozzá egy recovery dvd-t és egy driver cd-t. Nem értek annyira az ilyen jellegü dolgokhoz, ezért az lenne a kérdésem, hogy ha ezekkel ujranyomom a gépet, akkor a vista rajtamarad a gépen? Mert külön vista cd-t nem kaptam a géphez. Biztosan van itt hozzáértő, le tudnátok nekem irni, hogy mi a teendő, hogy néz ki a folyamat? Az lenne a célom, hogy abba az állapotba térjen vissza a gép, mint mikor kihoztam az üzletből és mivel sose csináltam még ilyen, nem szeretném hogy az legyen, hogy a végén több kárt csinálok mint hasznot. Vagy szerintetek jobban járok, ha inkább rábizom egy szakértőre, aki seperc alatt ujratelepiti az egészet?
    Válaszotokat előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák