- Google Pixel 9a - a lapos munka
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Macrodroid
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orionk
senior tag
Ja, meg egy kérdés lemaradt.
http://www.pcpractic.rs/proizvodi/laptop/3597-asus-k50ij-sx145l
Szóval, hogy a fenti notinál a proci támogatja a 64 bitet?, a leírásból nem látom.
Kerestem az asus honlpján is ezt a laptopot, megtaláltam, de nem láttam, hogy irná, hogy 32, vagy 64 bites a procija. :S
köszönöm
-
Orionk
senior tag
Hy!
Mint említettem ezt a notit vettem:
http://www.pcpractic.rs/proizvodi/laptop/3597-asus-k50ij-sx145lNem emlékszem, hogy kali hogy is mondtad egyszer, hogy mennyi ideig kell folyamatosan tölteni az elején az aksit?
Ugy emlékszem, hogy 5 óra folyamatos töltés után már ugy használom a későbbiekben, ahogyan akarom.
kösz
-
Orionk
senior tag
Hy!
Értem kösz.
Megint egy kérdés
:
F2-vel megyek a biosba, de az elején esc gombot nyomogatva előjön egy BB5 Popup, hogy miről szeretnék bootolni.
Ez miért jó?, mármint miért lett beépitve, amikor f2 vel ugyis be tudok menni a biosba, és ott is át tudom állítani a boot olási sorrendet, miért lehet ezt még az elején esc gombbal is?
-És ez az esc billentyűs beállítás minden fajta notinál van?
kösz
-
Orionk
senior tag
szóval asus-oknál f2, értem, köszi.
1. És ez csak az asusoknál van így?, egyébként minden más márkájú laptop-nál a DEL gomb a bios?
2. A bios verziónál ezt írja a biosban:
AMIBIOS
Version: 2 13
VGA Bios Version: 1706.I10k50.001
EC Bios Version: 2020180001Ez alapján szerinted kellene bios frissités?
Ez a notim van: http://www.pcpractic.rs/proizvodi/laptop/3597-asus-k50ij-sx145l
köszönöm
-
Orionk
senior tag
Az asus -oknál, akkor mindig f2 a bios?, vagy miért f2?
Meg még valami, van egy kis matrica ragasztva a laptop-ra, hogy REd Flag linux, tehát a logója. Ezt most miért ragasztották rá?, csak azért, mert ezzel lehetett megvásárolni, vagy mert ez valahogy az asushoz kötődik, vagy mi?
Csak meglepődtem rajta, mert nem szokták rátenni, hogy milyen linuxal veszed. A billentyűzet alatti részen van ez a ragasztás, ahogy egyébként is szokott lenni.
-
Orionk
senior tag
Szia!
A asus laptop nem akar bemenni a bios-ba, ha nyomogatom a DEL-t. Eddig akármilyen gépem volt működött. Itt mivel kell?
Ja, és amit mondtál, hogy nyomogassam az ESC gombot elején, és kiválaszthatom, hogy miről menjen a boot, az működött. kösz szépen.
Ja, és még egy kérdés, hogy red flag linux-ot hogyan lehet rábirni, hogy grafikusan induljon be. Mert még mindig az van csak az asuson, amióta megvettem, és rögtön az boot-ol be, de dos os verzióban, nincs semmi grafikus felület.
köszi
-
Orionk
senior tag
Hy!
Vásroltam egy ASUS laptopot innen:
http://www.pcpractic.rs/proizvodi/laptop/proizvodjac/asusNamost valami linux féleség van rajta, vagy ez a bios lehet nem tudom. Vlami RED FLAG jön elő, és jelszót kér, de én nem tudom. Nem mondták meg sehol, hogy mi lehet a jelszó, nem is irták le...
Tovább meg nem tudok menni. Bekapcsolom a laptopot, és ehhez a jelszavas részhez jutok.Help pliiiz.
kösz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- EA Sports WRC '23
- Milyen monitort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged