Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
BIOS
tag
Amúgy érdemes lenne egy ASUS X552CL Intel Core i3 3217U 1.8 GHz 4gb 1600MHz-es notebookba beletenni + 8gb ramot? Ha igen akkor DDR3 vagy DDR3L? Mi a különbség?
-
BIOS
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Adott egy Asus X552C típusú notebookom amibe alapból 4 Gb memória van. Vettem mellé + 4Gb-os Kingston DDR3 1600MHz-es memóriát, így most összességében 8Gb memóriám van.
Nem tudom eldönteni, hogy 800 vagy 1600MHz-en megy?

-
BIOS
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Hihetetlen! Újraindítottam a gépet már felismeri rendesen.
Viszont a HDD-ről csak a C-t formáztam le. Lehet valamiféle particionálóval egyesíteni a HDD-t? Vagy formáznom kellene? Elég sok adatom van már rajta és nem tudom egyenlőre hova másolni őket, -
BIOS
tag
Na tehát valamit sikerült állítanom. A következő a helyzet. Az alaplap HDD helyére betettem az SSD-t, optikai meghajtó helyére a HDD-t. Boot menübe az SSD-ről indúl a rendszer. Viszont a HDD-t valahogy nem akarja kezelni de biosba szerepel.
Mit rontottam el? Vagy mit kellene beállítanom, hogy működjön mind kettő?
-
BIOS
tag
Vagyis boot menübe bele tudok menni. Ott kellene állítanom valamit?
-
BIOS
tag
Szevasztok! Remélem jó helyre írok. Iszonyat nagy bajban vagyok! Van egy Asus X552C laptopom amibe vettem a héten egy Samsung 850 EVO 250Gb-os SSD-t+ egy beépítőkeretet amibe belehelyeztem volna a meglévő HDDmet. SSD-re feltettem egy Win 10-et ment is szépen vele. Most viszont boot menüből eltűnt minden. Nem indúl a gép! Help!

Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tudományos Pandémia Klub
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Arc Raiders
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- TP-LINK routerek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Amúgy játéknál miért tűnik lassabbnak 8Gb-al? Erre van magyarázat?

Pyttawrx