- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adrian1111
csendes tag
Ja, még valami. Gondoltam, hogy frissítek drivert a notin (GO6100). Régebben ajánlott valaki egy címet (tweakforce.com).
A kérdésem az, hogy itt melyik cuccot kell letöltenem a videokarihoz? Ilyenek vannak:
X-Treme G-Mobile nVidia Drivers
X-Treme G-Forceware nVidia DriversValsze láma kérdés, de melyiket kell letöltenem?
Köszi -
Adrian1111
csendes tag
Pitu:
Sztem A6M-q049 típust már nem fogsz kapni. Én is olyat akartam venni, de 6 helyen érdeklődtem, és semmi. Aszonták már kifogytak a készletek, olyat ne is keressek, mert már sehol nincs. Még egy pasi is felhívott valami notebook nagykerből. Ő is ugyanezt mondta...
Ez volt agusztus közepén... -
Adrian1111
csendes tag
hát passz...de azér' próbáld ki ezeket:
-Win reinstall
-vedd ki az akksit, és lődd be a gépet úgy, hogy csak áramról menjen
-használd a Notebook Hardware Control-t, vagy a Power 4 Gear-t, mindent maxra állítva benneAmúgy nekem most volt rossz a gépem (F3M-AP039), és kísértetiesen ugyanezeket a tüneteket produkálta. Minden legalább fele oan lassú volt, mint előtte. Pont ez volt, nekem csak szervíz segített. De sajna gőzöm sincs, mit lehetne még tenni
-
Adrian1111
csendes tag
Bon3ss: A 3 hét az én szememet is szúrta , de még mindig jobb, mint az 5-6 hét, amit - ha jól emléxem - egyik fórumtársunk átesett... pont amiatt aggódtam én is, nehogy nekem is annyit kelljen várnom.
Manapság nem annak örül az ember, hogy gariban megcsinálják, hanem annak hogy egyáltalán EGYBEN visszakapja gépet -
Adrian1111
csendes tag
Sziasztok!
Újabb hírek az NSE-ről.
Vidkari volt a hibás, tudjátok
Visszakaptam a notimat végre!!! Semmi törés, semmi karc, kb. 3 hetes várakozás. Az utóbbit leszámítva én elégedett vaok.
Volt alaplapcsere, meg szoftveres javítás. Minden korrekt. Jól működik, oan mint új korában.
Akksi sincs lemerítve, szal' tényleg csak csere volt benne. A játékok már nem szaggatnak.Mégis megemberelte magát a cég? Vagy ez is csak egy szokásos "hullámzás" a szolgáltatás minőségében? Nem tudni...
-
Adrian1111
csendes tag
Persze, a tesóm csak lekapcsolta róla az áramot véletlenül (kikapcsolta az elosztó gombját), de átadáskor áramszünetet mondtam. Szvsz az eredmény ugyanaz.
-
Adrian1111
csendes tag
Skacok, köszi a segítséget.
A fogy. védelmi cuccot persze megemlítem nekik, ha nem lépnek időben (jövő hét utáni héten). A 15 nap persze letelt (tegnap volt 2 hete)Amúgy átvételi elismervényt kaptam, amikor westendben leadtam. Amúgy meg amit furcsállottam: régebben már említettem, hogy videokártya hibás a gépben. Tehát 128 MB helyett csak 64-et használ valamiért. A többiekkel már itt kiveséztük (special thanks: boss), hogy mi a szitu, de senki sem jött jár, hogy hogyan lehetne visszaállítani. Se BIOS, se driver, se újrainstall. (amúgy áramszünet után történt mindez)
A gond viszont az, hogy amikor átvették, ugye megkérdezték, mi a gond. Elmondtam értelmesen, tisztán. A srác meg csak ennyit írt az átvételi elismervényre: "A gép áramszünet után feltűnően lassabb lett"
Ebben persze benne van tág értelemben a gond, de az nem, hogy pontosan a videomemó (osztott) a ludas (vagy netá alaplap).
Szal' már csak emiatt is aggódok, hogy visszadobják azzal az érveléssel, hogy "nincsé' ennek semmi baja, mit akarok má'". Na majd lesz valahogy.Ti éltetek már át ilyesmit?
-
Adrian1111
csendes tag
-
Adrian1111
csendes tag
Friss hírek az NSE-ről...
A notim szervízben van, mert gondjai voltka a videokártyával. Tegnap felhívtam őket (tegnaphoz volt 2 hete, hogy leadtam), hogy na mi a pálya. Ők erre: hát még nincs kész, meg amúgy még meg sem nézték, azt sem tudják mi baja... de persze jövő héten érdeklődjek, akkor többet tudnak mondani...
Valaki megmondaná, mi az Úristent csinálnak ezek?! Dolgoznak egyáltalán?
A k***a életbe már, ha jövő hét végéig nem lesz valami érdemi dolog (alkatrész csere, vagy valami oan dolog, ami előrébb viszi az ügyet), akkor vissza fogom kérni javítás nélkül...
-
Adrian1111
csendes tag
Amúgy a 6100 GO sztem egész jó videokártya. Nyilván nem kell csodákat várni, hiszen ha tényleg komoly játékok kellenek a notira, akkor nem ilyet választasz.
nekem ezek mentek rajta, igaz 640x480-ban, de sztem a notin nem számít a felbontás, mert kicsi a képernyő...(részletesség a közepesnél egy kicsivel nagyobb)
Counter Strike Source
Need for Speed Most Wanted és Carbon
Battlefield 2 (csak minimumon)
Flat Out 2 (640x480, de minden maxon ezen kívül, 40-50 fps stabilan)
Age Of Empires 3
GTA San Andreas
CoD 2
MoHaa -
Adrian1111
csendes tag
Ezt az egész garancia dolgot nem értem. Nektek miért volt futárszolgálat? Mert én másfél hete adtam le a gépemet (videokari probléma) a Westendben a Média Makt-nál (pedig nem is ott vettem, hanem egy pesti üzletben)... pedig minden úgy ment, ahogy kell (felhívtam őket, és odairányítottak). A fenébe, remélem nem kell sokat várnom, mert iszonyatosan kell a gép...
-
Adrian1111
csendes tag
hello srácok!
Az asus notikban lehet BIOS-t resetelni? Vagy egyáltalán lehet notebookokban ilyet csinálni? Csak kíváncsi vagyok...
köszi a válaszokat
-
Adrian1111
csendes tag
válasz
girnyau #2658 üzenetére
girnyau:
szerintem olyat már nem kapsz boltban. Javaslom, hogy vegyél inkább USB-s adaptert. Én is azt használok az asztali géphez, a notimban van beépítve egy.
kb. 2-3 ezerért már kapsz egy jó minőségűt. Viszont fontos az, hogy nem mindegyikhez jár driver CD, úgyhogy SP2-es win-t használj hozzá, az tudja kezelni. -
Adrian1111
csendes tag
Persze, megvolt, de az nem segített semmit sem sajna. Kipróbáltam már ezeket:
- általad említett BIOS, ott nincs ilyen opció
- video driver újrainstall, semmi
- Power 4 Gear isntall, ott max. teljesítmény, semmi
- Windows reinstall, semmi
- minden, de minden cucc (driver, utility) felrakása a gyári CD -ről, semmi
- AMD honlapjáról patchek, bugfixek letöltése, és installja, semmi
- új VGA driver a hivatalos siteról, semmi
- Notebook Hardware Control, semmi
- NVidia nTune install, reconfifg, finombeállítás, semmiAmúgy a videokari nVidia GEorce GO 6100 128 MB (osztott).
Szal' mindent kipróbáltam, de ez van. Lehet, h egy BIOS reset megoldana mindent, de az meg gondolom szétszedéssel jár, az meg gari mesgszüntető ok...
-
Adrian1111
csendes tag
Sziasztok!
Kicsit aggódok, mert meghibásodott valszeg az Asus laptopomban a videokari (típusa: F3M AP039). A gond az, hogy 128 MB helyett csak 64-et vesz el a rendszermemóból, így érthetően lassabb lett.
El is vittem a boltba, ahol vettem (Budapest), ott a kezembe nyomtak egy cetlit, amin csak vészjóslóan egy telefonszám és egy cégnév állott (NSE barátunk).
Telefon elő, felhív. Cég mondá: menjek a Westend-ben tanyázó Media Markt szervízébe, ott majdan átveszik. Elvittem, srácnak gond elmond, gép odaad (csak laptop és az adapter). Majd hívunk.
A kérdésem csak az, hogy még mindig olyan csapnivalóan végzik az NSE-sek a garit? Mivel még csak most néztem vissza a kommentjeiteket, kissé megijedtem. Tapasztalaitok szerint kb. mennyi ideig csinálják? Meg nekem nem volt semmi ilyen futár dolog, csak be kellett vinni , aztán majd hívnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest