- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ha használsz nero progit, akkor az optikai pörgési sebességét a drivespeed segítségével tudod "csendesíteni"!
a rendszerrel induló programok; futtatás -> msconfig -> automatikus indítás fül -> pipa ki, amelyik progi nem kell...mondjuk én utóbbira az easycleaner - rendszerindítás felügyelőjét használom! a progi tisztogatásra alkalmas még többek között!
-
kano
nagyúr
Én megnéztem a Kingston honlapján, hogy a notimhoz melyiket ajánlják és megrendeltem egy szekszárdi boltban. Azért ott mert ott meg is adták az eredetileg járó élettartam garit rá és még ott is volt a legolcsóbb.
Pesten van aki 1év garit van aki 5 év garit vállalt rá.
A zúgásra senki, semmit? Nincs senkinek X51R notija? Ja és nem csinálja ezt mindig.topee
De én XP-t használok, mert a Vistától kirázott a hideg. -
bnss
veterán
Indokolt esteben érdemes lehet a BIOS frissítés, nem régiben volt hűtés probléma, mait egy BIOS update oldott meg. Asus esetén annyira nem bonyolult ez a művelet, de ha nem szükséges, akkor kár belefogni.
1Gb memória nem ad okot ilyen problémára, milyen op rendszer van a gépen?
-
bnss
veterán
Én előszöris megnézném a háttérben induló programokat/szolgáltatásokat, ha kell gyomlálék egyet (mennyi fizikai memória van a noteszodban?). Ha semmi különös nincs a háttérben induló programok között, akkor jöhet egy driver frissítés, esetleg egy víruskergetés (spyware-el együtt). Esetleg még virtuális memória megnövelése, bár ez sem javítana sokat a helyzeten a sok swap miatt.
-
bnss
veterán
Ez nem Celeron, a matrica szerint sem (Ha celeron lenne, akkor olyan matrica lenne, ill. a POST Screen előtt, az Asus logo mellett is celeron logo szerepelne - más kérdés, ha ez a megjelenítés ki van kapcsolva).
Nem érdemes procit cserélni, ez nem asztali gép, hogy pikk-pakk kicserélem a CPU-t majd übertuningal felhúzod sokgigahertzre.
Külső egérrel vagy a tapipaddal sem tdsz pozícionálni? Szvsz ez szoftveres bibi.
-
bnss
veterán
-
bnss
veterán
Még talán az Everest tud valamit mondani, ha az sem, akkor óvatosan leszeded a takaró elemet, és megnézed mi van a modulra írva.
legiaap: az alaplapi drivert esetleg próbáld meg újra rakni, ne BIOS flasheléssel kezd, hátha nincs is szükség rá.
Tonyk: lehetséges, különösebben nem foglalkoztam az Ati mobil megoldásaival, de pótlom a hiányosságom. Itthon is jár hozzá táska és egér, persze csak ahhoz, emylikhez odaírják. A kiskerek nem igazán tudják "lenyúlni", mert egy nagy dobozban van az egész, azon belül egy kisebb doboz, amiben a notesz található, ill. mellette fóliában a táska.
-
bnss
veterán
Fogj egy CPU-Z-t és nézd meg a Memory fület, mindjárt megtudsz többet is a modulokról. Általában azt szoktam javasolni, hogy olyan helyen vegyél bele memóriát, ahol azonnal ki lehet próbálni a modult/modulokat, ha esetleg inkompatibilitás lépne fel.
Én most Kingston modult rendeltem (mert az A-Data modulok nem jöttek 3 hete), erre mondták a legtöbben, hogy a legvalószínűbb, hogy menni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- UHD filmek lejátszása
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Harmadszorra is haladékot adott a TikToknak Trump
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Dell Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe gar
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest