- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
rzerge
aktív tag
Sztetek mennyire érdemes procit cserélni az ús SB notikban?
k53sv van, i3 2310-es prockóval, ezt szeretném esetleg eggyel nagyobb i5-re cserélni
pénzben mennyibe lehet, valamint lenne-e bármilyen komp. hiba? -
rzerge
aktív tag
-
rzerge
aktív tag
Sziasztok!
Van egy F3H laptopom, amin mostanában az egyetlen venti elkezdett hangoskodni. Eddig csak teljesítmény arányosan emelte a fordulatot, de most már folyamatosan búg. Nem lehetséges ezt vhogy kicserélni? Everest sajna nem mutatja, hogy mennyin pörög.
Szétkaptam, és megnéztem a venti adatait.
Hol lehetne ilyesmi (halkabb, jobb hatásfok) ventit beszerezni? Gondolom nem szükséges az egész heat-pipe hütést cserélni.
Köszke -
rzerge
aktív tag
Sziasztok!
Én is beújítottam 2x1gb ramot, Transcend félét. Eddig jónak tünik. Megoldotta a problémámat. Megnéztem, hogy amikor bekapcsoltam a gépet, akkor a szabad memória 1200 körül volt, ergo amikor 1gb volt, akkor csak 200 körül volt szabad memória.Azt szeretném kérdezni, hogy hol lehet beállítani,hogy a dvd ne pörögjön százezret, mert néha olyan mint egy láncfürész...
Valamint, hogy hol lehet beállítani, hogy mi induljon a rendszerrel? -
rzerge
aktív tag
-
rzerge
aktív tag
Sziasztok!
F3H-ról van szó. Két kérdésem volna. Ebben egy T2080 Yonah proci van. Most ezek celeron szintü kétmagos procik? Az everest szerint celeronok, viszont az intel proci keresőjén nincs szó celeronról, meg a laptopon lévő matrica is ezt írja: Pentium Dual-Core Inside... Érdemes procit cserélni? Ahogy néztem ebben 943gml chipset van, ami 533-on tudja a ramokat, ergo a jobb proci se tudná kihajtani a jobb ramokat, ugye?
A másik dolog pedig egy eléggé idegesítő számomra. Elindítom a gépet, és a következőket produkálja vagy jó 5percig (ha nem tovább). Mikor kis ablak ugrik fel, akkor nem tudok egérrel a gombokra nyomni, explorer ablakban nem mindegyik linknél jelenik meg a kis kéz (nem tudok rányomni). Ha oda TAB-ozok, akkor bill-el el tudom érni, de rohadt idegesítő. Mindez kb úgy 5-10 perc múlva megszünik, és nem tudok rájönni, hogy mi lehet ez.
Tapasztalt már vki ilyesmit?
Kösszke
-
rzerge
aktív tag
Azt honnan tudom megnézni, hogy bővíthetem-e a laptopomat videokártyával? F3H-ról van szó, amiben gma950 van.
Valamint hallottatok-e már a Transcend ramokról? -
rzerge
aktív tag
válasz
legiaap #2794 üzenetére
legegyszerübb a windows-os flashelés
asus weblapján le is van írva szépen
felrakod a winflash-t, aztán leszeded a neked megfelelő biost
a programot elindítod, kijelölöd a leszedett flash fájlt, és a progi megcsinál mindent szépen
igaz mindenhol felhívják a figyelmed, hogy ne csináld, csk akkor, ha más nem segít, mert lehet hogy nem lesz jobb, ez vagy az lehet etc-etc....
de sztem megér egy emailt ez az asus felé, aztán ha ők se tudnak okosabbat, akkor esetleg mehet a bios flash -
rzerge
aktív tag
Sziasztok!
Szert tettem egy F3H-AP060C laptopocskára.
A kérdésem az volna, hogy van-e esetleg az asusoknál vmilyen ajánlás a memóriákkal kapcsolatosan? Hogy milyet érdemes vagy milyet fogad el?
Jelenleg 2x512 van benne, de nem igazán tudom, hogy milyen ramok, csak egy tipusszám van megadva: GU33512AJEPN612L4G
Ami egész jó árban volna az Samsung, Apacer meg vmi Transcend ()
Sztetek?
Az viszont vicces, hogy 667-es ramokat pakolnak a gépbe, holott a proci csak 533-on bírja járatni őket... Lehet azért, mert így kisebb a fogyasztása a ramoknak?szerk: ez a transcend: JM533QSJ-1G vmi Transcend JetRam occsó....
5e alatt van a gigás modul
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztalos klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest