- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rzerge
aktív tag
Sztetek mennyire érdemes procit cserélni az ús SB notikban?
k53sv van, i3 2310-es prockóval, ezt szeretném esetleg eggyel nagyobb i5-re cserélni
pénzben mennyibe lehet, valamint lenne-e bármilyen komp. hiba? -
rzerge
aktív tag
-
rzerge
aktív tag
Sziasztok!
Van egy F3H laptopom, amin mostanában az egyetlen venti elkezdett hangoskodni. Eddig csak teljesítmény arányosan emelte a fordulatot, de most már folyamatosan búg. Nem lehetséges ezt vhogy kicserélni? Everest sajna nem mutatja, hogy mennyin pörög.
Szétkaptam, és megnéztem a venti adatait.
Hol lehetne ilyesmi (halkabb, jobb hatásfok) ventit beszerezni? Gondolom nem szükséges az egész heat-pipe hütést cserélni.
Köszke -
rzerge
aktív tag
Sziasztok!
Én is beújítottam 2x1gb ramot, Transcend félét. Eddig jónak tünik. Megoldotta a problémámat. Megnéztem, hogy amikor bekapcsoltam a gépet, akkor a szabad memória 1200 körül volt, ergo amikor 1gb volt, akkor csak 200 körül volt szabad memória.Azt szeretném kérdezni, hogy hol lehet beállítani,hogy a dvd ne pörögjön százezret, mert néha olyan mint egy láncfürész...
Valamint, hogy hol lehet beállítani, hogy mi induljon a rendszerrel? -
rzerge
aktív tag
-
rzerge
aktív tag
Sziasztok!
F3H-ról van szó. Két kérdésem volna. Ebben egy T2080 Yonah proci van. Most ezek celeron szintü kétmagos procik? Az everest szerint celeronok, viszont az intel proci keresőjén nincs szó celeronról, meg a laptopon lévő matrica is ezt írja: Pentium Dual-Core Inside... Érdemes procit cserélni? Ahogy néztem ebben 943gml chipset van, ami 533-on tudja a ramokat, ergo a jobb proci se tudná kihajtani a jobb ramokat, ugye?
A másik dolog pedig egy eléggé idegesítő számomra. Elindítom a gépet, és a következőket produkálja vagy jó 5percig (ha nem tovább). Mikor kis ablak ugrik fel, akkor nem tudok egérrel a gombokra nyomni, explorer ablakban nem mindegyik linknél jelenik meg a kis kéz (nem tudok rányomni). Ha oda TAB-ozok, akkor bill-el el tudom érni, de rohadt idegesítő. Mindez kb úgy 5-10 perc múlva megszünik, és nem tudok rájönni, hogy mi lehet ez.
Tapasztalt már vki ilyesmit?
Kösszke
-
rzerge
aktív tag
Azt honnan tudom megnézni, hogy bővíthetem-e a laptopomat videokártyával? F3H-ról van szó, amiben gma950 van.
Valamint hallottatok-e már a Transcend ramokról? -
rzerge
aktív tag
válasz
legiaap #2794 üzenetére
legegyszerübb a windows-os flashelés
asus weblapján le is van írva szépen
felrakod a winflash-t, aztán leszeded a neked megfelelő biost
a programot elindítod, kijelölöd a leszedett flash fájlt, és a progi megcsinál mindent szépen
igaz mindenhol felhívják a figyelmed, hogy ne csináld, csk akkor, ha más nem segít, mert lehet hogy nem lesz jobb, ez vagy az lehet etc-etc....
de sztem megér egy emailt ez az asus felé, aztán ha ők se tudnak okosabbat, akkor esetleg mehet a bios flash -
rzerge
aktív tag
Sziasztok!
Szert tettem egy F3H-AP060C laptopocskára.
A kérdésem az volna, hogy van-e esetleg az asusoknál vmilyen ajánlás a memóriákkal kapcsolatosan? Hogy milyet érdemes vagy milyet fogad el?
Jelenleg 2x512 van benne, de nem igazán tudom, hogy milyen ramok, csak egy tipusszám van megadva: GU33512AJEPN612L4G
Ami egész jó árban volna az Samsung, Apacer meg vmi Transcend ()
Sztetek?
Az viszont vicces, hogy 667-es ramokat pakolnak a gépbe, holott a proci csak 533-on bírja járatni őket... Lehet azért, mert így kisebb a fogyasztása a ramoknak?szerk: ez a transcend: JM533QSJ-1G vmi Transcend JetRam occsó....
5e alatt van a gigás modul
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Videós, mozgóképes topik
- Linux kezdőknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpársportok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest