- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piton
tag
válasz
csatacsiga #2990 üzenetére
Asus F3TC -van nekem. Szerintem nagyon jo kis masina... :-) Eddig nem volt olyan ami nekem kellett volna es a 7300as nem birta volna az iramot... :-) Szerintem jo vetel.
Mellesleg szerintem az aksi miatt sem elhanyagolhato... ;-)
Melegedes szeritnem ilyen teren nem jelentos, meg gondolom ugysem mindig dolgoztatnnad fullon a VGA... De ha gondolod es van vmi kerdesed a cuccrol, kerdezz, s ha tudok valaszolok... -
Imy
veterán
válasz
csatacsiga #2930 üzenetére
ugyanugy, amikor bekapcsolom a notit, akkor is felpörgeti pár sec-re
-
Gascan
tag
válasz
csatacsiga #2930 üzenetére
értem, és ezen lehet valahogy segiteni?
-
válasz
csatacsiga #2916 üzenetére
Rosszul írtam, A8M! Tehát a Users-nél is az van, hidd el!
-
Peat;)
veterán
válasz
csatacsiga #2880 üzenetére
Msi-nek van megfelelője modellje az asuséra (vr330, csak most hol kapni hol nem) ami egy huszassal olcsóbb(13x ezer), igaz 13.3-as a kijelző de még 20 dekával könnyebb (2,2 kg) és 4400-as az akksija. Bazi nagy hátrány hogy nem tisztázott a szervizháttere, nemrég vette át albacomp, ha csökken a panaszok száma nyerő noti ha elfogy az asus. (ramirisnál pl már csak intel 2 magos a8-as modell van)
Amúgy hihetetlen mir szarakodnak a gyártók, egy nvidia chipsetes noti miért tűnik el, ha minden amd procit támogat... -
válasz
csatacsiga #2886 üzenetére
Az, hogy elfelejtették odaírni nem jelenti azt, hogy nincs is benne. Ez egy típus, A6M-AP021, mindegyik ugyanazt tudja, tehát mindegyikben van S-video!
-
-
ML320
senior tag
válasz
csatacsiga #2863 üzenetére
A Go6100 teljesítményileg megfelel egy FX5200-nek. Mivel nem mondható melegedő típusnak, így hangja sem lesz nagyon
Ami futott a régin, szerintem ezen még jobban fog futni... Noti lévén a HDD lesz lassabb, mint amid most lehet. Ez az össz hátrány.
Az általad írt linken lévő ár meg kvázi nagyker ár, ennél olcsóbban már csak vérző torokkal találhatod meg ezt a típust. (oké, láttam: bemutató darab) -
Imy
veterán
válasz
csatacsiga #2855 üzenetére
Nem szenvedés, beállítasz mindent, és szépen dolgozik.
Én ma tettem fel, eddig nagyon Cool!
P4G sem rossz, de az NHC-ban több a beállítási lehetőség.... -
válasz
csatacsiga #2855 üzenetére
AMD-kben PowerNow! van. Turionban is, Sempronban is.
Az én Asus-ban egy 8 cellás 4400mAh-ás aksi van, most olyan 7%-os az elhasználódás mértéke /pedig már 10 hónapos/. Átlagban olyan 2 és fél órát bír, battery saving-ben 2:50-et is akár (kezdetben azzal több mint 3órát bírt). Jah, és mielőtt még elfelejtem mondani - celeronos!
-
ML320
senior tag
válasz
csatacsiga #2857 üzenetére
Nem, de szemezgetek vele. Viszont kereskedőként már jó pár ilyet eladtam, illetve beüzemeltem. Nagy előnye az én szememben, hogy kicsi és kezes, de mégsem olyan kicsi, mint egy subnoti. Mindennel fel van szerelve, ami kellhet. A Go6100-es VGA-t csak egy fórumtárs szólta le eddig, amúgy nem csak kisebb játékokra is alkalmas (Mohaa, CoD, Warcraft III, GTA 3 San Andreas...) Mondjuk szerintem egy noti és a játék két külön fogalom.
5 USB, DVD-RW, WLAN, Webkam, FireWire, táska, egér. A Turion nem melegszik, jól bírja a gyűrődést, a Go6100 kielégítő teljesítményű. XP-vel az alap 512MB (-128= 384MB) is elég irodai célokra. Mi érdekelne? -
ML320
senior tag
válasz
csatacsiga #2848 üzenetére
Van ennek a kis drágának 3 órás üzemideje! 14" csak így kevesebb a teljesítményfelvétel. Nagyon kezes kis jószág, csak ajánlani tudom. RAM-ot bővítsd, most a béka segge alatt van az ára!!!
-
bnss
veterán
válasz
Természetesen vissza lehet venni mind az órajelet, mind a megfeszültséget, azért olvass vissza, mert van egy két tapasztalat ilyen cpu-val ellátott gépekről.
Kerio: utángyártott akku kapható, sőt nagyobb kapacitású is, csak az a kérdés, hogy a te noteszedhez is kapható-e. Este adok egy linket - ha megtalálom - de most mennem kell.
-
Kerio
őstag
válasz
Nekem egy Intel DUO-val, ATI 2300-al másfél órát bír a 4400mAh-s akku.... Ha jól látom, akkor ebben 3200mAh-s akku van.
Amugy nem tudom, miért jó az ASUS-nak ezek a kis teljesítményű akkuk?. Sajnos nem is lehet, hozzá nagyobbat kapni. -
válasz
csatacsiga #2214 üzenetére
Tükröződik, de lakásban mesterséges fénynél nem zavaró, inkább csak kültéren napsütésben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Könyvajánló
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- YouTube
- További aktív témák...
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Lenovo 14 Thinkpad X1 Carbon G9 WUXGA IPS i7-1185G7 vPro 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Új Thinkpad X1 Carbon 10th, 14" FHD+ IPS, i7-1260P, 32GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest