- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mondeo61
tag
válasz
Winnie The P #31504 üzenetére
Nyilván nem kötelező itt venni, de többségben ezek az üzletek webes szaküzletek. A garancia leírás ott van minden termékleírás alján pl. "36 hónap Acer háztól házig garancia. A termékhez ingyenesen Acer "Pick-up and Return" szolgáltatás jár, így meghibásodáskor a központi Acer szerviz hívása után (06-1-555-5200), az Acer vállalja a termék otthoni felvételét és a javítás utáni visszaszállítás". Mindegyik országos háztól-házig garancia 24 ill. 36 hónap. Egy biztos, ezen az árszinten meg kell alkudni az összeszerelt anyagokkal. 300 E Ft-nál már más a helyzet. Ezeket alap felhasználásra lehet használni. Döntés kérdése, hogy kicsit jobb felszereltséggel használt gépet vagy 2-3 év garival belépős kategóriás, de új gépet veszel. A döntés a tiéd.
-
blue_23
senior tag
válasz
Winnie The P #31504 üzenetére
Garancia országos, de vásárlást követően szériaszám alapján érdemes ellenőrizni.
Ugyanakkor nem javasolnám ezeket a laptopokat, mindegyik nyeklik, botlik, rossz minőségű. Használt üzleti géppel sokkal jobban jársz, milyen notebookot vegyek topikban könnyebben ajánlanak megbízható laptopot.
-
mondeo61
tag
válasz
Winnie The P #31499 üzenetére
Egy kis segítség a választáshoz az általad nézett árkategóriában, de jobb specifikációkkal: 1, https://www.digiprime.hu/laptop-i3-processzorral/lenovo-ideapad-330s-56160-elado, 2, https://www.digiprime.hu/laptop-i3-processzorral/asus-x543ua-53563-elado 3, https://www.digiprime.hu/laptop-i3-processzorral/acer-aspire-3-a315-55438-elado
+ van még. Én itt vettem ASUS-t korrektek minden OK.
Eredményes keresést. -
válasz
Winnie The P #31499 üzenetére
Okok
-
válasz
Winnie The P #31496 üzenetére
Igen azok elegendőek, viszont most nézem a kijelző felbontás nagyon gyenge. Fhd ips. Amúgy használt géppel jobban jársz, üzleti kategória 1-2 év garral.
-
válasz
Winnie The P #31494 üzenetére
Értem, csak ha már veszel akkor jobb az ssd mindenképp, főleg amire írtad: doksik azért ne olyan nagyok, a nezetés meg nem kíván akkora tárhelyet.
Arra azért elég 256gb is bőven. Igen most nem lesz hordozva ez igaz.
-
válasz
Winnie The P #31491 üzenetére
Szia. Én a HDD miatt nem venném meg, már ssd-vel szerelt gépeket szoktuk ajánlani.
De EBBEN a topikban kapsz pontosabb választ. Mindentől függetlenül én nem javaslom. Hordozhatóság iatt szerintem nagy, inkább 13,3"-14,1" közt nézelődnék, IPS panellel, ssd-vel. De ez csak egy vélemény
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- Háztartási gépek
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- E-roller topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L560 & L570 T440P T540p T430, T420 T410 eredeti akkuk
- Dell Latitude 5430 12. generációs i5, 16GB RAM, 512SSD Kiváló ár/érték
- Lenovo ThinkPad T490s - i5 8365u I 16GB I 256GB nvme SSD I 14" IPS FHD I HDMI I Cam I W11
- Dell Latitude 9410 i7 / 15GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijekző Profi gép, kedvező áron!
- Lenovo Thinkpad P72 17.3" Intel XEON E-2186M 6 mag Quadro P5200 16GB, 32GB RAM 2TB NVME SSD
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Xiaomi Redmi 10A 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest