- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Tigerclaw #38449 üzenetére
A myasusban a felhaszálói kjözpont - saját termék alatt a gépre kattintva - műszaki adatok gombra kiadja a tételes listát a gépről sorozatszám alapján.
Az oldalakon nem láttam egyértelműen, hogy kell -e tudnia hdr-t, bár oledként eléggé esélyes és mindha valamielyik vivobook 15 pro gépben is lenne ilyen panel. Nekem hdr true black szöveget is ír az enyémre.
A go azért olcsóbb model és a panel is belépőszintűbbnek tűnik, szóval lehet azért nincs. De az meg fura, hogy pantonet és hasonlókat meg adnak rá.
Ja és a myasus ügyféltámogatás részen kikeresve a gépet, lehet beküldeni kérdést magyarul a supportnak. Esetleg őket érdemes lehet kérdezni, hogy adott gépnél kellene -e mennie a hdr-nek és vajon mi hiányzik hozzá, ha igen.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Tigerclaw #38448 üzenetére
A pontos modellt megtaláltam az Asus román oldalán, a garanciája meg elvileg talán Bulgáriában indult meg, most nem találom azt az oldalt a MyAsus appban. Ennyit az EMAG-ról.
Szóval a pontos model oldalon a specifikációban 600nit a max fényerő. E1504FA-L1010
Az E1504F oldalán meg 500nit a max, én meg nem tudom kibogozni az Asus számozását. Az arukeresos turkálás alapján úgy vettem észre, a kötőjel utáni L az OLED paneles, az N meg a sima... talán TN.A Vesa Display HDR oldalon sajna nincs certifikálva ez a model, szóval hiába felelne minden szempontból, mégsem az talán az Asus döntése vagy hanyagsága miatt.
-
azbest
félisten
válasz
Tigerclaw #38446 üzenetére
Egyébként nálam is 2006-osnak írja a képernyő dátumát, azt valsz ignorálhatod.
A magyar leírás kicsit kusza, mert össze öntve bele ips és oled leírás egyben. Az angolban szerepel a hdr szó is az oled sorában (400nits, 600nits HDR peak brightness,).
Biztosan az oled változat van neked? Hwinfo64 vagy valami progi kiírja, milyen paneles.
Bár gondolom myasusban inaktív lenne a színtér állítás, ha nem oled lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Rap, Hip-hop 90'
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest