- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
balpeter04 #13946 üzenetére
Siman lehet HDD problema, foleg hogy nem bootol be a windows. Gep bekapcstol folyamatosan sipol? Vagy csak ha elkezdene windows tolteni?
Ne tokolj vele, kuld vissza!
laca
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
Space Monkey #13940 üzenetére
Az inkabb a winchester lesz, foleg ha akkor van hangja, ha elinditasz valamit, pl bongeszot (latod is szerintem van neki egy led-je, ami ilyenkor vilagit) Az normalis, ha kedves kis ciripelos recsegosnek hallod, illetve terheles alatt a cpu huto ventillatorat is hallani fogod, ha elkezd tekerni.
laca
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
alapz@j #13937 üzenetére
Esetleg irj az asus supportnak, hogy ilyen altopod van ez a serial number-je, mondjak meg hany darab slotja van. Nehogy a nagy szetszedesbe valami garis cimket megserts..
Siekrult szetszednem a billentyzuetemet! A kis pockot a monitor fele kell tolni, es akkor kiugrik magatol a billentyuzet! Koszi a tippeket!
Betettem a vasarolt Intel 6205-os wifi kartyat, windows driver felment, erre azt mondja, hogy a kartya nem elerheto... persze linux alatt mukodik ugyanabban a laptopban, csak win7 alatt nem. Valamivel osszeakad a drivere. 2011-ben meg mindig itt tartunk
Na mindegy. Ujra huzom ugyis kapni fog lassan egy ssd-t a gep... csak bosszanto hulyeseg
laca
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
LaptopSystem #13928 üzenetére
Nem csak kamera drivereben valami vagy a program beallítása ilyen? Nem hiszem, hogy hardware probléma lenne
laca
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
alapz@j #13922 üzenetére
Na a billentyűzetet hogy vetted ki??? Nekem is ilyenem van (bill) és nem tudom kipattintani, hogy felemeljem. Fogja alulról valamelyik csavar? Vagy mit nem csinálok jól?
Benyúlok a kis pockokon, de minta csak a felső rácsot feszegetném, nem mozog az egész billentyűzet... vagy valamerre tolni-húzni is kellene az egészet?
laca
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
alapz@j #13920 üzenetére
Szia
URISTEN! Mi ez? Lopakodó?
Nem lehet, hogy a másik adag ramot a billentyűzet felől kell betenni? Tuti nem 1 slotos, az odavágna a dual ramos megoldásnak. Weben is 4 slotot irnak DDR3-as rammal.
Aham, dicsak:
http://www.instructables.com/id/How-to-Disassemble-and-Upgrade-the-ASUS-G53SXSW/
laca
-
vitezlejszlo
őstag
Wifi kártya:
Atheros 9285 van benne, 150M-s n-es. Az új az 300-as és 5Ghz-et is tud (intel 6205)Garis cimke:
Nincs rajta garis cimke, a bajom az, hogy nem találom sehol, hogy az U30JC-nél hogyan kell a billentyűzetet kivenni. Mivel alatta van a wifi kártya, alapvető problémába futottam.... Fogná alulról egy csavar vagy én nem tudom mit bénázok, de a 4 kis pocoknél ha feszegetem a billentyűt nem nagyon akarja elengedni..Laca
-
vitezlejszlo
őstag
-
vitezlejszlo
őstag
Sziasztok
Asus U30JC laptoppal rendelkezem, aminek szeretném kicseréln a wifi kártyáját. Ha jól látom ennél a modelnél a kártya a billentyűzet alatt van. Viszont a billentyűzetet nem tudom kiszedni. Van 4 kis pocok a bill tetejénél, ahova be tudok nyúlni felfeszíteni, de az csak mintha a billentyűzet felső burkát mozgatná (ennek a modellnek nem egybe billentyűzete van, hanem a gombok kozott is van egy háló, tehát az az idiótább megoldás).
Van valahol egy csavar vagy valami trükk, ammit még ki kellene vennem a szétszerelés előtt? Esetleg egy szerelési leírás nincs valakinek véletlenül?
Köszi
Laca
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged