- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
steelsec
aktív tag
válasz
Exelsior #31364 üzenetére
Hdmi 1.4 elmeleti savszelessege megvan a 144hz 1080p nek de tobbnyire 120 hz szokott menni alapbol, legalabbis amit en lattam. Valoszinuleg kis nvidia control panel beallitassal menni fog, de tradicionalisan display port szokott lenni ami a monitor felol legjobban kezeli a maximalis hzet, ugyanakkor nezz utana a monitornak, mert az sem biztos hogy hdmin meg a gsync.
-
steelsec
aktív tag
-
blue_23
senior tag
-
steelsec
aktív tag
válasz
Exelsior #31349 üzenetére
Va panel fura lesz az ips 144hz es beepitetthez kepest foleg ekkora meretbe curvvel, de elvileg a laptop hdmi 2.0 szoval azon is kiadja vagy es inkabb ezt javasolnam inkabb nezz type-c display port kabelt erre a celra, mert nem biztos hogy a kiszemelt monitor is veszi hdmi-n, ennek nezz utana.
Arban amugy kb ugyannayiert van IPS 144hz 1080p AOC 24G2U ami nem curved
Ezen kivul mar rajtad all hogy amit jatszol eleri-e a 144fps-t -
steelsec
aktív tag
válasz
Exelsior #31337 üzenetére
Ez olyan nevetseges, hogy egy ilyen kis dolgot nem adnak oda a geppel... Nemreg vettem egy Dell inspiront felesegemnek es abban ott volt a 2.5 drive mount-ban, de ugylatom akkor most ez az uj trend ha van 2.5 es akkor ne tudja a user hasznalni, Acernel is lattam mar igy....
-
válasz
Exelsior #31314 üzenetére
Volt egy kis hátszelem...
Tehát ha 60%ra van állítva, akkor az kíméli... Értem.
Az a baj, hogy nem a gombból van letörve, hanem a házban a fém kis pöcök, amibe bepattan a gomb.
Mindegy, egérrel is lehet használni, de azért meg szeretném csináltatni. Csak még egy márkakereskedésben sem tudták megmondani, hogy az egész billentyűzetet kell cserélni, vagy csak a touchpadot, vagy csak annak egy külön részét.
Köszi. -
blue_23
senior tag
válasz
Exelsior #31169 üzenetére
Szia! Játszottam a Performance és Turbo beállításokkal, wow-ban 82 fokos lett a CPU. Bal oldalon lévő windows beállítással 67 fokos, ugyanannyi FPS. Első körben próbáld ki, hogy nálad is ugyanez a jelenség, mert szerintem az armoury cratre profilok feleslegesen pörgetik túl a CPUt és csak hőt nyersz vele... Újrapasztázás viszont sokat hoz, nekem 5k volt FixDirectnél (hivatalos Asus szervíz, 20 perc alatt kész), ezt követően CPU stressz tesztnél 7 fokkal hűvösebb lett. Illetve UV segít sokat a CPU/GPU-n, nekem 140/40 van beállítva (mindenkinél máshol stabil).
-
ervin1979
tag
-
blue_23
senior tag
válasz
Exelsior #30828 üzenetére
300k egyáltalán nem sok egy gamer laptopért, 4 éve vásárolt laptopom volt 250k, azóta bőven volt infláció is...
Nem drága az RGB billentyűzet, viszont miért rakják 300k-s laptopba? Mivel adnák el a drágább laptopokat, ha nincs új funkció?
Sose az eszköz a drága, inkább a fejlesztés, marketing, garancia illetve profitot is szeretnének termelni.
UI: Ha megveszel valamit, de nem azt kapod amit hírdettek, 14 napon belül indok nélkül elállhatsz a vásárlástól.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- EA Sports WRC '23
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- ThinkPad T14 Gen3 14" FHD+ IPS érintő i5-1250P 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Nitro AN17-41 17.3" FHD IPS Ryzen 7 7735HS GeForce RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest