- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
$atirka
őstag
válasz
junior11 #39252 üzenetére
Szia
Én is mostanában barátkoztam meg egy vivobook-kal. Feltételezem, hogy feltetted a my asust is, amiben be lehet állítani, hogy meddig töltse az akkut. Én is 80ra állítottam, mert néha azért menne aksiról is, de ha Te csak hálózatról működteted, akkor ha jól emlékszem 60ra is lehet maximalizálni.
Gondolom kikapcsolt állapotban töltötted, így 100ra fel fog menni, majd "menet közben" szép lassan vissza esik 80ra, majd ott meg fog állni. -
$atirka
őstag
Végül megvettem ezt a vivobook-ot.
Azt szeretném kérdezni, hogy ehhez érdemes használni ilyen utility appot, mint pl az armoury crate?
Két dolog miatt lenne fontos, hogy az oled ne égjen be és, hogy a töltés megálljon 80%-on. -
$atirka
őstag
válasz
Lewzke #39218 üzenetére
Jojó, féltem is beírni, hogy játék is lesz. De komolyan, semmi extra, csak egy kis Party Animals vagy hasonló, nem ez a lényeg. Mellesleg többre is képes egy ilyen igpu, mint hinnéd. Konkrétan egyszer kiküldetésben unatkoztam és feldobtam erre az öreg 8 éves irodai gépre az Euro Truck simulator 2-t. Meglepően élvezhető volt.
De mondom ezt úgy, hogy ott van a 2060rtx-es gépem is, ha játék kell.
Amúgy mi az Asus rangsorolása?
Vivobook, Expertbook, Zenbook stb...
Melyik számít ezek közül gagyinak és prémiumnak? -
$atirka
őstag
válasz
donjohnson #39216 üzenetére
Igen, ezekkel tisztában vagyok, de azt gondolom egy 5 (4) éves gép még nem őskövület, meg minek égessek el 3x annyi pénzt, ha megfelel az elvtársoknak. A T580ast meg mondjuk egy családtagom kisajátította
.
-
$atirka
őstag
Sziasztok!
Ezzel a vivobook-al vagy valami hasonlóval van valakinek tapasztalata?
Használtan vennék ilyet, gondoltam rákérdezek, hátha lebeszéltek róla
Állítólag makulátlan és nincs oled beégés.
Elsődlegesen filmet néznék rajta futás közben, de néha leverném a kölyköt 1-2 kisebb multiban. Tudom, ez messze nem gamer gép, de az integrált IRIS elegendő, amire néha kellhet. Mellesleg van egy ROG Scar II GL704GV, ha játszani kéne, sok problémám nincs vele, ezért gondoltam egy másik Asus-ra.
Volt egy T580-as Lenovo-m nemrég, imádtam, de annak tényleg kevés volt az Intel HD 620.
Szóval nyugodt lehetek vele, vagy nézzek inkább más márka/típus I5 1135g7 CPU-val szerelt gépet? Ezt a szintet lőttem be magamnak, kb ennél többet nem nagyon szeretnék érte fizetni (~90-100K). -
$atirka
őstag
17€ + 25€ postaköltség. Nagyszerű...
De ha nincs más, hát kell -
$atirka
őstag
Sziasztok.
Tud valaki segíteni abban, hogy hol találok HDD szalagkábelt ROG Scar II laptophoz? (GL704GV-EV022T)
Dobnék bele SSD -t az M. 2 mellé, de a kábelt kisajnálták.
Írtam a FixDirectnek, de még nem kaptam választ.
Köszi -
$atirka
őstag
válasz
_Fefe_ #31324 üzenetére
Köszi a választ!
A Windows energiagazdálkodásban már átállítottam az értékeket, de még finomítani kell.
Kicsit zavaros egy két dolog, például ha ezek ott be vannak állítva, majd jön az Armoury Crate app és átváltom mondjuk balance-ra, akkor a win beállítást figyelmen kívül hagyja?
Na meg az, hogy egyszer 50%os aksira azt írja, hogy 1 óra, máskor meg 2 óra...
Asztali pc után ezek nekem újdonságok... -
$atirka
őstag
válasz
#93794560 #31317 üzenetére
Az megvan köszi,ott állítottam be a 80%-os max töltöttséget...
NVidia vezérlőpultban van rá lehetőség, hogy egyes játékokat az RTX kártyával indítsa!
Viszont még így is korlátozott FPS-el megy (CoD MW2019 25-30fps). Ha rádugom a töltőt, akkor ~80FPS.
Hol tudnám ezt a korlátozást megszüntetni?
Egyáltalán bírná az aksi, vagy károsodna tőle? -
$atirka
őstag
válasz
Exelsior #31314 üzenetére
Volt egy kis hátszelem...
Tehát ha 60%ra van állítva, akkor az kíméli... Értem.
Az a baj, hogy nem a gombból van letörve, hanem a házban a fém kis pöcök, amibe bepattan a gomb.
Mindegy, egérrel is lehet használni, de azért meg szeretném csináltatni. Csak még egy márkakereskedésben sem tudták megmondani, hogy az egész billentyűzetet kell cserélni, vagy csak a touchpadot, vagy csak annak egy külön részét.
Köszi. -
$atirka
őstag
Szevasztok!
Szert tettem egy GL704G 2060RTX-es gépre.
Még sosem volt notebook-om, csak asztali pc, nem vagyok tisztában sz akku kezelésével.
Szerintetek aptalan a félelmem és engedjem nyugodtan 100%ra tölteni, vagy csak 80ra vagy épp 60%ra töltődjön max az akkumulátor? Mi a jó megoldás, ha hosszú távon gondolkodom?
Csak nem teljesen értem, mi a kímélő megoldás azon, ha nem 99-100% között ugrál a töltés, hanem mondjuk 79-80 között...Másik, hogy hibásan vettem a gépet, azaz a touchpadon a két gomb el van cseszve, látszik, hogy nem magától ment tönkre.
Kérdés, hogy garanciába van esélyem megjavíttatni, vagy zsebbe nyúlós lesz? Mennyi lehet a javításra? A gombok alatt a fém kis kampók le vannak törve...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest