- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
válasz
dominik009 #6358 üzenetére
Hello!
Vistaban ezt hol tudom megcsinálni? Már átnéztem mindent és sehol se találok ilyen beállítást.
-
válasz
dominik009 #5917 üzenetére
a t5550 proci erősebb mint a tk-57 , viszont a sis chipset gyengébb kicsivel, mint az ellenfélé...
Sycora; az időzítés a lényeg - ha azonos, akkor ok -, mivel mindig a gyengébb időzítésre áll be a rendszer. ha tudja a noti a dual-channel kezelést, akkor az csak azonos méretű modulok esetén működik, például; 2 * 512 mb. ha nincs dc, akkor teljesen mindegy, jobb lehet akár a több (512 mb + 1024 mb) memória is - már ha megy együtt a kettő, mert a notik sokkal érzkenyebbek a memóriák kezelésére, gyakran két eltérő modul már nem is megy együtt! ha két teljesen azonos újat veszel, vagy ha a meglévő mellé teszel/veszel másikat, akkor is próbáld ki előtte, hogy boztosan minde okés legyen!
a notik tényleg nagyon kényesek erre...formasu; semmi gond az amd procis, vagy amd chipset által vezérelt notikkal, az ellenlábasnál is vannak/lehetnek problémás típusok/darabok!
dominik009; az alábbi két oldal segítségedre lehet;
-
formasu
tag
válasz
dominik009 #5917 üzenetére
Hi!
A múlt héten vásároltunk egy ASUS F5SL-AP023-ast egy barátomnak.
Talán a kelleténél kicsit jobban melegszik.
XP-n készenlétbe kapcsolva csak a monitort kapcsolja ki, a gépet nem!
Vista-n ez jó, de ott meg a beépített mikrofon hanggal vannak problémák, amit a Skype-n vettünk észre.
Itt a fórumon is mondták, de már régebben tapasztaltam, hogy a SYS-es alaplapokat .kerülni kellene!
Én vettem egy F3SL AP023-at, az jó gép volt, de drágább is volt.
Legalább hasonlóban gondolkodnék, az AMD-t részemről kerülném.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Nintendo Switch 2
- Star Citizen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PlayStation 3
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Kompakt vízhűtés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest