- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sarobee80
csendes tag
válasz
Trencso #6234 üzenetére
Hi!
Nekem is F5VL gépem van immáron kb 8 hónapja. Én teljesen megvagyok vele elégedve.
Annak idején a szempont az volt hogy egy külön videókari legyen benne, ami viszi a 3Ds alkalmazást, konkrétan Autodesk Inventor. Nekem x2300as van benne, de 1-2száz alkatrésznél is simán viszi. Játékról: COD2-t 800x600 on szépen vitte, más hasonló kaliberűről nem tudok nyilatkozni...A gép atomstabil és gyors, mind xp mind vista alatt. Drivert - legalábis nekem - adtak hozzá mindkét oprendszerhez. Tökéletesen felmegy minden. Összegezve jó vétel volt számomra, nem bántam meg, hogy emellett döntöttem. Ha netalán problémád akad valamivel szólj nyugodtan...
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- India és az AI a McDonald's jövője?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Battlefield 6
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Házimozi haladó szinten
- Milyen autót vegyek?
- Peugeot, Citroën topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MSI Raider GE68HX 13V
- Dell Latitude 5580 Core i5-6300 8 Gb 256 Gb ssd 15,6" FHD 6 hónap garancia áfása számla
- Eladó Gamer Laptop Asus TUF A15!
- Dell Latitude 5414 RUGGED Core i5-6300 Touch "katonai" kivitel 6 Hónap garancia, áfás számla
- Lenovo T480S Touch (érintő képernyő) Intel Core i5-8350, 16Gb ddr4, 12 hónap garancia, áfás számla
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest