- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Matthewsz #6851 üzenetére
sosem mondtam vagy írtam olyat, hogy a sis chipset használhatatlan, működhet probléma nélkül akár hosszú távon is - a képességeihez mérten -, de sajnos oka van az olcsóságának...
védheted elfogultan, vagy elfogulatlanul, mondhatni természetes reakció - pláne, ha neked probléma nélkül működik -, én is szoktam ilyet, bizonyos kereteken belül védem az olcsóbb asus és msi notikat, a márkásabb gyártók termékeivel szemben, de attól még egy azonos tudású msi és dell noti még nem azonos kategória megbízhatóságban! elvégzi azokat a feladatokat, amit a márkásabb társai, de attól még sok eltérés van közöttük... -
válasz
Matthewsz #6846 üzenetére
használd egészséggel!
ha ló nincs, jó a szamár is - de ha nem muszáj, akkor inkább nem!
de nálad mihez viszonyítva gyors és stabil?
hidd el, kár feszegetni! a sis chipset a közelébe sem érhet a jobbaknak!
olvass utána, és ne nekem bizonygasd - én tapasztalom eleget...sarobee80; szintén...
SirKero; azért nincs jelentős különbség árban, mert amennyivel drágább lenne a dedikált videókari (...stb) az integrált verzióssal szemben, azt az jobb chipset olcsóbbra történő cseréjével egyenlítik ki!
-
szabax
csendes tag
válasz
Matthewsz #6827 üzenetére
ööö... a proci driverét felraktad? tudom hülye kérdés de nekem nem működik nélküle a dolog. miután azt felrakom menet közben is változik nélküle az indításin marad. pl szívtam vele úgy hogy akksiról indítottam és akkor 800on ment majd bedugtam aztán csak néztem miért szaggat a firefox...
-
szabax
csendes tag
válasz
Matthewsz #6822 üzenetére
Csatlakozom Imyhez a P4G nálam sem volt az igazi de az NHC remek... tudom szábályozni az órajelet... kiirja az aktuális hőmérsékleteket meg minden... este mikor csak netezek a venti be sem kapcsol. most például dinamikusra van állítva teljesen csendes a gép. ha meg kell 800Mhz ről egyből 1800Mhzre kapcsol és száguld a gép...
szóval énis csak ajánlani tudom a progit. nekem nem vált be a P4G lehet béna voltam nem jól konfiguráltam (sőt biztos) de nem bántam meg hogy váltottam. ja... és F5N AP220-am van.
szóval AMD-s gép sem akadály!
-
Imy
veterán
válasz
Matthewsz #6822 üzenetére
Nekem P4G nélkül is a hardware szabályozza, Ubuntu alatt is ugyanazon a hőfokon kapcsol.
49 fokon az 1-es, 55 fokon pedig a 2-es fokozat. Ajánlom számotokra a P4G helyett a Notebook Hardware Control nevezetű programot! Sokkal jobb.Hivatalos web-oldal
Igaz régebbi típus, A3L-5028. -
válasz
Matthewsz #6613 üzenetére
nem szabad általánosítani, csak tudni kell, hogy melyik gyártónál melyik szériát kell/lehet megvenni! nem poénból beszéltem le őt néhány általa kiszemelt asus notiról - igaz a zajos hűtés másodlagos szempont volt, de ott is sis chipset munkálkodott volna, mint a te notidban!
a venti fordulatának a visszavételében meg több okból sem segítek; nem egyszerű, nem rövid idő pontosan belőni - a notira személyre szabni - az értékeket, és még úgy is jelentősen rövidül a noti élete az esetleges túlmelegedés miatt! -
válasz
Matthewsz #6507 üzenetére
az asus notiban nekem is pont ilyen van. amúgy igen, cseréhető! könnyű kicserélni!
de én nem cserélem, mert egyenlőre itthon még nem látom szükségét, a kis msi notiban meg "n" képes van, ha vinnem kell notit valahová, akkor úgyis mindig azt viszem.skornail; konkrét típustól függ, mivel nem minden típus esetében van garis matrica a proci hűtőjén!
-
válasz
Matthewsz #6500 üzenetére
nézd meg az eszközkezelőben, hogy pontosan milyen wifi kártya van a notiban, úgy könnyen kideríthető. ha a típusa alapján nem egyértelmű, akkor szintén az eszközkezelőben, a wifi kártya tulajdonságlapján a speciális fül alatt megnézheted, hogy hivatkozik-e valamilyen beállítási lehetőség az "n" funkcióra, ha igen, akkor van benne!
-
válasz
Matthewsz #6483 üzenetére
pedig lehet, csak nem egyszerű - és mint említettem kicsit veszélyes is!
szándékosan nem csak a program letöltési linkjét szúrtam be, hanem a főoldalt! nem csak letöltendő az alkalmazás, hanem illik elolvasni a leírásokat is...
például az advanced hivatkozás alatt leírtak mondanak neked valami?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 / Ryzen5 / 16gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- ACER laptop /2 magos CPU /8 GB RAM /256SSD /magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad Universal és Hybrid USB-C dokkoló, töltővel + USB-C kábellel!
- AKCIÓS áron eladó HP ZBOOK STUDIO G8 WORKSTATION! i7-11850H/32GB/RTX A2000/15,6"FHD/IPS/GARANCIA
- Asus TUF Dash F15 Gamer Laptop szép állapotban (RTX 3070, i7)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest