Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
kisza25
üzenetére
Hát, hm, ránézésre, teljesen ösztönből nekem az intel erősebb procis dual core tetszik. Nomármost, ezt ajánlotta már más is.
Ami fő kérdésem van, mondjuk nem Asusban, hanem egy ibm-ben (tudom, már megvette a másik cég), vagy más tradícionálisabb márkában - ajánlottak ma toshibát is -, tud valaki hasonló tudású gépet? Érdekelne, hogy árban van-e különbség.Annyi lenne még fontos, hogy ez a gép megy ki angliába, ott kel napi használatra, rohangásznak vele sokat, valószínűleg sokat fogják nyúzni, idősebb nőnek lesz, aki nem ért a linuxhoz, de nem teljesen hülye a témához. Nehéz érvekkel meggyőznöm arról, hogy egy notiban mi a fontos inkább. Próbálom most rábeszélni pl. külső optikai meghajtóra, és külső memóriatárokra, szerintem az praktikusabb. A belső memória csak a hd filmekhez kell majd szerintem leginkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pyttawrx