Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz kali #8849 üzenetére

Én inkább arra beszélnék rá mindenkit, hogy verjék szét azoknak a köcsög marketingeseknek és cégvezetőknek a fejét, akik - különösen az AMD-nél - szándékosan elavultatják a jó és használható, amúgy teljesen működőképes programokat és hardvereket (különös tekintettel az AMD chipsetekre és az ATI VGA-kra). :(( Az Intelnél vajon miért nincs ilyen gond? :F
    Nem fogok amúgy sem 6-9 éve használt és bevált perifériákat kidobni azért, mert valami szemétfilozófus (lásd még: fogyasztói társadalom, piacgazdaság) ezt akarja, sem drágán megvásárolt szoftvereket. / pill. pl. sehogy nem tudom működésre bírni a Republic Commando-t HD4870-en, amúgy meg a legjobb programok (pl. NFS High Stakes) meg sem nyekkennek 64-bites W7-en, miközben a hardver miatt azt célszerű használnom.
    Havernak úgy telepítettem a SW Rebellion-t a notira (amelyre szerinted annyira nem kell az XP), hogy a saját gépemen, XP alatt feltelepítettem, kiszedtem a registry kulcsokat, átírtam őket 64-bitesre, aztán lementettem az egészet pendrive-ra, és átmásoltam a notira, reg-kulcsokat be, de még mindig nem ment ám, még egy pár fájlt össze kellett szedni az XP rendszeréből, azokat is átmásolni, de a játék könyvtárába, és "máris" működött a W7 alatt amúgy telepíthetetlen progi (persze ez nem minden programmal megoldható sajnos). Szóval a "fejlődés" kézzel fogható. :(((
    Bocsi, csak kicsit bepöccenek, amikor azt hallom, hogy hanyagoljam az XP-t, miközben az összes újabb rendszer lényegében egy kupac szemét, olyan "újításokkal", amelyekre nagyjából semmi szükség, ill. XP-ben is meg lehetett volna oldani, ha nem akarnának a gyártók szándékosan megkárosítani.

• Miki85

tag

válasz kali #8849 üzenetére

Köszi kali a linket, 120e tényleg nem rossz, még van hdmi-s csati is, webkamera, os nélkül van. Proci AMD bár nem tudom mik a tapasztalatok hogy AMD vagy Intel a jobb. Ja meg ez az ATI Radeon HD3200 mennyire jó? HD-s filmeket vinné?

Új hozzászólás Aktív témák