Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Én inkább arra beszélnék rá mindenkit, hogy verjék szét azoknak a köcsög marketingeseknek és cégvezetőknek a fejét, akik - különösen az AMD-nél - szándékosan elavultatják a jó és használható, amúgy teljesen működőképes programokat és hardvereket (különös tekintettel az AMD chipsetekre és az ATI VGA-kra).
Az Intelnél vajon miért nincs ilyen gond? 
Nem fogok amúgy sem 6-9 éve használt és bevált perifériákat kidobni azért, mert valami szemétfilozófus (lásd még: fogyasztói társadalom, piacgazdaság) ezt akarja, sem drágán megvásárolt szoftvereket. / pill. pl. sehogy nem tudom működésre bírni a Republic Commando-t HD4870-en, amúgy meg a legjobb programok (pl. NFS High Stakes) meg sem nyekkennek 64-bites W7-en, miközben a hardver miatt azt célszerű használnom.
Havernak úgy telepítettem a SW Rebellion-t a notira (amelyre szerinted annyira nem kell az XP), hogy a saját gépemen, XP alatt feltelepítettem, kiszedtem a registry kulcsokat, átírtam őket 64-bitesre, aztán lementettem az egészet pendrive-ra, és átmásoltam a notira, reg-kulcsokat be, de még mindig nem ment ám, még egy pár fájlt össze kellett szedni az XP rendszeréből, azokat is átmásolni, de a játék könyvtárába, és "máris" működött a W7 alatt amúgy telepíthetetlen progi (persze ez nem minden programmal megoldható sajnos). Szóval a "fejlődés" kézzel fogható.
Bocsi, csak kicsit bepöccenek, amikor azt hallom, hogy hanyagoljam az XP-t, miközben az összes újabb rendszer lényegében egy kupac szemét, olyan "újításokkal", amelyekre nagyjából semmi szükség, ill. XP-ben is meg lehetett volna oldani, ha nem akarnának a gyártók szándékosan megkárosítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T430 / i5-3320M 8GB 240SSD, Win10, HUN laptop, kitűnő állapot, 95%-os akku
- Asus G14 GA402RK -2TB 990 PRO, 6800S,16GB
- ASUS TUF Gaming A17 FA707RM - Ryzen 7 6800H, 17.3FULL HD 144Hz, 1.5TB, 16GB, Geforce RTX 3060 6GB
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Az Intelnél vajon miért nincs ilyen gond? 

Pyttawrx