Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
dede! és ennek a 9k-nak volt még egy kis föle, illetve még rájött volna az áfa

NoLF - alkohollal nem mosunk műanyag illetve szilikon alkatrészelemeket, mert kicsit erős
illetve vízzel sem, főleg úgy nem, hogy utánna a gyorsabb száradás érdekében hajszárítóval adunk neki egy kis meleg levegőt...Egyébként arra már rájöttem, hogy egyesek úgy használják a notikat, mint egy tamagocsit. Megetetik, megitatják.
Eszik levest, kenyeret, egy kevés felvágottat, néha főzeléket.
Inni szinte bármi jöhet, sör, bor, tej, bubis és nem bubis víz, kóla.Van amikor az ember nem tanul a saját hülyeségéből. Előszőr sört, majd bill csere után vörösbort ad a notinak.
De a legjobb a narancslé, az szépen marja a dolgokat, főleg az alaplapot (ez bezzeg rámászott az alaplapra).
-
NoLF
veterán
ultra. csomó helyen van ingyenes bevizsgálás, hát én sajna nem olyan helyre vittem, de kiderült hogy egyáltalán nem is kellett volna bevinnem hisz billt egyedül is tudok cserélni, alaplapot is tudok egyedül tisztítani ha kell, persze nem kellett. na ők 7200ért rámondták hogy kell, 25ért meg is csinálják (kvázi ennyit húztak volna le rólam semmilyen szolgáltatásért cserébe). így most 7200+10800ba volt nekem az öntözős téma, hisz a billt sikerült szétmaratnom a 96%os alkohollal

sebaj, ha minden jól megy, ma már lesz notim

-
Almos
aktív tag
De, nagyon pofátlanok. Sőt továbbmegyek, eléggé cigánykodásra jellemző, hogy mikor ott kell hagyni a szervizben egy többszázezer forintos garanciális gépet a bevizsgáláshoz, akkor ők még előre kérik a bevizsgálási díjat is...
Nem véletlenül nem ők már a szerviz...Egyébként én konkrétan elmentem a bejelentett címükre, és ott nem voltak elérhetőek, egy bazi nagy gyártelep, ahol a portás mondta, hogy bár ide vannak bejelentve, a postát átveszik, de nincsenek itt. No ezek után nem voltam hajlandó elküldeni nekik futárral a gépet - talán érthető, hogy miért

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmgyűjtés
- LEGO klub
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

illetve vízzel sem, főleg úgy nem, hogy utánna a gyorsabb száradás érdekében hajszárítóval adunk neki egy kis meleg levegőt...

Pyttawrx