- Népszerű hajlíthatók telepíthetik a One UI 8-at
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Igazán stílusos lett a Realme 15 Pro GoT Limited Edition
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
dede! és ennek a 9k-nak volt még egy kis föle, illetve még rájött volna az áfa
NoLF - alkohollal nem mosunk műanyag illetve szilikon alkatrészelemeket, mert kicsit erős
illetve vízzel sem, főleg úgy nem, hogy utánna a gyorsabb száradás érdekében hajszárítóval adunk neki egy kis meleg levegőt...
Egyébként arra már rájöttem, hogy egyesek úgy használják a notikat, mint egy tamagocsit. Megetetik, megitatják.
Eszik levest, kenyeret, egy kevés felvágottat, néha főzeléket.
Inni szinte bármi jöhet, sör, bor, tej, bubis és nem bubis víz, kóla.Van amikor az ember nem tanul a saját hülyeségéből. Előszőr sört, majd bill csere után vörösbort ad a notinak.
De a legjobb a narancslé, az szépen marja a dolgokat, főleg az alaplapot (ez bezzeg rámászott az alaplapra).
-
NoLF
veterán
ultra. csomó helyen van ingyenes bevizsgálás, hát én sajna nem olyan helyre vittem, de kiderült hogy egyáltalán nem is kellett volna bevinnem hisz billt egyedül is tudok cserélni, alaplapot is tudok egyedül tisztítani ha kell, persze nem kellett. na ők 7200ért rámondták hogy kell, 25ért meg is csinálják (kvázi ennyit húztak volna le rólam semmilyen szolgáltatásért cserébe). így most 7200+10800ba volt nekem az öntözős téma, hisz a billt sikerült szétmaratnom a 96%os alkohollal
sebaj, ha minden jól megy, ma már lesz notim
-
Almos
aktív tag
De, nagyon pofátlanok. Sőt továbbmegyek, eléggé cigánykodásra jellemző, hogy mikor ott kell hagyni a szervizben egy többszázezer forintos garanciális gépet a bevizsgáláshoz, akkor ők még előre kérik a bevizsgálási díjat is...
Nem véletlenül nem ők már a szerviz...Egyébként én konkrétan elmentem a bejelentett címükre, és ott nem voltak elérhetőek, egy bazi nagy gyártelep, ahol a portás mondta, hogy bár ide vannak bejelentve, a postát átveszik, de nincsenek itt. No ezek után nem voltam hajlandó elküldeni nekik futárral a gépet - talán érthető, hogy miért
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Népszerű hajlíthatók telepíthetik a One UI 8-at
- Fotók, videók mobillal
- Honda topik
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- További aktív témák...
- VivoBook S413EA 14" FHD IPS i5-1135G7 8GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus FX516PE 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus rog Zephyrus g14
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest