- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- iPhone topik
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iOS alkalmazások
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
NSE-vel kapcsolatosan a nem garanciális javításhoz:
Anno az én notimon kicsit lógott az LCD keret és a megszokottnál jobban kilengett a zsanár mozgása nélkül. Megkerestem őket, hogy ha bevinném a notit (mivel garos), ne én szedjem szét, megnéznék a zsanérokat, esetlegesen meghúznák a zsanér rögzítő csavarokat, ha más gondja nincs. Válasz: bevihetem, de ott egyből nem nézik meg, 1,5 - 2 hét. Ok! megoldottam magamszerencsére tényleg csak a csavarokat kellett meghúzni.
Másik eset: jóember összetörte az optikai drive belét. Noti ismételten garos a hibától eltekintve. Csere megoldási lehetősége az NSE részéről: ~9k előre utal, bevizsgálási díjként, utánna megnézik, hogy mit kell cserélni és adnak egy árajánlatot. Átfutási időnek 1,5 2 hetet adtak akkor is. Egészen véletlenül megkérdeztem, hogy mennyi lenne az optikai egység: 25k + munkadíj, de a bevizsgálási díjat beleszámolnák az árba. Arra a felvetésemre, hogy küldjenek egy optikai drive-ot, egy morci nem volt a válasz. Nem gond, ezt is elbukták.Egyébként a legtöbb notigyártó már "folyadékbiztosra" gyártja a noti belsejét...Nem olyan régen fordult meg nálunk egy Asus noti. Először tejet kapott, a bill, akkor kipucoltuk, bele akkor sem került semmi, sőt, a bill is működött tovább. Kb. 1 hónapra rá megint találkoztam a notival. Ekkor a billentyűzet nem úszta meg. Levest kapott. A gépnek akkor sem lett semmi gondja
. Igaz akkor az volt a gond, hogy a hozzá való billentyű egy másik gépbe akkor már 3 hete rendelés alatt volt, mert éppen nem volt az országban egy darab sem belőle... így tisztítás után maradt az usb-s bill egy darabig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 9410 i5-10310U / 8gb ddr4 / 250gb m.2 / érintőkijelző/ világító magyar Bill. / töltő
- Eladó: Asus ROG Zephyrus G16 (2024) - GU605MI-QR075W
- Prémium ThinkPad T14s Gen 4 Munkaállomás, Ryzen 7 PRO 7840U w/Radeon 780m szép állapotban
- HP USB-C G5 Dokkoló (5TW10AA ABB) Új
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest