- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
Új hozzászólás Aktív témák
- 

azbest félisten válasz  bodorjanos

üzenetére bodorjanos

üzenetéreközben azt hiszem akkor volt a legtöbb bajom, amikor egy win update után elromlott a thunderbolt driver és felkiáltó jeles is lett eszközkezelőben - ettől még simán ment a külső kijekző és usb cucc amit a dokkolóval bedugtam. Frissítettem újabb, közben kijött thunerbolt driverre és akkor észhez tért. 
 Ha futtatsz sleep study-t akkor a htmlben valsz látni lehet melyik eszköz marad full ébren (tippre thunderbolt) [link]Viszont az is igaz, hogy relative keveset volt mostanában töltőre kötés nélkül alvásban, csak fél órákra kb, úgy meg nem is tűnik még fel nagyon. #36204 bodorjanos 
 az s3-at windows alatt hekkelted át ugye? Biosban nincs ilyen opció. Nekem anno felébredéskor nem akartak működni az usb eszközök úgy - de lehet ez még korábbi bios verziónál volt, nem az utolsó 307-esnél.Neked cinebench r23.2 milyen értéket ad teljesítmény beállításon, multii coremódban? (nem ismétlődő, hanem egy futásra) Az i5-12500h is kb 11-12 ezer pont körül? Az i7-es power limit nem engedni 16 ezres pontra, az is csak 11-12 ezer körülre. Lehet jobban jártál az i5-tel mert magasabbra engedi az órajelet a 4p maggal - base clock tán 3.3GHz, míg i7 6p maggal csak 2.3GHz a base clock. Nekem csendesen kb: ~5900 
 Standardon:. ~11000
 Teljesítmény módban erős töltővel: ~12200A cinebench r20, amit a weblapon is hirdetnek, hogy i7 és i5 procival mennyit megy... nekem az i7-essel megy akörül, mint amit az i5-re mutatnak [kép] Ja meg asztalon szellős laptop emelvényen használom, hogy alulról tudjuk beszívni levegőt ha meghajtom. Bár legtöbbet csendes módban használam. 
- 

Jarod1 veterán válasz  bodorjanos

üzenetére bodorjanos

üzenetérea leáállítás gomb nem hibernálja a géped? 
 nekem anno , a winben a leállítás gombkor , hibárnálásra tette a gépet ,csodálkoztam miért jeleni meg induláskot a Chrome utolsó nézett lappal.
 Energia gazdálkodásba be volt állítva hibernálásra..
- 

bodorjanos aktív tag válasz  bodorjanos

üzenetére bodorjanos

üzenetéreMegcsináltam a registry hack-et, így kikapcsolt állapotban egyáltalán nem merül a gép, cserébe USB dokkolón keresztül ébreszteni alvásból meg nem igazán megy jól... Lehet ezzel vacakolni mire a tökéletes kombó összeáll  
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- Google Pixel topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Affinity Designer
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- HP 65W töltő eladó
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx
 Pyttawrx