- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior
őstag
válasz
blue_23 #30824 üzenetére
Amúgy ez az egyszínű világításért is fejbe ütném a Asus-t. RGB van kiírva meg hogy több zonás. Legalábbis mikor kerestem sehol nem irták hogy egy színű. Megvettem és több színű RGB csak zónánkénti világítás nem megy. Kérdezem miért? mi kell hozzá? le kell programozni? az RGB panel nem tudja? ezen spórolni kész vicc 300k felett. Ez azért zavar.
Inkább csak egyzonás a RGB világítás. Ez is elég csak hát mégis....
Keystone nem érdekel sem a fém ház legalább könnyebb a gép.
Én lenovo legion Y520-at cseréltem le nekem ez a kijelző így is szint lépés a sima IPS-hez képest de ilyeneken spórolni meg ennyi fajta extra butítás is vicc. AZ oké hogy hardver szinten olcsóbb meg drágább de anyagminőség meg hűtés meg világítás stb. ezen spórolni egy adott szérián belül. csalódás. Amúgy imádom a gépet szó se róla.
UI: valaki nem tudja hogy az ASUS promóciós csomagot mikor kezdik kiküldeni? Semmi hír erről.
Új hozzászólás Aktív témák
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G5 univerzális üzleti dokkoló
- Latitude 5531 15.6" FHD IPS i7-12800H MX550 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Dell Latitude 5520 Laptop
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HP 250 G6 i3 / 8GB RAM / 500GB HDD / DVD író Megbízható, olcsó laptop
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Asus Rog Ergo gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest