- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ML320
senior tag
Én már eladtam az enyémet, bármennyire is nagyon jó kis noti volt...
Most egy Acerrel szemezgetek, csak félek tőle. De az ára nagyon meggyőző... 115 bruttóból lenne egy 14,1-esem, amibe van DVD-író, 80GB, 512MB, és WLAN. Nekem több nem kellene. Ugyanez ASUSból 170 alatt nem áll meg.
Ha az Acerhez még veszek +1GB RAM-ot, az 7e, a garkiterjesztés két évre 13e. Még ez sem vészes.
Egy ügyfélnek most adtam el egyet a kinézettetből. Pénteken majd okosabb leszek. Bár a nagy szerelmem még mindig az Asus. Szerintem minőségileg nagyon ott van, hiába próbálja ezt az NSE lerontani.Ember tervez, Isten perverz...
-
Zanik
addikt
Hát igen. Az első noti után mindenki levonja a következtetéseket, és másodjára már megfontoltabban dönt. Én pl. a 15,4"-t bántam meg, ma már szívesen váltanék 14,1" vagy 13,3"-os notira. A Celeron proci kényszerűség volt, akkoriban még nem lehetett kapni Core Duo-t 200ezer alatt, Sempron-t meg nem mertem bevállalni, meg nem is volt olyan AMD-s Asus, ami nekem megfelelően lett volna felszerelve (kamera+mikrofon). De nem bántam meg, szeretem ezt a notit, valószínű nem is fogom eladni. Asszony megörökli én meg majd veszek még egy Asus-t! /vagy Dell-t/
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest