Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nitro16

senior tag

válasz KubanitoS #28757 üzenetére

Rámentem de naprakész az egész. De fogtam le is tiltottam. Sima böngészés alatt is megy a venti kis fordulaton most 38-40° van, 10-12 lap megnyitva sima böngészés ezt az alap ventilátor hangot még el is tudnám fogadni. Ha megnyítok pár olyan oldalt mondjuk youtube és abból is egy párat akkor már szépen megy fel.

Ezekre gondolok, mér hogy lehetnek:
    -Tényleg valami nagyon beakadt a háttérbe de, néztem és nem mutattot már semmit ami enné,egyszerűen felnyomja turbo módra.
    -Összeakadt az egyik program a másikkal és az okoza a hibát.
    -Valamelyik driver amit auton rakott fel nem jó települt/régebbi verzió vagy valami ilyesmi.
    -Arra is gondoltam már, hogy lehet azért megy fel a proci mert 4k-s a kijelző ugye és az meghajtja a gépet, és mivel integráltra van első körbe állítva az meg ugye a procon van ergó pörgeti azt.... így meg akkor beszoptam ha ez lesz. De ez is jó mert ahol vettem rosszul volt feltüntetve mert 1920x1080 volt megadva nem pedig a 4k (persze én gondoltam jól jártam "de lehet mégse")....

Most ma újra rakom a rendszert és megnézem úgy mi a helyzet. Aztán próbálom kiszűrni mi lehet a gond, hátha össze jön.

Új hozzászólás Aktív témák