Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Permet Elek

senior tag

válasz ElDiabloo #23094 üzenetére

740-840-940 kb. egy és ugyanaz. Ezen a low end szinten az az 1-2 fps+ kb semmit nem jelent. Én személy szerint nem is ajánlom ezen gépek játékra való használatát. De a napi szinten való nyúzásra sem. Max tárgykereső és nagyon kis teljesítményt igénylő játékokhoz. Mert hatalmas csalódás lesz egy asztalihoz képest, ugyanebben az árban. Még egy R7 260/GT750-is jobb választás asztaliba, mint amit ezek kipréselnek magukból. Viszont az az i3-as processzor semmire nem elég, netezésen, filmnézésen kívűl.

De van egy neked való topik, ahol kitöltöd a kérdőívet. 1hsz. Aztán felvilágosítanak, hogy napi használatra és jáiékoz vagy egy használt üzletit vagy egy értelmesebb gamert veszel, de az nem ez az árszint. [link]

Én eladtam az asztalim I5 3330, AMD 270x 8GB ram tavaly. 140-ért. Most elmebeteg használt és új árak uralkodnak. Vettem egy I7-es G56JR-t. És megvallom a gép hatalmas csalódás volt. Megvolt egy fél évig, de játékra nem használtam, mert katasztrófa volt, az asztalihoz képest.A mostani pár forintos hp asztalim, ugyan arra használom, mint a laptopot. Igaz nem hordozható. :D

Új hozzászólás Aktív témák