- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Teljes egészében megtekinthető a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Négyzetes formában is jön az Amazfit Active 2
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
NTonee
veterán
válasz
Doky586 #18015 üzenetére
olvass utána az nvidia optimus és amd radeon dual graphics témának.
Tényleg nem találkoztál még olyan géppel, amiben van egy igp és egy diszkrét grafikus vezérlő egyszerre és a kettő között lehet váltani? Mindkettő ugyanazon a kijelzőn jelenít meg, de amúgy nem egyszerre nyilvánvalóan.(#17957) NTonee:
Hétfő délután visszakaptam a javítatlan gépemet a FixDirecttől, átvittem egy független nb szervizbe. Leadáskor a szervizes megtekergette gépet, erre hirtelen lett kép a kijelzőn.Mondtam neki, hogy mostmár maradjon a gép és nézze át, hogy mi volt ez az egész. Már kedden este készen is lett, szerdán reggel átvehettem. A számlán vga board rework szerepel ~20eFt + nagytakarítás és újrapasztázás 0Ft + HM65 hűtés módosítás 0Ft.
Otthon nyakon csapott azonban egy újabb probléma. A szervizelés idejére kivett hdd egyszerűen letérdelt, amit nem nagyon értek. Kivettem, beraktam a szekrénybe, visszajött a gép, visszaraktam. Aznap semm baja nem volt, másnap viszont folyamatosan belebakizott a másolásokba, stb. HD Sentinel elindít, ami közölte, hogy van ott pár hibás szektor, meg adódott pár adatkapcsolati probléma. Gyorsan lementettem mindent egy külső winchesterre, de mire befejeződött a másolás, már pár dolog nem jött le rendesen, a HD Sentinel meg már 59 hibás szektort írt. A felület teszt után dobott még 210-et hozzá, meg egy jópofa 23%-os kondíciós állapot kijelzést. Így most várom az új WD Black 750GB HDD-t.
Bocsi a szóf*sásért, de gondoltam leírom történteket, ha már sírtam itt a gépem miatt korábban.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- További aktív témák...
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Eladó Lenovo Yoga Pro 7 14ARP8
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÚJ LENOVO T14 GEN 5 l Core ultra 5 135H vpro l 16GB DDR5 l 512SSD l WINDOWS HELLO l TÖBB DARAB
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest