Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Impressa
őstag
válasz
jam1991
üzenetére
Ahoy!

Ne számíts túl sok szimpátiára ezzel kapcsolatban. Bizonyítanod kellene, hogy az a sérülés nem a nem rendeltetésszerű használatból ered. És jól gondolod, ha nem vállalják gariban, akkor a be- kiszállítás, és a bevizsgálás költségét kifizettetik veled. Én vittem vissza gépet gariban töltőcsatlakozó-hibával 4 nap alatt javították (a papírja szerint alaplapot cseréltek, de mivel megjelöltem filccel a lapot, és filc ott volt a szerviz után is, így...
) egyébként én a HDD-t kivettem belőle, mert az azon tárolt adatokhoz semmi közük. 
-
NTonee
veterán
válasz
jam1991
üzenetére
Ha nem feltűnő/látványos, akkor én nem küldeném szervizbe. Főleg mivel, ha jól értem, a burkolat sérüléséről van szó, amire simán rávágják, hogy külső behatás eredménye. Viszont nem kell izgulni, nem cserélnek kérdés nélkül. Ha garanciális keretek között nem javítható, akkor ajánlatot tesznek (legalábbis kötelességük tudtommal).
Sérülésért nem vállalnak felelősséget, hát ez így elég hülyén hangzik, nem hinném, hogy így van. Ha egy dolgozónak kicsúszik a kezéből a 20kilós kalapács, akkor visszaadják az alatta összetört terméket, hogy "bocs, ez van"?
Adatvesztés - én eleve nem küldenék olyan gépet szervizbe, amin bármilyen személyes dokumentum/akármi van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen notebookot vegyek?
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- MSI Prestige 14 AI Evo C1M
- Acer 15,6",Intel(2,58Ghz)8-16GB RAM,akár 1TB SSD,jó akku,jó állapot
- ThinkPad 15,6",core i3 6100u(4x2,3Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,Jó akku,nagyon szép állapot
- Asus Zenbook UX333FAC Screenpad 13" i7 10.
- 4K ÉRINTŐS Dell,15,6"core i7 (8x3,3Ghz)GT750 2/4GB VGA,8-16GB RAM,Vil.bill,SSD,jó akku,Win.11,SZÉP
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) egyébként én a HDD-t kivettem belőle, mert az azon tárolt adatokhoz semmi közük. 

Pyttawrx