Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
spanyoll
üzenetére
Ha már balhé lesz a notik miatt, akkor nyugodtan harcolj egy K52JR gépért, már ha még kapható egyáltalán
. Ebbe kétlem, hogy csalódnál, konkrétan itt a fórumba sem tudom, hogy írt-e bárki, hogy gondja lenne vele. Mióta nálam van, egy rossz szavam nem lehet rá pedig aug. végén vettem használtan és az általam beletett 0 perces vinyó jelenleg 184 nap 21órát pörgött, az utóbbi 3 hónapot leszámítva szinte nonstop üzemelt betonstabilan...
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Renault, Dacia topik
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- HP Victus 16 Gamer Laptop - Intel 11400H, 16 GB RAM, RTX 3050 Ti, 512 GB NVME
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo LOQ 15 gamer laptop, Ryzen 7 7840HS, RTX 4060, szép állapot 1 év garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
. Ebbe kétlem, hogy csalódnál, konkrétan itt a fórumba sem tudom, hogy írt-e bárki, hogy gondja lenne vele. Mióta nálam van, egy rossz szavam nem lehet rá pedig aug. végén vettem használtan és az általam beletett 0 perces vinyó jelenleg 184 nap 21órát pörgött, az utóbbi 3 hónapot leszámítva szinte nonstop üzemelt betonstabilan...

Pyttawrx