- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
-
NTonee
veterán
válasz
meszarosfe #19979 üzenetére
próbáld ezzel a driverrel. Az első keret alján "click for download" gomb, aztán kicsit várni kell és elindul a letöltés. Kicsomagolod, aztán manuálisan kell frissíteni, nincs exe-s telepítő.
-
NTonee
veterán
válasz
meszarosfe #19976 üzenetére
Ha 7470m van benne, akkor az BE.
A wifi-hez néztél frissített drivert? Atheros kártya van benne elvileg, de pontosan melyik? Az atheros.cz oldalon kereshetsz másik drivert.
-
NTonee
veterán
válasz
meszarosfe #19974 üzenetére
de wifin megy minden másik géppel? És K53BE, vagy BY, vagy BR?
Az egeres dolog nem neked szólt!És nem is ő válaszolt neked, de mindegy, vettem a lapot.
-
NTonee
veterán
válasz
Simi37 #19971 üzenetére
ezek az oldalak egy családba tartoznak. Ugyanazt a fórumot érik el, csak mások a színek és másképp jelenik meg a fórum topikjainak listája, de ugyanaz. Ha ez egyikre regisztráltál, akkor a teljes lapcsalád oldalait eléred.
(MA, PH, IT café, GamePod, Logout, SG, Hardverapró) -
NTonee
veterán
válasz
meszarosfe #19969 üzenetére
egy másik géppel is próbáld ki, mert nekem első olvasásra inkább a wifi router a gyanús.
(#19967) crgriseus7: ez így még bármi lehet. Első körben dugj rá vezetékes egeret, próbáld ki azzal.
-
NTonee
veterán
válasz
SkyS1gn #19961 üzenetére
azért az 1ventis témának várjuk ki a végét, nem mindegy, hogy milyen vastag ám az a venti. Például...
Nyilván nem lesz ennyire durva, hiszen a gépek vastagsága az utóbbi időben egyre csökken (sajnos), de a lényeg, hogy nem feltétlenül rosszabb az 1venti.
Ráadásul azt a képet, amit linkeltél, én még nem venném biztosra. -
NTonee
veterán
válasz
domber00 #19943 üzenetére
biosban nem tudod beállítani a boot sorrendet, vagy nincs egyszeri override opció?
Cris99: elképzelhető, hogy csak az összes vga driver törlés után fogja engedni. Próbáld meg a Display Driver Uninstaller progit, alapos takarítást csinál.
-
NTonee
veterán
válasz
rx8pencz #19937 üzenetére
Ezért gondolom, hogy nem hardveres a gond:
ZavaBalazs írta, az fn+f7 kétszeri megnyomására visszajön a kép.
Erre válaszoltad, hogy tényleg visszajön tőle. Tehát hozzá sem érsz a kijelzőhöz, és képernyő ki-bekapcsolásra visszajön. Szerintem próbáld meg a friss windowst és nézd meg, hogy mi történik. -
NTonee
veterán
válasz
rx8pencz #19934 üzenetére
,,...ha még jobban elrontanák,lehet kihagynám."
mert így jobb használni? Vidd szervizbe, semmiképpen sem normális ez a jelenség.
Egyébként, csak hogy kizárd a szoftveres problémát (mert szerintem az)... például win reinstall volt? Bár nem valószínű, hogy ilyen gond lenne, de bios frissítést néztél? -
NTonee
veterán
válasz
laszlohu #19914 üzenetére
az összes hl-dt-st dvd-vel szerelt notimban ilyesmi gondjaim voltak. A mostaniban talán 15 lemez volt életében berakva (2,5 éves gép) és alig olvas be valamit, írni meg egyáltalán nem tud. Szerintem hagyd a fenébe. Ha nagyon szükséged van rá, akkor próbálj egy sony-t keresni és kicserélni, az egyik gépemben arra cseréltem, az jól működött. Vagy vegyél egy külsőt.
Milyen gép egyébként? Garanciás még? Esetleg vidd be a márkaszervizbe. -
NTonee
veterán
válasz
artiny #19908 üzenetére
kicsúsztam a szerkesztési időből
max hdd-t cserélhetsz ssd-re, attól gyorsabb lesz.
Asus garancia és szerviz feltételek (pdf) -
NTonee
veterán
válasz
zsoltee10 #19889 üzenetére
De legalább látszik, hogy valami szoftveres bibije van. Egyébként még ez is pontosan így volt nálam, csak nekem nem volt se ötletem, se türelmem szórakozni vele, így lett egy külső kártyám. Ha win7et használsz és van türelmed hozzá, akkor a win8.1et is kipróbálhatnád, hogy ott mi történik driver nélkül és driverrel.
Szerk: vagy a picit fentebbi javaslat, live linux.
-
NTonee
veterán
válasz
alfa20 #19885 üzenetére
olvasd el még1x.Működik zsoltee10-nek is, de csak a legújabb driverrel.
Elmagyarázom inkább bővebben.
Nálam fent volt a support oldalról letöltött driver, ami működött több, mint 2 évig, aztán megkergült. Csak az én esetem annyival rosszabb, hogy ha bedugtam a fülest, akkor össze-vissza kapcsolgatott a hangszóró és a füles között. Driver reinstall, win reinstall, minden volt, de mégsem ment, se a win saját driverével, se a support oldalon lévő driverrel. Jack cserélve lett, úgy sem lett jó. Végül át lett kötve a csatlakozó, hogy fixen a hangszóró szóljon, én meg amúgy is venni akartam már egy normális külső hangkártyát. Azóta SB X-Fi Sorround 5.1 Pro-t használok, ezért érthető módon nem is foglalkoztam a hangkártya problémával.Csak múltkor véletlenül belefutottam az új driverbe és több helyen írtak ilyen problémáról, ami ezzel megoldódott.
-
NTonee
veterán
válasz
zsoltee10 #19881 üzenetére
ugyanilyen problémám van egy G53-al, de hogy az oka is ugyanaz e, azt nem tudom. Gondolom, realtek hangkártya van benne. Próbáld ki, hátha bejön... Töltsd le a legújabb drivert a realtek oldaláról. R2.75 a legfrissebb (ne lepődj meg, ha nagyon lassan fog lejönni). Az összes hangkártyához tartozó alkalmazást töröld, aztán távolítsd el a drivert is. Végül telepítsd az újat, reboot.
-
NTonee
veterán
válasz
femtoz #19877 üzenetére
Kiválogattam pár intel cpu-t, amikkel kapsz asus gépet 200e alatt, meg az említett amd-ket. Itt láthatod a különbséget, konkrétan óriási.
Nézzünk csak egy példát az asus gépek közül: ASUS PRO55VA-SO106D. Még ez is csak 170e és általános használatra (játék nélkül, vagy csak régi játékhoz) bőségesen elég.
Más gyártótól én (csak példaképp) ezt nézegetném még. -
NTonee
veterán
válasz
Dell XPS #19869 üzenetére
egyetlen esetben volt hajlandó normálisan működni a 2630qm. Amikor KillHates nagy tápja volt rádugva és a hűtés maxra lett csapva. Viszont a gép valamiért semmilyen esetben sem hajlandó feltolni csontra a hűtést magától (nekem ez az, ami rejtély, de kollégám g750-esénél is ugyanez van), szoftveresen meg semmi sem tudja kezelni.
Ugyanazt a biost, ami most fent van, fel lehet tolni rá még1x a bios easyflash opciójában? (nincs újabb) Volna ennek egyáltalán bármi értelme? -
NTonee
veterán
válasz
Dell XPS #19867 üzenetére
amúgy a múltkori 2630qm után, most egy 2640m-el fogunk próbálkozni KillHates-el a G53-ban
, már ha sikerül szerezni valahonnan neki. Lehet fogadni.
Bár a 2640m-nek már mennie kell.
Végül mégis úgy döntöttem, hogy marad még egy kis ideig a G53, majd talán az nvidia 900-as sorozatánál fogok nézelődni. Gondolom, tavaszra már lesz valami g750 utód asuséknál. -
-
NTonee
veterán
Szia!
Ezt a kérdést itt tedd fel inkább szerintem. Kifejezetten notebook beárazás a téma, pontosabb képet kaphatsz tőlük.
jahh... látom már jártál ott.femtoz:
magánvélemény ugyan, de én nem próbálkoznék amd notival. Asztali fronton alternatíva, de notebook téren elég gyengén teljesítenek. Pl az az A8 cpu még egy core i3 szintjét sem üti meg. -
NTonee
veterán
Ha nagyon sos, akkor dobd be ide is.
Amúgy a caddyt kivetted és úgy sem indul? -
NTonee
veterán
válasz
noco79 #19851 üzenetére
a toshiba gépet semmiképp sem, amit a másik topikban linkeltél. Az még a gtx850m-től is nagyon távol van: [link]
Az n750 kijelzőjét nem láttam még, de ha ugyanaz van benne, mint a g750-ben, akkor az nem túl szép. Az viszont teljesen biztos, hogy az ips mellett labdába sem rúghat.
Esetleg egy nagyon off lehetőséget írtam a g551 topikban épp ma. -
NTonee
veterán
válasz
SeniorTilla #19845 üzenetére
Jahogy ezek szerint tv-n simán elképzelhető a késés. Csak mert ez is az eredeti kérdés része volt.
Ez a késés amúgy 1.4hdmi kábellel sem javulna szerinted? -
NTonee
veterán
válasz
SeniorTilla #19843 üzenetére
,,A külső kijelző nem késik semennyit sem."
Ezt beszéld meg a tévémmel is.Alig látható ugyan, de van egy pici késés. Bár lehet, hogy az 1.3-as hdmi kábelt le kéne már cserélni.
,,asztalit ne hasonlítsatok notebookhoz."
Nem is történt ilyen. Ez egyedül a későbbi fejlesztési lehetőség miatt került nála szóba. A g750-ben memórián kívül semmit sem fejleszthetsz. Ezért ha a gép hardvere nem lenne elég a következő 3évben, akkor inkább asztaliban gondolkodna, mert nyilván olcsóbb egy vga csere, mint az új notebook.
Bár igazából, ha valaki komolyan notebookot akar, akkor még ilyen szinten sem jut eszébe az asztali téma. Nekem legalábbis biztosan nem fog. Örülök, hogy végre az asszonytól is száműztem az asztalit másfél éve és már ő sem vágyik vissza. Pedig egy atomos eee pc-je van. -
NTonee
veterán
válasz
illes0102 #19838 üzenetére
Az ágyban notebookozást amúgy helyből felejtsd el. A G750 akkora és olyan nehéz, hogy kényelmetlen ölben tartva, az ágyra lerakva pedig nem túl egészséges a gépnek.
A külső kijelzőről fogalmam sincs sajnos. Elvileg nem kéne sokat késnie.
Az amúgy tény, hogy fejlesztési lehetőség az konkrétan nincs ebben a gépben. A procit és vga-t nem lehet upgrade-elni. Ezért ha valaki kifejezetten hosszútávra tervez, annak nem a G750 való, hanem egy AW, de az meg beteg árban van. Tényleg úgy kell hozzáállni, hogy max 4év és nem meglepődni, ha mondjuk 2év múlva egy kicsit visszább kell venni a grafikai beállításokból. -
NTonee
veterán
válasz
illes0102 #19835 üzenetére
2-2,5 év után érzem, hogy a gtx560m gyenge fhd felbontásban. Többnyire már csak low beállításokkal mennek szépen (30+ fps) az új játékok. A G750JZ-ben lévő 880m a 860m-hez képest kb +50-60% teljesítményt hoz. Szóval 3,5-4 év kijön belőle szerintem. De persze ez majd a játékoktól is függ. Ha a WatchDogs-hoz hasonló borzalom konzol portolások gyakoribbá válnak, akkor nem biztos.
Dapro: neked nem éri meg. Más pedig már látott a fent említett játékkal 60fps-t full high beállításokkal.
300körül soha nem kapsz egy 880m-hez hasonló teljesítményű vga-t notebookba, ami ilyet tud még pár év múlva is.
-
NTonee
veterán
válasz
SkyS1gn #19827 üzenetére
a 2 venti sem jelent feltétlenül jobbat. Az n/g550 jóval vékonyabb gépházat kapott például, ami viszont hűtés szempontból hátrány.
noco79: ha játszani is akarsz, akkor mindenképp a g551-et. Van ám különbség a 850m és 860m között.
Viszont én megvárnék egy másik boltot is majd az árakkal, mert a g551 még meg sem jelent itthon, így a dp weboldal enyhén szólva kétséges. -
NTonee
veterán
válasz
pakfong #19822 üzenetére
az enyém G53, szóval talán egy próbát megér a dolog. Az enyémben fresco logic usb3 van, innen szoktam letölteni a FLUSB3.0 drivert hozzá (nekem sem működik, amíg nem telepítek drivert hozzá). De hardverazonosító alapján be tudod azonosítani gugli kereséssel, ha mégsem ez lenne.
fisco: véletlenül nem fut egy torrent kliens, amikor megszakad a kapcsolat? Ha igen, akkor frissítsd a klienst. Hülyén hangzik, tudom, de nálam is ez volt.
-
NTonee
veterán
válasz
Baxo89 #19810 üzenetére
ez erősen függ attól, hogy milyen játékkal akarsz játszani. A gtx840m nem épp izmos gamer kártya.
Az a dell nálam nem rúgna labdába. Az acer lehet alternatíva. Annyival jobb, hogy abba akár 2x8gb memória belemegy, ha szükséges lenne (mondjuk nem hiszem). A proci újabb, de mindössze 100MHz különbség van, egyébként ugyanaz. Illetve 15,6-os az asus 14-es kijelzőjével szemben.
Mindkét géphez vehetsz garanciabővítést is, szóval simán lehet 3év. -
NTonee
veterán
válasz
MacEdm #19773 üzenetére
nekem az x550 tetszik jobban a matt kijelző és az erősebb proci miatt.
az x750-nek nagyobb a felbontása, de fényes kijelzős. A proci gyengébb ugyan, de lényegesen kisebb is a fogyasztása, ha ez szempont. Az x550-ben kevesebb a memória, de olcsóbb is egy tizessel, +4gb belefér, ha szükség van rá. -
-
NTonee
veterán
csak tipp, de mintha korábban azt olvastam volna valakitől, hogy intel wifi van benne, méghozzá 7260 talán.
Ne kapcsolgasd, nem kell.
A bill világításról meg írtam (pü-ben), hogy elvileg csak az ATKACPI kell, aztán működik. Nálam legalábbis ennyi kell és megy.t-bali3:
,,a cd meghajtóhoz kér illesztőprogramot"
Nekem ilyet akkor csinál, ha usb3-ról próbálok windowst telepíteni. Usb2-ről viszont simán megy. -
NTonee
veterán
válasz
SeniorTilla #19735 üzenetére
van bőven.
-
NTonee
veterán
válasz
csabiks #19731 üzenetére
árulnak egyébként ezt is, azt is. Sokan írták korábban más topikokban is, hogy szlovák, meg lengyel billzetes gépet kaptak. Olyat is írtak amúgy, hogy a memóriával is variáltak. Egyik srác 8gb-al vett gépet tőlük és amikor aida-val ránézett, két különböző gyártójú memória pislogott a gépben. Nyilván csak az egyik volt gyári, a másik utólagos.
El kell menni, személyesen átvenni, átnézni és ha minden oké, akkor elhozni. Senkit sem lebeszélni akarok a boltról, csak egy egészséges kételkedés szerintem legyen mindenkiben velük szemben. -
NTonee
veterán
válasz
szabyka95 #19728 üzenetére
Hogy magyar e a billzet, vagy matricázott, vagy szitázott (ez utóbbit nagyon profin tudják csinálni). Tudom, hogy beszéltek már páran velük és azt válaszolták, hogy gyári magyar, de a dp esetében én továbbra is fenntartom a trükközés lehetőségét.
Because: azt tudom, de az a bolt nálam kiesik, nincs túl jó hírük. Az ő áraikat nem szoktam figyelembe venni.
-
NTonee
veterán
válasz
Leleményes #19706 üzenetére
Ja, hogy arra értetted, akkor bocsi. Ettől függetlenül az i5 és i7 között nem kis különbség van (már ha csak szimplán a magok számára gondolunk, akkor sem, de nem csak ennyiben tér el). Pár napig volt a gépemben i7 2630qm, én sem hittem előtte, hogy akkorát fog dobni, hát... tévedtem.
Aztán sajnos úgy alakult, hogy nem maradt nálam a proci.
-
NTonee
veterán
válasz
Leleményes #19703 üzenetére
Tehát az szerinted normális, ha 90fokos egy haswell i5 egy új gépben? Front van megint emberek, vagy mi van?
Mondjuk ha nektek jó, nem érdekel, de ne rakjátok messzire a gari papírt.
-
NTonee
veterán
válasz
HoaryFox #19700 üzenetére
Elhiszem neked, csak egy kis guglis keresés más eredményt hoz. Elírás is lehet az euronics részéről, csak akkor jó sok weboldalon el van bacva.
Neked elég az i5, én 2,5év i5 után már tudom, hogy nekem kellett volna az i7. Örülök a boldogságodnak, de majd ő tudja, hogy mire fogja használni a gépet és ahhoz neki elég lesz e. Az én részemről az ár/érték arány egyértelműen az i7es verzió felé húz.Az i5 cpu akkor sem lehet 1perc alatt 89fokos. Az enyém ugyan még sb i5, de 75 fölött sosem járt.
-
NTonee
veterán
válasz
HoaryFox #19695 üzenetére
A CN145D-t mindenhol fényes hd panellel árulják (sajnos még mindig létezik).
A proci terén meg ne ragadj le a játéknál, de játékok között is van, ami kihasználja. Amúgy az ár sem mindegy, jobban megéri az i7es konfig.
Ha neked 89fokig nyomja az i5öst, akkor nálad igencsak problémák lesznek. Vigyázz a gépedre. -
NTonee
veterán
válasz
Because #19691 üzenetére
Azzal a kijelzővel, amivel ott árulják, én bottal sem piszkálnám meg. Az i5-4200H sem épp csábító. Értem én, hogy ettől olcsóbb, de bőven megéri a felárat az i7 és a fhd matt ips kijelző.
Amúgy még idén jön az nv 900as sorozata, így akkor már talán érdemesebb várni kicsit és a 860m-el megvenni egy gépet. -
NTonee
veterán
,,gx500-ról neten azt találni h nem nagyon lesz vagy nagyon kevés."
Most mi? Gyártanak belőle 100darabot, vagy hogy kell ezt érteni?
Az ilyen hülyeségeknek ne ülj fel.
Meg sem jelent, majd talán októberben jön. Addig honnan tud bárki, bármit róla? Az asus nyilván nem poénból fűti az emberek agyát vele. Meg mekkora égés lenne már az első asus 4k kijelzős notebookot (vagy a zen már kint van?) limitált szériaként pár tíz darab után lelőni. Elcsúszni lehet, elkaszálni ciki.
dauphin: túl nagy akció nincs benne. Máshol is annyi, de találtam olcsóbban is (pl MM). Én is gondoltam már rá. Az a gép pont jó lenne leváltani az R11CX-et, amitől már síkítani tudnék. Viszont én a 64gb emmc + 500gb hdd verziót fogom jobban nézegetni.
-
NTonee
veterán
válasz
NemesTom #19674 üzenetére
igazából az Y50-ben már legalább szintén dupla venti van, ami pozitív. Viszont az ultrabook vastagság azért veszélyes egy ilyen gépnél hosszú távon. Nagyon ügyelni kell rá, minimum évente takarítani belülről, normális pasztával megkenni, gap-padozni. Persze ezt minden ilyen teljesítményű gépnél így kéne.
Egyébként érdemes megnézni egy asus G750-et, hogy lásd, mi a különbség. Brutálisan néz ki, de megvan az oka.
-
NTonee
veterán
válasz
NemesTom #19670 üzenetére
na de az a G750 volt. Láttad már annak a gépházát?
Egy Y50nél nem ilyen lesz.
Épp azért írtam, hogy lásd, a furmarknál durvábbat is tud produkálni egy játék. És akkor képzeld el a watchdogs féle borzalom portolást.
TheProb: én sehogy sem szeretnék a tulaja lenni
Nem egészséges, na.
-
NTonee
veterán
na jó, de ebből sem derül ki, hogy van e benne 1db sata porton kívül más, csak annyi látszik abban a konfigurációban, hogy van benne egy sshd. Azért várnék már valami hivatalos leírást, vagy tesztet, hátha kiderül. Minimum egy msata azért elvárható lenne manapság egy ilyen gépben szerintem.
A gép egyébként nem tűnik rossznak, csak sajnos megint ezt a vékonyított, 1 hűtőnyílásos gépházat kapta. Úgy látom, hogy ehhez már hozzá kell szokni. Hol van már a régi ROG gépház (G53/55)...NemesTom: egyrészt a hűtéssel szoktak bajok lenni az Y lenovoknál, másrészt katasztrófa a hazai szervize.
-
NTonee
veterán
-
NTonee
veterán
-
NTonee
veterán
válasz
dauphin #19648 üzenetére
Ugyanabban a boltban kereten belül van core i3 procival is, szerintem inkább azt kellene megcélozni, vagy +5ezerért i3 és matt kijelző. Később bele egy ssd-t (házilag be lehet tenni) és teljesen korrekt gép lesz.
A netbookra nem érdemes költeni. Gyenge 1magos 1,6-os proci, 1gb ram, szóval nem lesz sokkal jobb ssd-vel sem sajnos. Sokat agyaltam én is rajta, mert nálunk is van egy hasonló, de nem éri meg szerintem. Win7-et sem erőltetném, még a startert sem nagyon. -
NTonee
veterán
válasz
littleNorbi #19643 üzenetére
A w8 driverek többsége működni fog, de lehet, hogy az összes.
-
NTonee
veterán
válasz
huncutka1029 #19640 üzenetére
a driverek mondjuk pont jó helyen vannak itt, mivel asus driverekről van szó többnyire. A win tényleg nem ide való.
kismércse: itt van egy. Bár máshol nem láttam így hirtelen, lehet elírás.
-
NTonee
veterán
válasz
aszilard #19586 üzenetére
Alapértelmezetten mindig az intel lesz aktív. Automatikusan vált a kettő között attól függően, hogy milyen grafikai teljesítményre van szükség. Ha valamit felül szeretnél bírálni, azt az nvidia vezérlőpultban tudod megtenni. Előfordulhat, hogy 1-2 programnál az igp-t is elégnek tartja, de akkor átállítod.
cirano1: telepíts egy olyan windowst, ami eredetileg fent volt, talán működni fog a licensz és talán látni fogja a recoveryt is.
-
NTonee
veterán
válasz
csabiks #19581 üzenetére
köszi
,,A kijelző sokkal szebb képet ad mint a latitude-m (az is FHD)."
G550 - FHD matt és IPS panel.Többet nem is kell mondani róla.
,,kijelző alján beég"
bevilágít egy picit. Ha nem zavaróan, akkor nem gáz.
,,A piros szín hátránya..." hogy rondaPersze ez ízlés kérdése.
DigiPrime-os vásárlás?
-
NTonee
veterán
válasz
TheProb #19571 üzenetére
ez a gpu tweak tud olyat. Logolni ugyan nem tud, de elvileg ki tudja írni a fordulatszámot.
Nálam sajnos még nem működik, de amúgy is csak win8.1-el hajlandó menni.
Más most hirtelen nem jut eszembe.szerk: illetve talán még a windows minialkalmazásként felrakott gpu meter (oldalsáv/sidebar app) tudja, mellette futnia kell a PC meter nevű proginak is.
-
NTonee
veterán
válasz
TheProb #19568 üzenetére
elég rosszul hangzik, kollégám g750-esével is volt ilyen egyik nap. Szimplán nem indult be a hűtés valamiért. Kikapcs, újraindítás után magához tért. Azóta nincs ilyen gondja, így x-aktaként lett besorolva. :/
csabiks: Üdv és grat hozzá
majd írj élménybeszámolót, ha lesz időd és kiélvezkedted magad.
-
NTonee
veterán
válasz
ted_mosby #19529 üzenetére
Közvetlen letöltési linkek (Asus X552CL):
intel graphics driver
nvidia graphics driverEgyébként ezen az oldalon kiválasztod az operációs rendszert és rögtön bedobja neked kategorizálva a gépedhez készült összes drivert. A windows 8-at válaszd ki (akkor is, ha 8.1 van) és lesz ott mit telepítgetni bőven.
-
NTonee
veterán
válasz
illes0102 #19505 üzenetére
Igaz, ott megvan a lehetőség a vga upgrade-re, de 300ért max sandy bridge-es ufód lesz, 3éves gépek.
(#19506) TheProb: a vga cserével nem értek egyet. Gondolj bele, egy gtx765m helyére bedobhatsz egy 770/780m-et, vagy akár 870/880m-et is (bár itt a hűtés már érdekesebb lenne). Hatalmas lenne a különbség és egy erős sb i7-el nem gond.
-
NTonee
veterán
válasz
zsoltee10 #19488 üzenetére
Van itt N550JK tulaj, akinek benne van a gépben a caddy. Nem emlékszem, hogy ki az, de a lényeg, hogy van bele való optibay. Egy külföldi oldalt még én is linkeltem többször is, ahonnan beszerezhető (csak ott drága egy kicsit).
Touchpad drivert tedd fel, van olyan, amelyiknek a saját programján belül még az is beállítható, hogy hol és mekkora legyen a sáv. Egyébként a két ujjas görgetésnek minimum mennie kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Dune: Awakening
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby elektronika
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest