- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
Természetesen az asus support oldaláról. Minden gépnek van saját letöltési oldala, a te gépedhez is ott van minden.
-
NTonee
veterán
-
NTonee
veterán
válasz
ates85 #20438 üzenetére
amazonon találtam
egyébként ez kell neked:
K73SD HDD BRKT SUB ASSY
Part number: 13GN3X1AM010-1 -
NTonee
veterán
-
NTonee
veterán
válasz
Pardise #20432 üzenetére
A helyes driverek telepítése oldaná meg. Mindkét hardver esetén tipikusan nem megfelelő driver okozta problémát írtál le. Hardverazonosítók alapján keresd meg az eszközök gyártóját. Wifi driver többféle van a support oldalon, mivel a gépet többféle hardverrel szerelik. Touchpad drivert pedig a win8-as letöltésekből kéne leszedni.
-
NTonee
veterán
Én is találkoztam már ilyennel a G53-nál. Még mindig ez a jobb eset, mintha nem indulna be a hűtés, mert olyat is láttam már párszor (pl g750nél). Aztán a reboot után az is jó lett.
Én azt sem értem a mai napig, hogy néha 46/49 fokos a gép (gpu/cpu), a ventik meg se nyikkannak, máskor meg 41/43 mellett is kis túlzással ordít a hűtés. -
-
NTonee
veterán
válasz
Simi37 #20407 üzenetére
fincsi bizony
, én már rajta vagyok, a pénztárcámnak is szóltam, hogy legyen kedves hízásnak indulni.
Végre megvan az gépem utódja.
uzerto: az N551-ről már vannak kint képek teszt alatti hőmérsékletekről, 92fok
. Mivel a G ugyanaz, így az sem lesz jobb. Persze, bírni fogja egy darabig, de ez nagyon nem egészséges.
-
NTonee
veterán
válasz
Titmouse09 #20399 üzenetére
Ha nem tölti az akkut, akkor az is egy lehetőség. Például pont a napokban volt nálam egy nem töltődő toshiba, amire másik tápot dugtam és simán működött, pedig már ők is szervizbe akarták vinni.
-
NTonee
veterán
válasz
Titmouse09 #20397 üzenetére
Erről a cseréről nem tudok semmit.
Amúgy biztos beszéltünk, csak nem emlékszem rá... nem a tápod halt meg véletlenül? Másik hasonlóval próbáltad? -
NTonee
veterán
válasz
Titmouse09 #20395 üzenetére
Le kell írni nekik, hogy az új kijelző sokkal rosszabb (hibás), mint az előző volt. Lilás árnyalatú + betekintési szög katasztrófa. Ez nem normális, javítsák. Nem igaz, hogy nem látta a szerencsétlen, hogy nem jó. A memória bővítést meg otthon is meg tudod oldani, ha óvatosan csinálod.
-
NTonee
veterán
mindenképp jobb, persze.
A g550 850m-je mellett ráadásul ddr3 memória van, a 860m esetében meg gddr5. Hogy nem kicsi a különbség, az már a puszta spec alapján is borítékolható.
Viszont hátránya is van a dolognak, sokkal jobban is melegszik a 860m. Egy 15,6-os gépnél (is) különösen fontos szempont a megfelelő ház és hűtés. Az N551-nél már sajnos lehet találni külföldi feltöltött képeket, amik szerint a core i7 is alaposan befűti a gépet a teszt alatt, 91-92 fok. -
NTonee
veterán
válasz
Titmouse09 #20385 üzenetére
Ezek után nem lepődnék meg, ha szimplán megkavarták volna a munkalapokat. Miért cseréltek volna kijelzőt például, hacsak nem valami baleset történt náluk. Mindenképp telefonálj rájuk holnap, és borítsd a bilit. Nehogy már rosszabb gépet adjanak vissza, mint amit beküldtél. És szólj nekik az elfelejtett memóriáról is. Őszintén szólva én személyesen mennék asztalt borítani.
-
NTonee
veterán
válasz
Titmouse09 #20382 üzenetére
felhívni őket, megharapni őket, visszaküldeni a gépet, hogy kenjék a hajukra.
-
NTonee
veterán
válasz
Lalikiraly #20377 üzenetére
Tudtommal igen, de hátha még valaki megerősíti. Amúgy egy kész rendszerről csinálhatsz magadnak is mentést, amit vissza tudsz állítani. Pl Macrium Reflect-el. Akkor biztosan nem kell végigmenni újra az egészen, de ha jól tudom, ilyet a windows is tud.
-
NTonee
veterán
válasz
vagabor #20363 üzenetére
ha tudod, hogy ez nem beárazós topik, akkor miért nem ott teszed fel a kérdést?
NOTEBOOK beárazás
Naprakészebb, pontosabb infót kaphatsz az ilyesmiben jártas emberektől. -
NTonee
veterán
válasz
Titmouse09 #20361 üzenetére
amikor az enyém volt bent, arról jött email. A munka felvételéről is és a munka végéről is. Lehet, hogy kapsz emailt te is... holnap.
Pozitívan tessék hozzáállni, legalább felvették a telefont!A memóriáról mindenképp egyeztettek volna veled, ha megcsinálják, hiszen ára van a mókának.
szerk: nekem meg volt adva a telefonszámom is és mintha nem email lett volna amúgy, hanem sms, de nem emlékszem már pontosan. Valamit kaptam, az biztos.
-
NTonee
veterán
válasz
ZTE_luky #20357 üzenetére
amúgy találkoztál a géphez kapott "irodalommal"? Csak azért kérdem, mert benne van.
User's Manual, 64.oldal.
-
NTonee
veterán
válasz
Lalikiraly #20353 üzenetére
Nem. Elvileg csak a gyárival teljesen azonos verzióval lehet újrahúzni, különben nem fog aktíválódni.
-
NTonee
veterán
válasz
#16514048 #20340 üzenetére
a power4gear fel van rakva gondolom, abban ellenőrizd le a profil beállításokat.
Simi37: simán, nálam le tud esni 7xx MHz-re, viszont ennyire csak akkor szokott, ha nincs töltőn.
ZTE_luky: Az egyik másik topikban (talán a gamer noti téma volt), linkeltek neked egy képet. Van egy alsó kisebb panel, amit le tudsz szedni, csavarok tartják, az alatt van az 1db sata csatlakozó, amiben egy kerettel van befogva a hdd.
-
NTonee
veterán
Érzetre? Azért nem árt, ha valami hőmérséklet monitorozó progit feldobsz. A vga lehetőleg ne menjen 90fok fölé. Az is sok amúgy, de ezekből a vékony gépekből jobb nem jön ki.
ZTE_luky: miért, milyen legyen? Te írtad a 87fokot, az már nem hűteni fogja a kezed. Azt értsd meg, hogy a gamer gépek többsége ehhez hasonló hőmérsékleten üzemel. Ez egy laptop, nem asztali pc, ahol ököl méretű ventik, meg féltégla bordák elférnek. A g56 egy kicsi laptop, amiben az ilyen hardver igenis fűteni fog, tökmindegy, hogy mit csinálsz vele.
-
NTonee
veterán
mondjuk ettől függetlenül az ágyban alulról melegíted, tehát még így sem feltétlenül jó ötlet. Amúgy igen, felülről szívja a levegőt. A kijelző alja által takarásban vannak nyílások, valamint a billentyűzeten keresztül is áramlik be valamennyi levegő. Az asus találta ki, kizárólag ők használják, le van védve a móka. Itt volt szó róla, de hogy valójában a G56-ban ez hogy néz ki, azt nem tudom, ennyire közelről még nem néztem meg G56-ot.
-
NTonee
veterán
válasz
Titmouse09 #20313 üzenetére
akkor maximum személyesen lehetne még érdeklődni, ha bp-i, vagy környékbeli vagy. De előbb-utóbb biztosan történik valami.
-
NTonee
veterán
válasz
Titmouse09 #20311 üzenetére
az asusnak írtál, vagy a fixdirectnek?
-
NTonee
veterán
válasz
ZTE_luky #20301 üzenetére
a működéséhez 2 dolog kell, ASUS Smart Gesture és ATK Package. Ha mindkettő fent van, akkor Smart Gesture progit újra kellene telepíteni. Ha azzal nem oldódik meg, akkor az ATK-t. Esetleg meg kéne nézni, hogy a windows nem frissített e véletlenül valami vackot, mert mostanában többször olvasni win update utáni furcsaságokról.
-
NTonee
veterán
válasz
Titmouse09 #20291 üzenetére
Sorry, ez a valóság. Ha egy alkatrészre várni kell (mert sajnos többnyire nem a polcról veszik le), akkor simán lehet belőle ennyi. Amit ígértek, az ugye ráadásul munkanapban értendő.
Azért lehet ezt a pozitív oldalról is nézni... nem a telemax szervizeli. -
NTonee
veterán
válasz
Titmouse09 #20289 üzenetére
1 hét után már izgulsz? Mi lesz veled még 2 hét múlva?
-
NTonee
veterán
válasz
Simi37 #20278 üzenetére
ötlet volt, külföldi fórumokon olvastam ilyen problémát, amit megoldott a frissítés, vagy ugyanazon driverek eltávolítása, aztán újratelepítése. Sorry, nem jött be.
DFB: mi az utolsó? Több is volt? Az egyikkel működnie kell. Töröld a korábbi bt drivert/szoftvert, aztán az atherost tedd fel.
szabonagyur: Az Azonnali notebookos kérdések órája topikban láttam, de ott nem kapott választ. Máshol is kérdezett?
-
NTonee
veterán
Sajnos a kijelző színbeállításaidat nem tudod lefixálni, amíg a Splendid fent van a gépen, mert az állandóan felülírja.
Hasonló a helyzet a fényerővel is, csak azt a Power4Gear vezérli. A különbség viszont az, hogy ebben az esetben az alkalmazáson belül az energiaprofilokat meg tudod változtatni, át tudod állítani. Elég részletes beállítási lehetőségek vannak, még olyanok is, amivel a cpu által használható min/max frekvenciát is megadhatod. -
NTonee
veterán
válasz
SkyS1gn #20242 üzenetére
Sikerült beszélni az emberrel, Connectify nevű alkalmazással csinálta az internetmegosztást.
DFB: az eszközelőben bluetooth modulra bökj rá, részletek fül. Tulajdonság alatt lenyitod és válaszd ki a hardverazonosítók pontot. Az ott látható sort másold be gugliba és keress rá, hogy milyen gyártójú eszközt dob ki rá. Lehet, hogy mégsem jó a driver.
-
NTonee
veterán
akkor lehet, hogy tényleg eltűnik, ha nem megfelelően van telepítve. Jó, így még nem láttam, mert nálam is és kollégámnál is fel van telepítve rendesen. Ha rendben van az eszköz és a driver is megfelelő, akkor ott kell lennie BT kapcsolónak, itt van az orrom előtt munkatársam win8.1-es gépe, működik, kapcsolgathatom, ahogy akarom.
-
NTonee
veterán
a windows 8 és 8.1-ben ez benne van alapértelmezetten. Ez nem géptől függ, vagy ilyesmi, a képen látható beállítás az windows szolgáltatás meglévő bluetooth modul esetén. Ha nincs modul, vagy rosszul van telepítve, akkor nem elérhető maga a kapcsoló, inaktív (szürke), nem pedig eltűnik a windowsból.
Beállítások-Gépház-Gép és Eszközök-Bluetooth -
NTonee
veterán
A linkelt képet nézd meg itt. Ilyet keress.
-
NTonee
veterán
válasz
Simi37 #20248 üzenetére
Igen, a bt is atheros.
Az atkacpi-t kipróbálhatod azt is, de van w7es is itt.Cris99: nem felejtettem ám el a net megosztásos dolgot, csak nem jött kollégám melóba.
KillHates: a chipset hűtve van nála, vagy vajon lemaradt, mint nálam is? Az enyémen babráltál valamit, de így is túl baromi meleg tud lenni.
-
NTonee
veterán
válasz
Simi37 #20243 üzenetére
és elvileg a touchpad érintési gesztusok ezután nem működnek, ha jól sejtem.
töröld az ATKACPI driver and hotkey-related utilities-t, ha fel van telepítve. Töröld a touchpad drivert is.
Töltsd le innen a legfrissebb ATKACPI... blabla szoftvert, telepítsd fel. Töltsd le az x550cc support oldal win8 (nem 8.1) driverei közül a touchpad frissebbik driverét (vagy a tp gyártói oldalán keress még újabbat) és telepítsd fel. -
NTonee
veterán
válasz
kodoboy #20227 üzenetére
úgy tudlak titeket irígyellni. Nekem nincs egy nyomorult csavar sem alul, hogy le tudjam szedni. Felülről kell kezdenem a szétszedést, ha hozzá akarok férni a géphez. Raktam bele én is ssd-t, a kutya sem nyafogott, amikor szervizben jártam a gépemmel.
Ne nyald el a csavarokat, ne törj el semmit, óvatosan nyúlkálj a gépben és akkor bele lehet rakni. Nincs a gépben semmilyen matrica, amit eltéphetnél.Cris99: nem épp ebbe a topikba való kérdés, de kollégám szokta ezt csinálni, majd rákérdezek, hogy hogyan.
-
NTonee
veterán
A vacsi új akkuknál is van 4-6%. Autószerelői beszólással élve... Járjon vele, figyelgesse!
Ha nagyon megindulna, akkor cserélhető, de arra csak 1év gari van.
Aethel: nem laptopszalont kérdezünk, hanem asus ügyfélszolit, vagy márkaszervizt.
A BT alap helyzetben ki van kapcsolva. Bekapcsoltad? Win8.1 alatt van kapcsolója, de elvileg van a support oldalon valami wireless radio control (vagy ilyesmi) alkalmazás is. -
-
NTonee
veterán
válasz
ZTE_luky #20166 üzenetére
igen, mindent tölts le és mindent telepíts fel. Az atkacpi telepítés után mennie kell a billzet világításnak, ha nem, akkor valamit rosszul csináltál.
Telepítési sorrendet privátban átküldöm, nem akarok ide kisregényt írni. De ha már telepítgettél, akkor lehet, hogy sikerült megkutyulni a dolgokat.
A felbontást ne piszkáld, torzulni fog a kép. Használd fhd-ban, a windowson belül lehet állítani a méretezéseket valahol. -
NTonee
veterán
válasz
ZTE_luky #20162 üzenetére
itt leírtam ezeket. A drivereket és alkalmazásokat innen töltsd le, ez a support oldal. Mindent tölts le.
Az a másik gomb egy konfigurálható "gyorsgomb" elvileg, ahhoz is ott van a program a support oldalon. -
NTonee
veterán
válasz
ZTE_luky #20129 üzenetére
Na ja, ilyen egy ROG gép!
A billzet világításhoz majd kell az oprendszer, bekapcsoláskor csak felvillan. Az ATKACPI driver and hotkey-related utilities telepítése után fog majd folyamatosan világítani és elvileg (legalábbis nálam így van) a Keyboard Device Filter Utility után pedig Fn+F3/F4-el lehet csökkenteni/növelni a billzet fényerejét. Az Fn+Space mást csinál, a Power4Gear telepítés után a teljesítményprofilokat váltogatja.Kali4: az aquanál még látok készletet, itt is kérdezősködnék, meg itt is esélyes. Hardveraprón meg west fórumtárssal érdemes beszélni például.
-
NTonee
veterán
válasz
Titmouse09 #20127 üzenetére
bővítenek memóriát, persze, de hogy van e a polcon nekik vagy sem, az majd akkor kiderül. Az eredeti szoftvert nem szokták visszatenni (főleg nem freedost), csak ha kéred (azt is plusz pénzért, ha jól tudom). Viszont nem vállalnak garanciát az adatokért, így a te érdeked, hogy ne legyen rajta semmi. Én kizárólag szűz windowsal és üres hdd-vel küldeném el.
-
NTonee
veterán
válasz
ZTE_luky #20112 üzenetére
a doboz oldalán mindig fel vannak tüntetve a főbb specifikációk, szóval rögtön látni fogod.
Hogy most át kell e venni és garifutárral másnap visszaküldöd, aztán majd visszaadják a pénzt, vagy már az átvételt is elutasíthatod, azt neked kell lebeszélni velük, meg leverekedni a futárral.Titmouse09: Ők nem hivatalos szerviz. Az asus notebookok hivatalos márkaszevize a FixDirect kft. Ha garanciális hiba, akkor az asus futár ingyen viszi-hozza a márkaszervizbe Bp-re rma kitöltése után. A garanciakiterjesztés intézése a vásárlástól számított 1 éven belül lehetséges.
-
NTonee
veterán
-
-
NTonee
veterán
válasz
Simi37 #20064 üzenetére
válaszoltam. Ennél konkrétabb választ ne várj szerintem, senki sem lát a jövőbe, legalábbis tudtommal.
Bár az ezotv-sek próbálkoznak vele minden nap.
-
NTonee
veterán
válasz
SkyS1gn #20058 üzenetére
Az a gond, hogy ezekből a gépekből tényleg létezik fényes tn hd, a boltok meg nagyon gyakran elírják a specifikációkat a weboldalukon. A CN145D-t írják mindkét panellel. Az iponon is ezt a verziót árulják elvileg, mégis még rákérdezés után is állítják, hogy az övék biztosan a hd-s verzió. Közben meg aki vásárolt ilyen gépet más boltban, fhd ips-t kapott.
ZTE_luky: kérd ki a kezedbe a gépet dobozostól, mindenestől, rá lesz írva. Ha fhd kijelzőst hirdetnek, azt kérsz és mégis hd-t kapsz, akkor azonnal a fejükhöz lehet vágni.
-
NTonee
veterán
válasz
Luck Dragon #20045 üzenetére
Dell XPS véleményéhez csatlakoznék. Pénzt nem ér.
-
NTonee
veterán
válasz
#92179968 #20050 üzenetére
Ezért írtam, hogy menj be az euronicsba. G56 dobozát elkérni, leírás rajta van. A g551 magasabban fog indítani, de az is lesz majd i5-tel is, ami olcsóbb lesz a linkelt verzióknál.
Because: azt az y50-et hagyjuk már azzal a zongoralakk kijelző kerettel, bűn rossz tn panellel, pfuj. Bár már láttam az uhd ips verziót is, de meg felesleges, játékhoz meg rossz választás, mert vissza kell majd venni a felbontást.
(#20038) Cris99: ez még viccnek is rossz. Egyrészt átverés lenne, másrészt ez a "fessük át és jó lesz G-nek", ez nagyon nem jellemző az asusra. Más kategóriában talán, de itt rog gépről beszélünk.
Az "elérhetőbb kategóriába hozás", meg a csökkenő színvonal között nem értem a különbséget. Ez a gyárakban egy és ugyanaz.ZTE_luky: én vennék, szerintem megéri a nyugalom.
-
NTonee
veterán
válasz
#92179968 #20033 üzenetére
inkább bízd szakira a dolgot, pláne amíg garanciás a gép. Sok bátor ember van, aki elintézi magának, de én inkább egy (a ph fórumain is aktív) notebook szervizeshez járok vele. Sok a kókler, de akadnak köztük valós tudással és szakértelemmel rendelkező emberek is szerencsére.
Cris99: Azért nyilván nem csak átfestették 'oszt jól van.
(szerk: bár mostanában valóban esik sajnos a rog színvonala)
-
NTonee
veterán
válasz
#92179968 #20029 üzenetére
Az iponnál kérdezz rá, hogy tényleg hd e, mert többen írták itt is, hogy a CN145D az fhd kijelzős.
Nem tudom, hogy mennyire erősen látszik meg az ujjlenyomat rajta. A G53-on nagyon, de gyorsan el lehet tüntetni. Meg lehet venni persze, én szimplán az új gép érkezése miatt nem tenném, de azt írtad, hogy hardverben ez neked bőségesen elég.
most linkelni nem tudnék, mert épp dolgozni indulok. Hirtelen ránéztem és én is azt látom, hogy mindenhol elfogyott a g550.
-
NTonee
veterán
válasz
#92179968 #20027 üzenetére
akkura lehet ugyan nyafogni, de ez felhasználásfüggő. Ha teljesítmény kell, akkor úgyis csak tápról lehet belőle kihozni a maximumot. Játszani pláne nem fogsz vele konnektor nélkül. A melegedés az erős vga-val jár, de a gép tudja hűteni, amennyire kell. Aki meg a G56 műanyagját gusztustalannak érzi, annak megnézném saját gépét, vicc kategória a kijelentés. Az ujjlenyomat pedig takarítható.
Ha G56-ot veszel, akkor mindenképp az fhd-s gépet vedd, mert ips matt. A hd-s az fényes tn paneles. -
NTonee
veterán
válasz
#92179968 #20024 üzenetére
a G sorozat műanyagjai is sokkal minőségibbek, mint úgy általában a gépek műanyagai. Szívesen kezedbe adnám a G53 gépemet, mert sajnos nehéz leírni dolgot.
Sajnos én is úgy látom, hogy az 551 érkezése miatt már kipucolták a készletet mindenhol. Keresgélni kell, hátha akad még.Simi37: az adott hibától függ, hogy megéri e javítani, vagy sem. Ha jól bánsz a géppel, évente 1x legalább kitakaríttatod, újrapasztáztatod, akkor sokáig jó lesz. Persze nem várt hibák minden gépnél adódhatnak.
-
NTonee
veterán
válasz
#92179968 #20021 üzenetére
ha most megveszed a legújabb gépet, holnapra már az is elavult. Igényhez kell igazítani a dolgot. Egy i5-gtx760m elegendő teljesítményt nyújt mindennapi használatra és játszani is tudsz vele fhd felbontásban jelenleg kb mediumon 35-40fps körül nagyjából mindennel.
Akadnak olyan játékok, amik ugyan már jobban érzik magukat 4magos cpu-val, de ha i5-ös gépet veszel, azzal is el leszel.
A G sorozat összes tagjára jellemző amúgy a jobb összeszerelési minőség és jobb anyaghasználat. A ROG gépek esetében ez elvárás is.szabyka95: jobb összeszerelési minőség, jobb zsanérok. Ha kezedbe veszel egy G sorozatú gépet, azonnal érezni fogod.
-
NTonee
veterán
válasz
#92179968 #20019 üzenetére
attól is függ, hogy játék lesz e a cél. Ha igen, akkor az Asus G551 lesz a legerősebb ezek közül gtx860m-el. Viszont várhatóan kicsit magasabb lesz a nyitó ára, kb két héten belül érkezik a boltokba.
A G550 az elődje, gtx850m van benne, ami gyengébb ugyan, de játékra ez is jó, ha nincsenek FHD high beállítások mellett 60fps elvárásaid. Ez a gép annyiban különbözik az N550-től, hogy masszívabb a gépháza.
A G56-ban gtx760m van, előző generációs nv kártya, kicsit gyengébb a gtx850m-nél. Játékra ez is teljesen jó ebben az árban.
Y510P... a gt755 sli verzió melegedési nyűgjei miatt nem ajánlott. Az 1db gt750 verzió meg kevés. A fent említett gépek mindegyike elérhető matt FHD IPS panellel, a lenovoban ezzel szemben tn panel van. -
NTonee
veterán
válasz
meszarosfe #20009 üzenetére
át kell nézni az alkalmazásokat is, amiket telepítesz. Még ha nincs is sok. Egy tűzfal progi is tud problémákat okozni.
-
NTonee
veterán
válasz
meszarosfe #20002 üzenetére
nem hiszem, hogy hardveres lenne a gond, amit a szerviz javítani tudna. Végső esetben először újrahúznám a windowst, minden drivert csak a support oldalról és végül így frissen felrakva is letesztelném anélkül, hogy bármit egyebet telepítenék.
-
NTonee
veterán
válasz
meszarosfe #19996 üzenetére
speedtest oldalakon mit mutat? Pl itt.
-
NTonee
veterán
válasz
teratti #19987 üzenetére
nekem ne mondd, G53 gépem van.
Ennél bonyolultabbat még nem láttam sehol.
A teljes felső részét szét kell kapni (billzet, csuklótámasz, touchpad), csak hogy a hdd-hez, ramhoz hozzáférj, ugyanis alul egy darab csavar sincs. A pc-ket szétkapom, összerakom bármikor, de notival inkább egy komolyabb szakihoz megyek, ha komolyabban kell megbontani, mint egy hdd/ram csere.
Ha nem látszik, hogy szét volt szedve, akkor nem lesz gond a garival.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konteó topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest