- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Szó mi szó vannak árak. Az enyém pl csak 8GB memóriával, és W11 nélkül 450k
Aqua [link] -
HartgeH3-2.8
addikt
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Pyttawrx #36030 üzenetére
Most is egy COH2 egy órás intenzív játék alatt néztem 45-48fok, szóval nem értem. Lehetséges csak a bench vitte fel 65-re? Kerestem neten ilyen lapot, de nem nagyon találtam csak ilyen nevenincs webshopon csak 1 hetes rendelésre. Van esetleg tipp, hogy merre lehet ilyet venni?
Egyelőre játékok alatt 50 fok fölé nem megy, úgy hogy ez nekem most kérdőjel.
Még tesztelem. Villámgyors SSD, elképesztő. Másolom át a videó anyagokat , és gyakorlatilag azonnal történik minden. (Pedig az intel tuti lassabban tudja tolni át).Smithy87
Igen ez már jó féle, érezni is rajta, hogy hatékonyabb. Sajnos nem a fekete szinterezett változat nekem az jobban tetszikAz újakba már olyat raknak. Mindegy belül úgy se látni.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
cs.zs. #36025 üzenetére
Csati:
Na igen, korábban néztem videót azt hátrafelé húzták (magam felé), a másikban felfelé emelte. Én ezt most simán meghúztam volna hátra. Jobb is, hogy hagytam a fenébe.
Bevillant egy kép, hogy ezt inkább engedjem el.Rögtön partíció után egy gyors teszt. Elvileg azt írja firmware (is) a legújabb.
Hőmérséklet szépen felpattan ahogy írtad. Majd játék alatt is tesztelem. -
HartgeH3-2.8
addikt
Köszönöm srácok, közben megoldottam
Valóban az a csavar nem jön ki teljesen egy alátéttel emeli meg a sarkát. Szépen körbe tudtam húzni, egy nagyon vékony műanyag érmével. Olyan mint amit bedobsz a kosárba csak még vékonyabb.
Képek miatt bocsi, már este lett, és habár nekem elég a ledes fény , a kamerának nem annyira. A lényeg azért látszik. Köszönöm cs.zs. kollégának (is) a múltkori segítséget.
Belül minimális por, gyakorlatilag patika.
SSD könnyen helyére ment. Csavarokat sorrendben úgy tettem vissza ahogy kivettem.
Egy hibát vettem észre, az egyik réz lamella minimálisan rá volt hajolva a tesójára. Egy nagyon vékony puha műanyag lapkával egyenesbe tettem. Így nem akartam hagyni.
Tudom nem oszt, de mindegy.Azonnal látta a BIOS, W11-ben kapott partíciót, Samsung Magician-t feltettem.
Samu bench teszt alatt 60-65 fok, idle 40. (intel 30fok) Majd játék alatt kiderül mennyire megy fel. Remélem a teszt alatti érték az kb jó lesz élettartam ügyileg.Akksi: Laptopos ismerőssel egyeztettem előtte. Úgy döntöttem, egy korábban mással történt baki miatt, hogy annyira feszengették a csatit, hogy leszakadt a lapról, ezért nem húztam le. Tudom írtátok, hogy érdemes. Ez a kényesebbik verziós csati volt, hogy egy kis fém lapocskát kell kiemelni, és úgy lehúzni. Jobban örültem volna amikor egy sima fapad műanyag csati van és azt kell két ujjal körömmel szépen lehúzni, majd visszatolni. Ez a bonyolultabb csati volt. Mindegy ennyit kockáztattam, mert azt megtépem akkor kuka a lap.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Srácok, tenném bele a gépbe az új SSD-t, de a jobb alsó (sarok) csavart nem lehet kicsavarni teljesen, olyan mintha be lenne ragadva. Mi a teendő ilyenkor?
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
cs.zs. #36015 üzenetére
Durván 25 évig AMD közelébe nem mentem, most meg minden második proci H, és már azt nézegetem milyen Ryzen konfigot lehet összerakni jó árban. Én nagyon örülök neki, hogy megérkeztek. Bevallom én az FX korszak óta mondom azt, hogy "van" AMD. Ismerősök körében is már nem az a kérdés, hogy melyik intelt javaslod, hanem hogy Ryzen vagy Intel.
A sorrend nem mindegy.Nagyon komoly amit művelnek.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Egyelőre ezt próbáltam amit a nagy testvér küldött. Minden infót adatot átküldtem múltkor, nyomozzák ki mi volt és mi kell. Az árban benne van 3 év teljes körű Asus support.
Most úgy tűnik megoldotta, ha esetleg nem, megyünk tovább.Köszönöm a tippeket
GoodSpeed
Ez az AC nekem is hiányzik, de még nem vitt rá a lélek, hogy visszategyem.Mikulásbá
Jobb a kiegyensúlyozott mint a perfomance mode?
Ha jól látom perfi módban is szépen leáll minden ha nem kell. -
HartgeH3-2.8
addikt
Na szuper!
Nálam meg most előjött ez a wifi gond. Céges internetre wifin nem tudok kapcsolódni. Pontosabban kapcsolódik de internet nincs. Többi gépen, asztali/laptop kábelen/wifin oké, de az enyém nem működik, a céges gépet meg nem húzhatom ki sajnos
Asus küldött két drivert azt tegyem fel..
HáthaBaszki megőrülök, nem tudok dolgozni.
Mármintmaszekolniamunkába. -
HartgeH3-2.8
addikt
A régi jól bevált ALT F5, F8 akkor ezek szerint nem működik, vagy nem akar. Ritka hiba hogy a rendszer így térdel le. Furcsa.
- Csökkentett mód: elvileg ha megszakad a boot folyamat akkor be kellene jöjjön egy boot menü. Esetleg power off hosszan, vagy meríts csutra le és húzd ki karika közbe hátha beadja, kövi indításnál.
- Én recovery módban nézném meg hátha van javítás a fájlok megtartásával. Elvileg F9 ezeknél [link] - Másik még a PD lenne és "frissíteni" a windows-t, de nem tudjuk mi van rajta, és kellenek a fájlok is.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
GoodSpeed #35940 üzenetére
Most nagyon jó ötletet adtál, mert mással játszanék otthon, és mással a cégnél. Otthon persze döntő többségében asztali, de valami egyszerűen sokkal smoothabb lapin adódóan a hardvernek. Egy nyűgöm, ugye én hozom viszem. Így is sok apró kacatra kell odafigyelnem alapból. Villásdugó, füles, hűtőpad, táp. Valamit elfelejtek borul a domino.
IGAZI NAGYFIÚ! | ASUS ROG Strix SCAR 18
[link] Ilyet se láttam még, hogy nem pontosan az van benne mint ami rá van írva.
Érdekes, hogy gyárilag nem volt benne kakaó, én simán bekapcsoltam.FHD-ban én is hozok ilyen fps számokat, 60 fokon
Matrica?Pedig nagyon fontos +10 fps.
Jó látni egy ilyen big boy-t.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
GoodSpeed #35934 üzenetére
Na akkor neked is jut a jóból
Jó volt ez az összehasonlító megnéztem.Spirit of Gamer SOG VE500RE laptophűtő - ez az aktív hub hogyan néz ki kb?
Érdekes nekem nem porosodik a cucc, eddig rejtély. Biztos, hogy van köze a hűtőpadhoz.
Látom neked is mozgalmas az előzményed. Furcsa, de venti hangja nekem se zavaró.Smithy87
Összességében szerintem mindegyik alá érdemes. Nem tudom a DASH alatt milyen a gyári kialakítás, de ha nagyon eltérő is lenne, padoknál rengeteg féle verzió van amivel lehet kombinálni. Szerencsére én pont jól választottam fent van a legtöbb kivágás. Az alsó kettő nagy 12-es gyakorlatilag nem hűt semmit, de nem oszt. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Smithy87 #35916 üzenetére
Használd egészséggel, ahogy látom hasonló a konfigunk, csak nálad intel van. Eredetileg én is azzal vettem, csak hát sajnos gyári hibás volt, és egy Mr Ryzen jött helyette, de kellemes csalódás azt kell mondjam.
Mit jelent a magasabbak számokban?
Másiknál mennyi volt teljes terheléseken?
Én ezt a kérdést lezártam azzal, hogy FHD/60fps, és problem solved.
Azóta 55-60 fok. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
GoodSpeed #35910 üzenetére
Ez a windows megbízhatósági előzmények. Onnan fotóztam ki. Ha nem akarsz idegrohamot kapni, hogy mit művel a gép a háttérben, akkor inkább ne. Saját felelősségre igen. Egy időben rá voltam függve erre, hogy próbáltam teljesen hibamentesre driverezni, konfigolni a gépet. Kb lehetetlen. A winfos (amúgy nem mert a 10 és 11 szerintem kifejezetten jó) úgy is dob valami random hibát, valami úgy is ütközik valamivel. Most is csak röhögtem rajta. Hibátlan működés van 24/7, egész nap megy munkában amikor viszem, hiba nélkül. Amúgy nem tudom miért de nagyobb teljesítményű lámpával kicsit belenéztem, és port nem látok. Lehet a hűtőpad megoldja, hogy ne menjen bele annyi por? Majd belenézek valamikor.
Igen nekem a COH1 szintén nagyon tetszett. Megelőzte a korát.
Nekem is olyan 60-65 fok felett indul be a hűtés. Nem normális, oké már megbarátkoztam vele induljon el amikor akar. ArmouryCrate-ben az tetszett, ha akartam felülbíráltam a saját ventiszabályommal. Baromi precíz ventiszabályt alkottam. Pontosan és tökéletesen akkor indult be minden amikor én akartam. Ez most ment a levesbe.Tényleg most hogy mondod a Control egy erős cím. Nekem konzolon volt szerencsém. Series X reggelire ette meg. Szóval yahh.. Tényleg ez a DLSS állítólag az én gpum-ban is van , de még sehol nem találtam ilyen beállítást. Biztos nem játszom olyan címekkel. Ez a BENCH nekem kínai, nem is tudom hirtelen mit kell nézni. De megpróbálom kihámozni a lényeget.
Én az első 3 napban könyörtelenül nyúztam, azóta nem bántottam.
Látom a 80+ celsius ott is befigyel. Én ezt a ShadowPlay beállítást kilövöm mindig, valahogy nem bízok benne, hogy majd ő tudja. Áhh ahogy látom TR-ben minden felb*** ultra stb, és szépen hozza, hát igen másik kávéház az a gpu. Nekem ez medium/high , 1-2 dolog OFF.
De látványban eddig nem csalódtam. Legutóbb is az AOEIV gyönyörű volt.
Nem tudtam belekötni sem látványban, sem perfomance-ben.COH3-nál még elolvasok pár véleményt, meg tesztet.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Na megvolt az első Blue Screen a mai napon meló közben.
Üzenet: Driver State Power OFF
Infóba: LiveKernelEvent 15e ez valami MediaTek drivernek az összeomlása elvileg.My Asusban volt is jó ideje egy LAN driver amit eddig nem tettem fel, azt megadtam most neki. De amit én érzékeltem, hogy letérdelt elsőként is a Wifi, és utána restartolni már nem lehetett. Szerencse, hogy pont befejeztem az adott munkámat. Eszközkezelőbe minden ok, rendszerdiagnosztikánál is minden ok, nem talál hibát. Na mind1 ezt is megértük végre.
Természetesen ment a: Kedves Asus
Nézzék csak meg, azért ülnek ott.
Én is elvégzem a feladatom.
Látni, hogy minden sikeresen frissült, szóval nem vágomGoodSpeed
Ne is mondd bakker, épp néztem 800 csilliárd játék van még amivel nem játszottam. Feltettem a UBOAT című játékot, laza 40GB, és fixált 60 fps mellett , nem is volt nagyon felhúzva a grafika, úgy pörgette a gépet 75-80 fokon (az még normál egy laptopnak)?! hogy öröm volt nézni. Azért írom csak mert korai hozzáféréssel vettem, és így nem pörgette a gépet még sose. Én azt szeretem ha szépen 60 fokon duruzsol, ez a BOEING 707 style nem jött be. (OFF) Vágtam ma egy kis videót, vágóképeket csináltam RaceRoom-ban, elengedtem neki az fps-t olyan 200 körül volt, hát szépen melegszik a gép ilyen fps tartományok mellett, venti meg 4800rpm. Úgy hogy köszönöm ezt a kávéházat +hagyom a profiknak. Belenyalt úgy a 93 fokba, hogy hűtőpad van alatta, és nem a legszarabb. Kíváncsi voltam milyen a rögzített felvétel Nvidia Shadow-al ha nem fix 60-on tolom hanem elengedem neki. Kivételesen jobb a nyers anyag. Átlagosan a fixált 60 szokott jó lenni, de most érdekes nem. (OFF)Egyébként az a durva, hogy nem zavaróan hangos ilyenkor se. Normál üzemi venti hang, csak érezhetően magas fordulaton, ilyen szolid WizAir. Simán dolgoztam is mellette, és kollégám se szólt pedig itt ül nem messze. Tehát simán vállalható, de nekem ez a 85 meg 90 fok nem szimpi. Rövid távokon így oké amikor snitteket kell vágjak, vagy tesztnek, de amúgy....
Nekem a fix 60 a nyerő.
Na mindegy csak leírtam a mai napi vergődésemet
GPU: Majd írj ha láttál egy olyat amire azt mondod, na ezt neked is már konfigolni kellett, vagy érezted, hogy ez kérte a powert. Na akkor megnézem én is a szokásos okossággal, be tudom e lőni fix 60-ra az adott címet. Természetesen nem rommá butítva, mert úgy nem ér.
Mondjuk manapság egy rommá butított játék se csúnya.
Ez nem a 2000-es évek -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
bajnokpityu #35889 üzenetére
Igen, hát zöld oldalon is voltak dolgok
BSOD és társai. De a nagy "háború" idején, úgy rémlik nekünk kevesebb gondunk volt (az én emlékeim szerint).
GoodSpeed
Durván 30 év alatt nem sok kilengésem volt a túl oldalra, de pl az egyik rögtön beugrott, hogy nem volt rossz kártya a Toxikus 6870 [link] - Aztán a GTX 560 Ti OC DirectCu óta nekem halvány lila köd, hogy mit csinálnak, és hol tartanak gpu fronton. De mivel gondolkozom egy AMD opción lehet ránézek, mi hogy merre meddig.
Várom majd a tipped, hogy mit tegyünk fel teszt jellegűen -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
GoodSpeed #35887 üzenetére
Jó, hogy ezt leírtad, mert így kicsit jobban képben vagyok mi is történt itt. Idegesítő az nvidia ennek alapján, de pirosra nem fogok átmenni. Amikor kérdezik tőlem melyik radeon, nagy kérdőjel. Halvány lila fogalmam nincs hol tartanak. Annyit tudok, hogy 10 évig azon röhögtem mennyire kotlány rossz volt catalys-t. Alig várták a pirosak, hogy jöjjön ki egy elrontott nvidia driver, hogy legyen mire írni. Nekem akarok AMD vs Nvidiát, csak mondom amit megéltem.
Piszkos trükkel
Miért is nem vagyok meglepve.... Én nem is vennék használtat. Egy GTX 1080 vagy 1080 Ti amin nagyon gondolkoztam mert az nagy vágyam volt, és még mindig baromi erős kártya, de nem mertem bepróbálni. Jó lesz nekem az a 3060 Ti vagy 4060 ha majd jön. Ha jön.Igen, de CPU-nál
Én is azt néztem, hogy bizony a 6800H nagyon szépen alápakol a gpu-nak, és nem kérek tőle sokat FHD/60 , medium/high. Ezt a feladatot pedig bőven megoldja. Kicsit utána nézve YT teszt videóknak megnyugodtam nem teljesít egyáltalán rosszul ez a gpu. Eddig nincs is panasz részemről végülis. Én eladni nem tervezem. Úgy tippelem ilyen okosított beállításokkal sokáig ki lehet tolni majd az élettartamát, de idővel meglátjuk. Melegedés gyakorlatilag nincs, a 60-at tudja, bármikor álmából keltve is. Innentől nincs kérdés jelenleg.
Jöhet majd tipp mit tegyek fel ami mondjuk nekem is kihívás lenne belőni.. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
GoodSpeed #35885 üzenetére
**Azért ennyi az alaplap..**
Igen az mondjuk jogos. Korábban volt az Asus oldalán egy time line, history és hogy hány millió alaplapot gyártották eddig le. Brutális szám. De most tény volt egy két széria hiba laposnál. Megoldják.**Az a durva,hogy**
Basszus ez tényleg durva. Ez a 3060 valami kegyetlen ár/érték bajnok. Ilyet még nem láttam, hogy mobil platform ennyire közel legyen az asztalihoz. Az asztali mindig jóval erősebb szokott lenni. Most elkezdem azt kutatni, hogy egyáltalán a 3050 Ti hogyan képes erőből tartani a FH/60-at, mert most nekem ez is kérdőjel. Ok a 1060-am is tudja ugyan eztIgen lényegesen drágább összerakni. A korábbi covid/bányász ERA közben érdemesebb volt laptopot venni, vagy egy Series X-et, és gond letudva. Én
180 ezerből natív 4k-ban játszottam 60 fps mellett fixen, stabilan rezzenés nélkül (ennyit tud a tévém) miközben már a 400 ezret karcolta egy fapad 3060Én így bekkeltem ki.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
GoodSpeed #35883 üzenetére
Egy kicsit nekem is benne volt az áthidalás, mert irreális árak voltak tényleg. 500k ha letérdel az alaplap egy olyan gépbe? Az úgy komoly.
Nem tudom kire haragudjak bányászat ügyben, már el is engedtem a dolgot. Nem építek gépet egyelőre. Nekem bakancslistás is volt egy gamer noti. Ilyen fapad valamit nem akartam, hogy "na erre jó lesz". Próbáltam az ár/érték+saját igényeim szintjén gondolkozni. Sikerült.
Az integrált vonal a "mobil" platform az meg sajna ilyen. De legalább az SSD/memória bővíthető.
viszont (HA) összecsukod , egy baszó cucc van a hónod alatt, amit bárhova elviszel, egy asztali szintű elményed van. EZT KELL amúgy szerintem megfizetni leginkább ezekben.
COH3-ra nagyon kíváncsi leszek
Lehetmaelőrendelem -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #35878 üzenetére
Lejártam
..és az anyagába van bele SÜLLYESZTVE a G betű érted ezt bro? Nem matrica.. Bele van süllyesztve, ilyen kellemes gumis hatású anyaggal van kitöltve, ÉS MAI napig tudja amit kell. Talán egy GTX 1650 van benne , és akkori i5. Villámgyors. Van olyan gyors mint az enyém komolyan mondom. Semmire nem kell várni. OFF vége, elnézést
Összességében nem tetszenek a gépeik, de ez......
-
HartgeH3-2.8
addikt
Pyttawrx
KöszönömNagyon jó társ, igaza lett KH kollégának, ha jó lehet imádni.
cs.zs.
DettoValóban a világos gépeket pl nem kell annyira sűrűn át törölni. Látják, hogy gép b**zi vagyok naná, hogy rám bízzák ezt is, az egyebek mellett (céges gépek). Ja a tiéd ilyen szép? Muti meg a mi gépünkön is. Én Apple kollégát 1x láttam gépet törölni, slussz.
L4mie
Isten ments, az plussz 10 fps konstansOtt van, hogy RTX, az önmagában e-penis WIN minden fronton. Amikor melled teszik a GTX-es Dell G15-öt. Ja és hát hosszúkábeles....
Kicsi OFF:
Szerk, Ő az:
Ez annyira kéne bakker. Imádom ezt a kis szarost. Meg is kapja a törődést, ez éppen egy takarítás előtti állapot legutóbb.
GoodSpeed
Lenne külső monitor opcióm, de annyira botrányosan tű éles ez a kijelző. Imádom.
Bent mindenki megáll mellette, pedig van Dell G15, újabb szériás HP Probook-ok (nem a szarabbik fajta). Ezek mennek szinte egész nap. Van Apple is. Ezeket mind nyomkodom. A G15 billentyűzete valami FRENETIKUSAN kellemesen tökéletes. Nem tudom leírni. Gépelek rajta, és olyan puhán határozott. Az elpusztíthatatlan érzés mellett egy kellemes lenyomás. Visszaülve az enyémhez, nem rossz az Asus, kellemes, de a Dell az nem e világi.
Kijelzője viszont köszönőbe se.... szép mert szó se róla szép, de más.Speciálba neked: [link] Lehet elborul az agyam megveszem. GamePass-t akartam eredetileg.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Mint a bolti gyerekek..
Kicsit szépültünk. Megyünk holnap dolgozóba. Had lássa a sok delles, hápés, stb kolléga, hogy hogyan kell ezt
Viszont a Ryzen matricába véletlen beleakadt a rongy , és a sarka feljöttLaptop takarítási tippeket örömmel fogadok, eddig a puha rongy + nagyon minimális ablaktisztító vált be rongyra fújva. Igazából csak a zsír "pacák" pöttyök ami gond. Más nem nagyon.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
GoodSpeed #35784 üzenetére
Haverokkal kicsit nézegettük teljesítményben hol jár kb az enyém asztaliba, mennyi ideig tartana ki ebben a FHD/60 megoldással, és felhívták a kedves figyelmem, hogy a legtöbb teszt esetében a gyengébbik 60W TDP verziós chipet veszik alapul a tesztekben, vgabench oldalán is csak a 80W-os verzió szerepel, miközben nekem az erősebb 95W TDP verziós van. Oké ezzel most nem váltja meg nyilván a világot, de nem mindegy
..és egyébként is megmondtam hosszúkábeles gépem van.
Elfogadták a tényt. A csempék számát nem említettem meg, remélem nem kérdeznek rá. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
cs.zs. #35833 üzenetére
Neeeee
Az utólagos pótlás nem ér
Eskü lemérem az enyémet is, de kellően hosszú szerencsére. Nekem nem is a hosszával van bajom, hanem hogy a hűtésemnek kell plussz egy (USB) vagy villásdugós hely. Ahol dolgozom DELL, HP, stb laptopokon mind van minimum 3 db USB port, szerintem van amelyiken több is!! Viszem a fél millás gépemet mint a Jani, peckázok érted, hogy TUF, meg RGB, meg minden, és mint egy jó képességű pöcsölök, hogy oké rádugtam az egeremet, rádugtam a billentyűzetet (mert külsőt használok), és hoppá nincs több USB port.
Mérnincsen?! Kifizettük?!Asus oldalán nincs fent milyen hosszú a tápkábel?
Nagyba.GoodSpeed for President
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Mikulásbá #35826 üzenetére
Amúgy hány ikonos gépe van?
Nekem elég hosszú mindenhova is elér, sőt a tápra csatlakozó 3 pines csatin még a gyári Asus szalag is rajta van (azaz nem kell annak sem a hossza). Akkor mostantól akinek hosszú kábele van, annak van jó gépe. Végre nem kell frontin.Múltkor tekertem össze, azon agyaltam a sz**nak ehhez 20m kábel.
GoodSpeed
Na ezt meglesem. Jöhet még ilyen, kíváncsi vagyok.
Szerk: Melyik MSI ez, hogy ilyen szépen ki írja milyen cpu, milyen vga, stb ? -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
GoodSpeed #35808 üzenetére
Dupla atya ég:
Mondjuk az a durva, hogy mai szemmel ez még nem is sok. A másik durva, hogy 400k-ból ki lehet hozni egy 4070-et? Le vagyok maradva, vagy kicsit alább mentek az árak. Nekem is mindenem van, az NZXT H710-et le nem cserélném semmire. Táp minden van (nem low end, előre gondolkoztam Seasonic 750W GOLD) elég magas hatékonysággal. Lap proci memória, és indulhat. Utána meg kukázni valami 3060 Ti-t vagy 4060-at rá, amire nekem kell arra elég. Én gépnél is a FHD/60-at célzom már, esetenként 100-120 fps, amennyit tud a vga. Wotnál 140fps pl (asztalin) esetleg egyéb shooter vagy ott ahol a szememnek jobb a magas fps. Oké, hogy nem látom, de kell. Idén nem tudom, lehetséges ez nekem csak '24. Az AMD-t imádom, egy csoda ez a Ryzen, de hogy asztaliba be merném e vállani egy Nvidia mellé? Nem merném garantálni. Pedig laptopban szépen elférnek. Talán SSD-ből vennék egy újabb szériás EVO PRO-t még, de kb ennyi. Minden adott.Múltkor melóba AOE IV teszt, minden érték határon belül, beton 60 fps, tökéletes celsius, és nem szar beállításokkal. Kár hogy a játék már nem megy annyira mint régen.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
cs.zs. #35806 üzenetére
WTF are u doing me, bro
Ez too much ikon.
Kedves Asus! cs.zs. kollégának annyi csempéje van a MyAsus-ban, hogy a fürdőt leraknánk, még maradna is neki talonba cseréhez.
Hogy a p** ,úgy értem hogyan lehetséges ez?
Mi is kifizettük!!Tisztelt Ügyfelünk!
Az ASUS Magyarország ügyfélszolgálata nevében köszönettel vettük megkeresését. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
GoodSpeed #35798 üzenetére
..és itt jön egyébként a millió dolláros kérdésem. Értem én, hogy laptop, de bakker akksi üzemmódban teljesen trabant lesz az egész cucc. Nem mondom azt, hogy nem lehet rajta dolgozni, mert lehet, de érezhetően visszafogja a teljesítményt. Gyakorlatilag Ferrariból csinál Renault Twingot (Like a Boss Shakira). Nem tudom távolsági buszon, vonaton el tudom képzelni, hogy megírok egy néhány emailt, kezelek egy adatbázist, melóba TW-en belépek az egyik gépre kinyomtatni valamit. De így kb ennyi is.
Kanóc nélkül butított a gép. Nem is értem ennek az élharcosait.
Mikulásbá, siskad
Mi? Nettó három ikon? Hardverapróra velük
..de a McAfee reklám az bezzeg nagyon kell. Ha kell ha nem. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Mikulásbá #35797 üzenetére
A sok ikonos géped érdekelne, mert nem érzem teljesnek az életem, hogy nekem (és GoodSpeednek is) csak kettő ikonunk van. Kíváncsi vagyok
Beállításokban kettő opció van csak, szerintem gépspecifikus a dolog.
GoodSpeed
Úgy úgy, AC mentes vagyok én is ahogy Mikulásbá korábban tanácsolta. Megmondom őszintén jó, tetszik. Elketyeg szépen a core temp. Ha nagyon akarom van Xbox/W11 gadget beépített ráadásul, nem kell semmit feltenni hozzá. Lehet a Ryzen 6xx tudná ezt? Hirtelen nem tudok róla, hogy csak X vagy Y szériára lenne jellemző mint újítás. -
HartgeH3-2.8
addikt
Mikulásbá
MutiGoodSpeed
Igen. Biztos lehet mókolni valamit az energiagazdálkodásban, de mivel nekem 24/7 Perfomance módban van, így nekem tök mindegy lényegében. Így is úgy is leállnak a ventik, 60 fok alatt, és automatán átkapcsol igpu-ra. Így igazából nem is értem a silent mód jelentőségét, mert nekem perfomance módban is silent, ha nincs terhelés. Leáll minden.Tegnap nem vittem gépet, bocsi a csúszás miatt
Azt vettem észre, komolyabb "meló" esetén, ő bekapcsolja a magokat és munkára fogja ilyen mux kapcsoló szerűen, de alapból kanóc nélkül leoffolja, és csak 4 mag üzemel alapjáraton.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Mikulásbá
Ikonban mérjük mostantól a gépeket, cs.zs. kolléga gépe sok ikonos, így az ő gépe a legjobb. Ezen mostantól kár vitatkozniNekünk fapad 2 ikonunk van. Érthetetlen. ------> Kedves Asus!
GoodSpeed
Az ASUS leírása szerint
Na ez király, ilyet pont szoktam csinálni, hogy nem teszem rá kanócra hanem had dolgozzon szépen kicsit magának. (DE) Ledöbbentem, hogy feladatkezelőbe benézve 16 "magból" 4 dolgozott, többin "letiltva" vagy "leállítva" jelzés, mondom WTF, és ez perfomance módban.UserBench: Na igen ezt én is néztem, durván sokat tol a 3060, elképesztően jó ár/érték arányú, és nem is melegszik sokkal jobban. Sajnos Telekomnál nem volt 3060 verzió készleten (vagy egyáltalán nem volt akkor). Totál készlethiány volt akkoriban. Viszont annyiból örülök, hogy magentába kaptam egy raklap kedvezményt, így 400 lett kb a vége, és ez a 95W TDP legalább a legerősebb 3050 Ti , tudomásom szerint. Abból nincs erősebb. FHD/60-ra meg éppen tökéletesen elég.
Ilyen szempontból ár/értékben ez is patent vétel volt, listaáron már nem érte volna meg.
siskad
Na ez érdekes amit írsz, nálam maradt minden ugyan úgy mintha fent lenne az AC, tehát 60 fokig nem forognak a ventik csak felette, windowsban dolgozik az igpu, és játéknál kapcsolja be a dgpu-t mintha dolgozna alatta a Mux. Direkt figyelem a fordulatot is MyAsus-ban. Az nem lehet, hogy a legutolsó beállítás szerint működik, mint ahogy a billentyűzet is maradt kék?cosmo
Korrekt kis gép, főleg ha jóval kedvezőbb árban vetted mint a bolti.
Nem gyenge ára lett ezeknek is bakker. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
GoodSpeed #35770 üzenetére
Akksi
Karbantartást le tudnád írni , hogy hogyan kell? Nem vágom. Teljes merítés, töltés? Tippelek csak.
BF
Jónak tűnnek az értékek ahogy nézem. Azért se tolok lapin shootert, mert ott 60 fps van. Nekem shooterhez 100 fölött kell.
COH3
Akkor ha jól értelmezem egy FHD/60-hoz jó leszek kicsit okosított beállításokkal. Azért reménykedem benne némileg optimalizált valamennyit a Relic. Nem létezik, hogy a fórumon, steamen, nem írtak erről, hogy kimondottan otpimalizálatlan a COH2. Szó szerint bármit raktunk alá ugyan olyan FOS volt mindegyiken. Aztán idővel biztos csiszolták, de szarból nem lehet várat. Önmagában a játék persze a legjobb WW2 Strategy ami létezik. Ezért is kellemetlen.Összességében tetszett a game? (COH3)
Gyakorlatilag egy tuningolt,felpimpelt COH2 lesz?
RTX 3050 Ti (95W) egész pontosan. Ne sértsük meg
COH2
Teljesen egyet értek, borzalmasan optimalizálatlan volt mindig is, Vsync mellett sikerült egy kb élhető megoldást találni, de főleg a modderek által épített pályák során sokszor kellemetlen az élmény. Viszont azt vettem észre laptopon smoothabb. Lehetséges csak bemesélem magamnak, de úgy érzem. Igaz ott többnyire a single-t viszem valószínű amiatt.Ha már gari: Komphone megoldásáról mi a véleményed/véleményetek? Sokszor 5-600k használt laptop és 3 hó gar? Nem karcsú az kicsit? ..vagy ha működik 3 hónapot akkor az bírja tovább is? Nekem ez dilemma.
Nem mondom láttam olyat ami megérős cucc, de 3 hó....siskad
Én is gondolkoztam rajta, hogy visszalépjek e korábbi verzióra, de most béke van core temp mellett (meg is jegyzi mennyi volt a max celsius), és az Xbox/W11 gadget is tökéletes, az MSI After mellé. (Egyelőre) aztán majd meglátom. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
GoodSpeed #35740 üzenetére
..és tényleg, neki miért van több ikonja? Diszkrimináció
Nekem is csak az a 3 van. Na jó akkor google kutatómunka indul, há nehogy má
Én sehol nem láttam ilyen beállítást ott.
Szerk: A COH3 ilyen médium/high , FHD/60 nekem is opció lehet? Mégis egy új cím.
Lassan már kezdem keresni, hogy melyik game alatt térdel le bármi, de eddig semmi.
(azzal a megoldással amivel én játszom) nyilván maxed out az K.O lenne neki.Igen az akksiba nincs tuti recept. Én erre a 60%-ra szavaztam, aztán meglátjuk.
2025 körül megnézzük mit tud, vagy nem tud.Tisztelt Asus Support ...
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
GoodSpeed #35736 üzenetére
Az szép, 1800 óra? Nem gyenge
Éled majd a harmadik részt ami nemsoká jön?
Külső monitoron én is gondolkoztam, az otthoni tökéletes lenne hozzá csak egy szerencsétlen HDMI bemenet van rajta. Ilyet...Tervezem majd cserélni, azon már 2 lesz.
17": Nagyon kellett, ez alá semmiképp nem tudnék menni. Elsőre az 506 ami volt nálam "próbaképp" az 15" volt. Gondoltam de jó lesz kis kompakt aranyos, aha...egy szenvedés volt a 15 coll. Pedig hibátlan látásom van, nem vagyok szemüveges. Nehezebb a 17" de megéri.Akksi: Nulladik perctől kábelen van otthon is munkában is, ezért nem merült még soha le.
Visszaraktam tegnap a MyAsus-t, most újra 60% a max töltöttség. Így egész jól elvagyunk.
AC nélkül nem tapasztalok semmi anomáliát, minden patent. Remélem egyébként, hogy a legutolsó beállításokat veszi alapnak a gép tehát perfomance/standard.
Úgy tűnik igen. Billentyűzet is maradt kék.Lenyomat: Puha rongy, és minimális nedvesség segítségével sikerült leszedni, gyakorlatilag csak a gumi hagyott neki nyomot a lecsukások során.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
GoodSpeed #35734 üzenetére
Durva! Én asszem covid alatt , vagy amikor teljes hiány volt mindenből láttam 600 körül is az enyémet Asus webshopon. Valahova le is mentettem talán. Azért akkor kicsit örültem (és vettem 400 körül) asszem durván. Gyártás alapján néhány hetes gyártásút kaptam.
Egy kicsit bántja a lelki világomat, hogy az enyém nem 3060-al van, de már megbarátkoztam vele
Sajnos így is úgy is rohamosan csökken az értéke, az enyémet meg se merem nézni hol tart használtan, viszont amire kell FHD/60 fps több mint tökéletes. Holnap kivételesen be kell menjek melóba, megnézek pár címet, Doom Eternal, AOEIV, esetleg egy Uncharted. Szerintem ezek gond nélkül, medium/high perfomance mód, Nvidia kontrol panel (okosságokkal) sima liba.
Erős kis gépek ezek igen, nagyon szeretem az enyémet is. A RAM emelésen én is gondolkozom, bár egyelőre még feleslegesnek tartom ahogy cs.zs. kolléga is írta korábban, elég még a 16GB. Engem a shared memória izgat csak, hogy több mozgástér maradna. De furcsa mód sehol nem érzek egyelőre hátrányt, limitet. Igaz komolyabb kompetitív címekkel ahol 140 fps kell konstans tartani, magas részletesség mellett, hogy lássál is valamit azok nekem nincsenek a gépen. Most egy Empire of Sin, egy Company of Heroes, egy WOT röhögve
Mellette vághatnék videót is ha nagyon perverz lennék. Dolgozni azt szoktam adatbázis, zenét, közben social media egyebek. Pont ez a több mag több szál erre ideális.
Tudja amit kell.eGPU titkos vágyam lenne, de ennyi pénzt beletolni egy külső egységbe, hogy 200 fps legyen a Warzone 2.0-ba hááát fene tudja. Annyiból építenék egy félkonfigot otthonra
Szerk: Megnéztem mennyi az A17 hardveraprón. Hiba volt. Igaz régebbi procival, és kicsit kopott billentyűzettel, de elég olcsó. Én otthon is, és melóba is külső billentyűzetet használok, utálom ha tiszta zsír pöttyös a bill , hiába mosok normálisan kezet, biológia. Ha egyszer eladom ezzel valaki baromi jól fog járni, akksiba nulla ciklus, makulátlan. Szerintem el se adom, be a vitrinbe néha letörlöm a port és hátradőlök, hogy ilyenem is volt.Egy hibát, használati kopást vettem észre mindösszesen, hogy ahol lecsukja a fedél magát van egy ilyen csillapítás, egy nem tudom érzésre ilyen gumis csík. Na a ház alsó részén ahol a billentyűzet van, egy finom vékony csík jelent meg. Ezt normál alap takarítással még nem tudtam nagyon leszedni súrolóval vegyszerrel nyilván nem esek neki, ez nem az a kávéház. Most hogy az kopás, vagy csak egy kis "lenyomat" ahogy érintkezik a két felület, az passz..
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
GoodSpeed #35729 üzenetére
Durva ez a proci is
Érdekes, hogy nálad a max temp 105'c, nem mintha lenne jelentősége, mert én se nagyon várnám meg a 95-öt [link]
Jók ezek a procik nagyon, kár hogy a VGA upgrade nem opció ezekhez. Sokkal tovább kitartanak ezek a cpu-k potenciálisan ahogy látom. Kés a vajban mindent.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Mikulásbá #35717 üzenetére
Na ebben majd kérnék szépen segítséget, mert pár dolog nekem kérdőjel:
1. Van egy Win10 eredetim asztali gépen, MS outlook címen hozzáadva. A laptopon is ugyan ezzel az MS outlook címen vagyok főleg Xbox miatt, de más miatt is, szinkronizálások stb. Fogja látni ha dózerolom teljesen hogy én vagyok? Nincsen a gépen MS matrica.
2. Ha mindent törlök a rejtett partíciót is, support nem köt bele? Nem veszitem el így az eredeti windows-t? Sajnos én is tapasztaltam, nem vészes de fogja a rendszert. Feladatkezelőben közepes igényűnek jelzi/jelezte. Most már nem mert ki lett pucolva az AC uninstallerrel. Az tényleg hasznos , teljesen leszed mindent. Linkelem majd ha kell valakinek.
Szerk: Idegesítő a mikrolagg volt megnyilt valami komolyabb (adobe pro), vagy jobb klikk frissítés tálcán és be droppolt az egér mutatója. Amióta nincs AC megszűnt. Nem kéne ez már béta legyen 2023-ban szvsz.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
siskad #35715 üzenetére
Az alvó mód, és az error érdekes az nálam nem jelentkezett, de az AC-t tuti nagyon elrontották most. Totál behülyítette szegény gépet. Adtam neki egy manual venti load-ot, a magas hőfok miatt, és elkezdett üvölteni a venti, mert azt látta 80-90 fok (Nem volt annyi) érzésre. Eddig 60 fok fölött be is indult most nem. Úgy hogy dózeroltam mindent tokkal vonóval. Érdekes hogy az AC ezeket felül tudja bírálni holott ezeket úgy tudom bios alapján olvassa ki, rendszer szinten, de elnézést ha hülyeséget írtam.
Nekem az Asus support tanácsolta (kép fentebb), hogy minden Asus szolgáltatást töröljek le. Nálam még probléma, hogy gyárilag W11-el jött, és eleve rajta volt minden szir-szar tehát ha újra is húzom minden ugyan az. Elő van telepítve. Sajnos igen, a Win rendszerbe van beépülve, nehéz teljesen kipucolni. De kivitelezhető.
Köszönöm, megnézem a programot ha hazaértem, most nem hoztam melóba gépet, de kíváncsi vagyok.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Ami viszont zavar: Ugye a MyAsus is törlésre került (minden Asus program), és az akksi elkezdett tölteni 100% felé. Igen ám, de rohadt lassan teszi ezt. Érzésre lassabban mint szokta. Végülis nem gond ha 100-on marad, csak ki akartam próbálni ezt a végig 60%-ot, hogy majd a gari lejárat környékén megnézzük mit tud. Bár ha nincs benne ciklus akkor olyan mindegy, hogy 60% vagy 100% nem?
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Mikulásbá #35704 üzenetére
Akkor egyelőre hagyom a gyárit. Céges gépeken (és laptopokon) szépen működik az AVG. Megnézem ezt az F-Secure-t is. Mindig keressük a legjobb megoldásokat. Régen nagy nod32 fan voltam, sok éves liszenszeket vettünk diákra. Aztán lecsengett az is.
Igen, érdekes, hogy nagy vizsgálat során szépen használja a gépet a gyári defender, olyankor hagyom is had csinálja magának a dolgát. Úgy mondom, hogy ennek a procinak nem sok minden jelent kihívást, az eddig tapasztalatom szerint.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Mikulásbá #35700 üzenetére
+1
Maradtam a halvány kéknél és fixen, asszem közepes fényerőn. Nos: MINDENT dózerolva, sajnos nem revo uninstallerrel ugyan, de manuálisan minden uninstall + ArmouryCrate full uninstaller amit a support küldött, Ccleaner után még smoothabb a rendszer. Néha voltak ilyen apró mikrólagg jellegű megingásai. Ezt nem is tudtam hovatenni. Eltűnt. Memória kihasználás, és cpu kihasználás is csökkent. Eddig se volt lassú, de most bivaly.
Egy AVG-t lehet neki tolni felfele? Múltkor rábeszéltek, hogy tökéletesen elég a beépített windows víruskereső is védelemnek.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Mikulásbá #35698 üzenetére
Jogos.
Legutóbb csak rage-ből töröltem az AC service-t, és magát a programot, gondoltam akkor ez így rendben is van egy időre. Nézem az Xbox/Gadget erőforrásfigyelőt, és még ezek után is "közepesen" sárga jelzéssel terheli a rendszert idle. Most gyakorlatilag MINDEN Asus alkalmazást dózerolok a gépről ami létezik. Mondjuk azt nem értem miért az ötödik pont az AC uninstall. Miért nem első pont és az letörölne mindent, na mindegy. A CCleaner nem rossz ötlet, régen használtam hasznos volt, (csak azt ne mondd, hogy az is zabálja majd a háttérben a gépet)
..mint minden program, alkalmazás tudom.
Én ez idáig amúgy különösebb problémát nem tapasztaltam az AC-vel egyébként (addig amíg nem jelent meg órajel a hőfok helyett) teljesen jól tette a dolgát.
Még a mobilos app is ment, csak állandóan újra kellett párosítani, ennyi nyűg volt vele.
AC** - ArmouryCrate
**Zabálja a rendszert: 8mag 16 szál, kb annyit érzek belőle, hogy semmit, de jogos
Kis alattomos egy rohadék ez, a háttérben eszi a ramot mindent. Aztán kb a lényegi része nálam annyi, hogy ránézek a hőfokra random, és váltok háttérvilágítást, és/vagy kikapcsolom amikor melóba vagyok. Szóval nem létszükséglet. Amúgy ULTRA gáz, hogy az AC hiánya letérdelteti a dedikált AURA gombot a billentyűzeten. Értem én, hogy a dedikált gomb mellé szoftver kell, de hogy a fényerőt, és színt nem tudom FN+AURA gombokkal módosítani alapból szoftver nélkül, ehhez komplett szolgáltatás kell szoftveresen az ŰBER FAIL. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
siskad #35668 üzenetére
Válaszoltak legalább, ennyi becsülendő:
Poénból talán végig is megyek ezen a javaslaton, aztán ha nem revoval dózer, és majd 1-2-3 hónap múlva újra próbálkozom amikor már patchelték. Amúgy a régi jó öreg, és jól bevált Core temp, valamint a beépített W11 Xbox/Gadget erőforrásmérő tökéletesen helyettesíti az Armoury-t. Nem sokat tud, de azt bőven amit kell, és mindig ott van kéznél.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
siskad #35668 üzenetére
Ezt most nagyon elrontották. Supportnak jelezve. Végül silent módra, és energiagazdálkodásokban max cpu 50%-ra "nyugodott" meg és simult ki. Melóba vagyok mennék haza, abban a tudatban vagyok idle szépen elketyek, erre látom 85 fok venti áll, és nemsoká vinném ki a nulla fokba a 90 fok után, úgy hogy köszi Asus ez nem mókás így. Armoury Crate "beta", hát olyan is.
Jelentsük nekik, hátha..
Szerk:
Mikulásbá: Köszönöm a tippet, alkalmazom -
HartgeH3-2.8
addikt
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
siskad #35662 üzenetére
Pont ezen bosszankodok én is, hogy nekem is a hőmérséklet kellene, de módosítani meg nem lehet
..pedig ott a ráutaló fülecske, hogy tedd át amire akarod , de nem múúkodik.
Majd a következő frissítésbenNem tudom van e valami feedback, de megírnám.
azbest
Akku/Szobahőmérséklet
Jó, hogy ezt leírtad mert , én is úgy tudom, hogy ez a régi 3x16 óra és egyéb dolgok (amiket írtatok) már nem szükségesek ezeknél az akksiknál. Nulla perctől talán néhányszor használtam 100%-on az akksit hálózaton, utána jelzett is a MyAsus, hogy kapcsoljam be a 60% korlátot, mivel úgy látja folyamat hálózatba vagyok kötve. Azóta úgy van. Örülök, hogy akkor nem csak én gondolom így, hogy melóba érkezés utána hagyom egy 30 - 40 percet van amikor egy órát szobahőmérsékleten a gépet, biztos ami biztos. Nap végén kikapcsolás után szintén 30 - 40 perc várakozás, és csak aztán pakolom el. Talán túlságosan is vigyázok rá, elvileg ennek az a dolga, hogy engem kiszolgáljon...és nem fordítva.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
MaxxDamage #35597 üzenetére
Meglepő
Általában a szervizek szeretik lepasszolni "hát ez sajnos user fail" indokkal a munkákat.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
cs.zs. #35595 üzenetére
Még anno voltak ilyen mende mondák, hogy nem roppant a csavar = user belenyúlt mókolt stb, vagy jelölve volt a csavar és az kicsavarva nincs ott, de ezen már én is nevettem
Köszönöm akkor így tiszta, a hűtést nem illik megbontani gari alatt.
Biztos ami biztos.
Nehogy rossz tanácsod adjak a kollégának. Viszont én teljesen úgy emlékszem az Asus oldalán is fent volt ez valamilyen formában ,hogy "szabadon bővíthető".. -
HartgeH3-2.8
addikt
Külföldi TUF csoportban jött a kérdés, hogy valóban garivesztés nélkül bővíthetőek e ezek a TUF/ROG gépek otthon is. Én még jóval korábban láttam erre utalást az Asus oldalán, de a külföldi Asus Global oldalon pl az A15 (2023) oldalán nem igazán írnak semmi egyértelműt, csak ennyit: When your game library gets full, an empty M.2 NVMe SSD slot makes upgrading storage capacity a breeze. *Stock configuration is 1 x PCIe
Esetleg valaki tud bővebbet linkelni megköszönném. Én azonnal rávágtam, hogy igen bővíthető garivesztés nélkül, de forrást nem találok hozzá. Pech
Pedig tudom, hogy lehet official. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Pyttawrx #35548 üzenetére
Egy olyan szettet lehetséges nézek magamnak, mégis csak profi. Van otthon minőségi bitkészlet, de annak rövid a nyaka, nem biztos hogy leér a csavarig. Nem néztem még meg, de most egy régi laptop esetében belefutottam, hogy a sarki csavarfejig nem ér le egyszerűen a bit feje. Többihez igen. Na mindegy már bnő is mondta pucoljam ki az övét is ha már benne vagyok, de sűrített levegővel nem szívesen fújkálom még röviden/szakaszosan se ezeket. Tudom, hogy hosszan nem lehet mert fagyaszt. Kompresszort emiatt meg nem vennék.
TestamentDNR
Ami az adatlapodban van laptop arról van szó? Az 95 fok terhelve?
Szerk: Pont ezért nem adom be én se. Inkább utána olvasok veszek szerszámot, és bővítem magam. Ha nincs gond a laptoppal nem adom be. Olvasni érdekes dolgokat. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
cs.zs. #35546 üzenetére
Minőségi csavarhúzószettem az van, több féle bitekkel, a "pengető" a probléma. Komplett szettet emiatt megvenni felesleges lenne talán. Évente 1x bontom meg.
Köszönöm a segítséget, valamelyikre majd rábökök, ez olcsóbb úgy se lesz.
Takarítás végett úgy is kell ezzel a hátlappal foglalkozni. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
cs.zs. #35544 üzenetére
Szétszedéshez az iFix féle pengető vagy van valami alternatív házi megoldás? A sima plasztik kártya szerintem eltörik ha csavarom vele. Az a szett plussz 5k. Igazából most tartok durván 8 hónapnál kb , amikor egy éves lesz akkor akartam belenézni, de kevéske az 512 GB. Mivel gigabit net van otthon is, családnál is , (melóba nem de ott is párszáz) ezért nagyon nem tárolok semmit, amit éppen játszom azt lekapom steam, epic stb. Egy 30k-t megérne nekem az A DATA is, de mindenhol nagyon bevált az EVO az az igazság.
Szerintem témába vágós kérdés, nyugodtan lehet ON
Szerk: Ezek a kis antisztakikus takarók amik vannak rajta, kell nekem olyat tenni rá? -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
cs.zs. #35531 üzenetére
A-DATA az ár miatt szimpatikus, nem tudom be merjem e vállalni, igazából csak tárhelynek kell (szerk: de ha játékot is teszek rá akkor meg nem mindegy az olvasási sebesség se)
Olyan 4-5 játék van fent általánosságban, tehát a 2x512 igazából elég lenne nekem. A Samsung eléggé feláras. Azt mondják ha várok még drágább lesz. -
HartgeH3-2.8
addikt
Mikulásbá, cs.zs , Pyttawrx
Köszönöm szépen, utána lesek!Addig gondoltam vennék ameddig nem kúszik fel ismét az egekbe az ára. Szerk: Igen pontosan az amit linkeltél cs.zs
Az a Samsung szimpatikus, asztali gépemben is EVO-k vannak és hosszú évek óta jól teljesítenek.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Lalikiraly #35483 üzenetére
Nyúzni kell ilyenkor 3 napot rendesen, ha addig nem lesz baja nagy valószínűséggel utána se. Azért még egy esélyt megérdemelt volna, hisz szépen dolgozott eddig a lapos
Akkor valószínű 14 napos elállás volt, mert webes rendelés. Minden esetre sajnálom, már épp kezdett szépen összeállni minden azon a gépen is. Nekem a 3ik nap teszt után lement a parám, utána úgy voltam vele ott a 3 év Asus gar ami ráadásul teljes körű mint megtudtam.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Ez az A16 széria nekem is bejön. Úgy látom a hűtésrendszer maradt, amit már megkaptak a '22-es gépek is.
A Zen4 miatt várhattam volna kicsit. De nem baj legalább a fejlesztett hűtést megkaptuk. A bemutatón nagyon hasonlított a ROG féle fekete lapos heatpipeokra.
Lalikirály
Nekem érdekes pont a külső nem tűnik erősnek. Lehetséges neked dual nekem nem? Szól szépen nem arról van szó, csak fülessel nekem sokkal jobban kiadja.
Elvileg valami 11 órát tudnak ezek videóba akksival? Egy youtuber most tesztelt egy TUF-ot. Ma holnap megnézem az applikációt is, kíváncsi vagyok. -
HartgeH3-2.8
addikt
Áhh szóval Rebecca-nak köszönhetem ezt a jó kis Asus Design-t többek között
Asus 2023 TUF Gaming Laptops Revealed
[link]Zen4 és Up to Ryzen 9 az A szériában , neeeee most irigy leszek.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
azbest #35475 üzenetére
Annyira mondjuk nem sírok utána, a TUF füles az nem adja nekem. Én a HyperX Cloud esetében is plüss párnákat használok, nekem úgy kényelmes. A TUF füles (az egyik gift) ilyen műbőr féle fajta, az nekem 10 perc alatt idegbajt csinálna. Látom van ilyen puha párnázott szivacs verzió is, de a HyperX-et nem adom semmi pénzért. TUF táska: Egyet megvettem az király az olcsóbbik bag (VP4700 Backpack 17') az nagyon bejön, vásárlásra is használom. A TUF egér is megmondom őszintén tetszik, kicsi kompakt és jó design, de még nem mertem bepróbálni. Ha feladná a Logitech G102 akkor az lesz a következő (valószínűleg).
Táskából még ezt nézegetem, ez is nagyon bejön. Valami szüli névnapra elsütöm családba:
TUF Gaming BP2700 [link]Lalikiraly
Basszus ez eddig nekem hogyan maradt ki
NézemIgazából ha nekem celsius adatokat mutat már elég is.
Dolby-ról egy hosszabb review? Fülessel is nézted? Demókat is próbáltad? Elég komolyak.
Azért azt én is éreztem, hogy nem poénból találták ezt oda ki -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Lalikiraly #35469 üzenetére
Szerencsére a miénk már a '22 - '23 szériában készültek, érezhetően jobbak az újak. Nekem is volt a kezemben a régebbi, van különbség. Mi már az átgondoltabb verziót kaptuk. Egyébként kíváncsi lennék, egy Amerikai piacos, valamint egy Német piacos modellre, hogy milyenek.
telón közbe monitorozom a gépet az Armouryval
Azt hogyan csinálod, le tudod írni? Érdekelne.azbest
Nevetséges, hogy egy német MM-ban mennyivel komolyabb akciók vannak. Példa: Ismerős vett szintén Asus TUF gépet. Kapott hozzá táskát, egeret, egérpadot meg olyan bónuszokat, hogy lestem. Valamint természetesen sokkal kedvezőbb árban vitte haza mint én itt. Oké, most nyilván a táska 10 ezer , az egér nem tudom mennyi, de akkor is. TERMÉSZETESEN írtam a külföldi Asus supportnak, és a hazai válaszolt, ilyen habiszti dumával, hogy bizonyos régiók és ecetera ecetera. Oké mondom akkor kenjétek a hajatokra az egeret, ja van ahol fülest is adnak, csak vigyed már. Német, Angol, Amerika. Külföldi csoportókból tudom nem most találom ki. Csávó fotózza a pakkot, hogy ez is gift, az is gift, amaz is gift. Teljesen más felfogás, ott értékelik a vásárlásodat. Itt örüljél ha egyáltalán terméket kapsz és az jó.Amúgy igen brutál mennyi féle fajta (régiónként eltérő kiszerelés) spec verziók vannak.
Egy azon szérián belül is. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Lalikiraly #35466 üzenetére
Ez egy öngól így tényleg. Jó néhány ponton változtak azóta, a 2k23-at még nem ismerem, de biztos rágyúrtak, ismerve a hibás szériákat. Nem lennék meglepődve ha megelégelnék az óriás cégnél, és valamelyik kifutott ROG régebbi hűtését megkapnák a TUF-ok előbb utóbb. Mert ugyan szépen "reszelgették" az elmúlt 2 évben, és érezhető a változás, de még ráfér.
Annyiból jó a videó, hogy azért látni, hogy a régebbi verzió is (feltéve ha működik), akkor egész szépen elboldogul, "okosan konfigolva". Az a potom 2 + 1 hővezető cső , és minimalista hűtés agyrém, még nézni is rossz. Itt azt mondom jogos a köpködés, minden szempontból.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Pocak89 #35446 üzenetére
Sikerült, nem tudom hogyan csináltam de van hőfok.
Bocsi hogy így tolom be , de sima print nem adja be az MSI AFTER-t. Amúgy a 140 fps és a 60 fps között egészen pontosan 15 fok (hűtőpaddal) alatta. Korlátozva az fps-t gyönyörűen tartja a hőfokot.azbest
Nekem TUF A17 (2022).
Saját magától töltötte le frissitéssel, be is kellett konfigolni , addig nem hagyott békén. Nem fizettem érte , én úgy látom ez egy ingyenes szolgáltatás az Asus TUF gépekhez. Tegnap teszteltem van hatása a gyári beállításoknak, fülessel mindenképp, belső hangszórón kevésbé főleg közép hangerőn, de van.TUF gépeken le kellene pedig jönnie ennek a dolby update-nek. Nem láttam a liszensz feltételeknél, hogy csak erre a gépre vagy csak arra a gépre. A logó melletti szöveg is azt írja: Szerk Professionally TUNED for TUF Gaming.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Amúgy ha bele kell kötnöm valamibe: Elkezdtem csinálni ezeket a Dolby Audio "demo" teszteket, hát nem estem hanyatt. Ennél megkockáztatom a monitoromba épített dupla speaker is jobbat tud, DE fülesen keresztül HyperX Cloud viszont nagyon adja.
Ott azt mondom igen. Azzal használtam eddig 99%. Az alap windows hangok, meg néhány youtube, nem keltette eddig fel a figyelmem hogy olyan rossz lett volna.Azért még egy hangszín séma módosítási esélyt adok neki, mert azt hagytam alapon.
Átkapcsoltam pl "Movie" módba és rögtön egész más lett..Azért azt mondom még ne temessük ezt a hangot. A hangszoró(k) legyen bármennyi is, viszont nem acélos, ezt sajnos el kell ismerjem. Összességében nem vállalhatatlan, de lehetne jobb.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Pocak89 #35441 üzenetére
Na a God of War-t mondjuk még nem próbáltam, de eddig 16GB mindenhol elég volt neki.
FHD/60 azt szereti , azzal mindenhol elmegy. Egy két tesztet majd csinálhatunk ha van kedvetek. Hőmérséklet , fps, stb. Csak zavar, hogy az MSI-ben nincs hőmérséklet adat.Lalikiraly
Okés rendben benne vagyok. Holnap tesztelhetünk ezerrel. Nekem első bekapcsolás óta perfomance módban van, nem láttam értelmét a többinek. Az ECO, az nem inkább az akkukímélés szempontjából kellene?Nézem a Dolby-t de nem látok benne sem regisztrációt, sem hogy írná, fizetős tartalom. a Liszensz-ben sem látok semmit, hogy fizetni kellene érte. Valahol korábban úgy rémlik megtaláltam, hogy free to use, de sehol nincs most.
License Grant
The Software is licensed, not sold. Dolby grants you only those rights expressly granted to you in this Agreement provided that you comply with all terms and conditions of this Agreement. [link]**Továbbá van szütyőm hozzá**
Akkor király, az is érdekel -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Pocak89 #35439 üzenetére
A Urage Freezer 600-at bátran ajánlom. Full fém, négy batár venti, RGB (kapcsolható). Akcióba még szimpibb.
60 fokig nálam az ég világon semmi sem történik teljes kuss van. Az az i5 12gen nagyon badass , elsőre azt néztem ár/érték arányban nagyon jó választás lett volna, csak elvitték előlem a webshopon. Ugye 6mag 12 szál?
GPU: Nálam az a 95W TGP az true vagy elírás?
Mert ha az valós akkor mindent értek
"The Geforce RTX 3050 Ti inside runs at 95W with Dynamic boost enabled"Ötös.
-
HartgeH3-2.8
addikt
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Lalikiraly #35433 üzenetére
Elvileg egy ilyen frissítés kellene érkezzen neked is
[link] - Benne a képek.Otthon meg tudom majd nézni neked a hangot bővebben , ha tudom hozok gépet ma is
Lesz C média vergődés majd számolj vele, néhányszor le akar majd frissülni mielőtt jó lesz. Azóta valszeg javították, neked már oké lesz.
Mux az korábban nekem is automata/standard volt nem is bántottam döntse el ő mikor melyik. Mivel én 0-24 kanócon vagyok így ezek a módok nekem emiatt nem is jöttek képbe
Akksi élettartam: Nulla azaz nulla ciklus van az enyémekben
de azért nem baj az ha bírja jó látni.
Ventik: Nekem ez parám volt mert az előző gépben elsőre a hűtés térdelt le. Kicsit nekem zavaró volt elsőre hogy 60 fokig nem történik semmi. Manuálisan adtam neki egy profilt az armoury-ban, hogy már pedig nekem induljon be a venti ha néger gyerekek hullanak az égből akkor is. Viszont utána elment ez a 60 fok parám és hagyom automatán. Elvileg a venti élettartam is bőven kitolható.
Baromi jó a hűtésük amúgy nem tudom ennyit jelent plussz 2 hővezető cső? (2022-es modellek). Van robbantott rajz, youtube videó onnan tudom, valamint Asusék le is írják hogy fejlesztették a hűtőrendszert az új modellekben. Mondjuk rá is fért. A 20-21 modellek körül külföldi fórumokban sok volt a panasz melegedésre.
Hangban segítek (ha tudok) délután
Ja igen: Bakker legfontosabb.
Gaming?? Tesztek?? Celsius?? MSI AFTER?? -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Lalikiraly #35431 üzenetére
Na azért összefoglalva elégedett vagy ez a fontos
A TUF a kompromisszumokról szól ezt tudjuk. Nyilván azért csak 400 ezer , és nem 800 meg 1.2M. Mondjuk aki az orromalá dörgöli hogy ez csak egy TUF annak mindig szeretném elmondani , hogy addig örülök ameddig csak egy 450 ezer forintos laptopot tudok megengedni magamnak. Ennél rosszabb sose legyen.
ON
Minden stabilan:
..hát igen azért a köpködések ellenére ezek nagyon gyors modern jó gépek (ha a soron is mindent jól csináltak persze). Kényelmes az élet ezekkel nahh.Win/képek:
Nekem gyári W11 , és emlékeim szerint vannak benne TUF hátterek délután megnézem neked. Azóta én Xbox hátteret használok , de semmiről nem maradtál le kb 8-10 gyári TUF háttér van benne.Wifi:
Most már értem a wifi kérdést. El nem tudtam képzelni a külföldi fórumokon csoportokban mi ez a wifi vergődés. Majd ezentúl megy nekik a Ryzen + Smile.Frissités:
Win Store, My Asus, windows update (mindenhol mindent tegyél fel, szereti.) BIOS automatán érkezik majd ne lepődj meg. Armoury Crate is sok frissítést tartalmaz amúgy.Perfomance:
Nincs kérdés.
Annak van kérdés aki egy i3-al vergődik egy low end igpu-val , aztán beírja nekem hogy mennyire műanyag a TUF (akinek nem inge). Én már nem veszem magamra.GPU/Módok
Megmondom őszintén nulladik perctől perfomance mode , Gpu mode standard. A MUX HYBRID kapcsolót kivették én nem látom sehol, teljesen automata lett (armoury crate). Kezdetektől kábelen vagyok net is energia is. Wifin teszteltem hasít a gigabit. Bill: Nekem is a fix folyamatos jött be , kicsit le is vettem a fényerőből mert erős volt.Kijelző
Fényerő több mint sok, nálam 75%. Fakónak én nem látom lehet elfogult vagyok. De komolyan mondom most már belenézek oldalból isA 144hz nagyon fluid, egyszer átkapcsoltam 60-ra, ég és föld.
Hang:
Asustól elvileg ingyen kellene kapnod Dolby Atmos szolgáltatást. Ez rendes tőlük. Be is konfigoltam én kimondottan jónak érzem a hangot. Nem tudom hány hangszórónk van, de korrekt. Külön be kell konfigolni fülesre is, van EQ, hangszínek, mély stb. Fogadjunk nem konfigoltad beFentebb posztoltam amikor jött a Dolby Atmos update.
Lehetséges neked még nem ért le.
Az egy szép nagy frissítés volt amúgy a hangrendszerre.
Nyilván nem Onkyo, meg Harman Kardon szint. Ezek az emberek nem is tudom mit várnak egyébként egy ilyen limitált térben elhelyezett hardvertől? (Nem rád értendő külföldi fórumok). Ez gyakorlatilag egy mérnöki csoda amit az Asus összehozott ezekben a gamer laposokban. Nekem a HyperX Cloud fülessel a konfigolt dolby atmos szolgáltatással fenomenálisan jó az élmény. Mindent hallok amit játék közben kell.Amit nem írtál: Fogod e hurcibálni, táskád/szütyőd lesz e?
Súlya vállalható? Matricát nem kaptál? -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Lalikiraly #35405 üzenetére
Nézem.
Azért majd jöhet ide is infó, az nem Asus fő topik
Most, hogy mondod lehet nekem is TUF-os cikk alá kellett volna írnom mert itt alig van tulaj -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Lalikiraly #35356 üzenetére
Kicsit wotozgattam melóba, intenzív 130-140 fps átlagba, most nem használtam a Vsync-et amit szoktam, wotba szeretem ha el van eresztve az fps. Átlagosan 70 fok.
Szerintem az nem rossz. (Hűtőpad nélkül) - Max settings mert automatán arra rakja.MSI Afteren kívül mivel lehet még monitorozni a hőmérsékletet?
Minden adat működik csak hőmérséklet érték nincsen.
A többi is csak úgy hajlandó működni ha fut egyszerre a GPU-Z is. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Lalikiraly #35390 üzenetére
Gép DASH beszámolót követel a nép
Ha 2 liter COLA rámegy se bánjuk
Ma én is hoztam magammal a kis harcost melóba. Ma kicsit nyugalom szigete lesz, az első nagy roham lement. Szegény tiszta maszat, meg zsírfolt egy ideje nem volt takarítva pont az ünnepek előtt valamikor talán. Szégyellem is magam, de nincs nálam a csoda mikroszálas.
Én mással nem esek neki, csak azzal.Más: Egy kicsit ON mert Asus és Gaming ROG vonal!
A műfaj kedvelőinek kijelzős Asus ROG "Xbox Controller"-t villantott az Asus.
A kijelző 1,3" OLED - elsőként a PC játékosokat célozva. Programozható lesz, valamint akkumulátor élettartam, a Bluetooth-kapcsolat, mikrofon állapot jeleníthető meg többek között.USB C kapcsolat , és Bluetooth 5.0A teljes Xbox kompatibilitás egyelőre nem ismert. De a videóban elhangzik (link alább), hogy Xbox Certified Controller.Mikor? 2023Víruskereső témára:
Én évek óta az asztalin AVG-t használok. Van akik szerint fogják ezek a gépeket, van aki szerint nem jó kizárólag csak a Windows-os védelem. Én már nem tudom melyik a helyes. A laptopon jelenleg nekem is a gyári W11 védelem van eddig semmi gond nem volt belőle
Asztalin nem vettem észre drasztikus problémát, hogy enné az erőforrásokat. -
HartgeH3-2.8
addikt
Jól értelmezem ez amit írtok csak az Intel gépeket érinti?
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
cs.zs. #35354 üzenetére
Akkor ez nem minden játékban működik ezek szerint?
Én amiben észrevettem (MSI Afterrel) az a: Dayz, New World, ahol nagyobb terepeket kellett bejárni, láttam, hogy elfogyott a vram (4GB), és elkezdte betölteni a fizikai memóriát, de olyan 12-be megállt mindig kompletten. Talán még a DyingLight ahol ezt tapasztaltam. Végig smooth maradt becsületére legyen mondva, soha egy akadás.
Egyéb játékoknál nem is érdekes, mert medium/high , FHD beállítás mellett egyszerűen nem kell neki 4-nél több vram. COH2, ETS2, és hasonlókra gondolok.
Szerk:
Lalikiraly
Pár képet azért majd előzetesen, rögtön kérünk ha OnBoard leszel
Tolok én is majd pár képet, csak év kezdés melóhelyen, őrültekháza.
A Cola témára:
Legutóbb Mirindáról álmodtam azt kellett vegyek, nemrég pedig a 7UP jutott eszembe, hogy gyerekkoromban ittam utoljára. Vettem is ma. Bakker ugyan olyan jó mint 20 éve.
Szerk2: Persze a MountainDew-t egyik se veri -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Lalikiraly #35337 üzenetére
Igen a 6800H az egy elég kemény cucc. Talán még mobil cpu téren mai napig top 10. Azóta jött ki több friss AMD cpu, már lehetséges, hogy nem. Minden esetre nem nagyon gondolkozik semmin. Ez a gép fő ereje.
Mindenképp várom majd a beszámolót ha megjött a tiédcs.zs
Igen valóban 11,7 az össz megosztott vram 16GB-nál, csak a 12 jobban hangzik. Emiatt gondolkozom majd én is a memória emelésen 32-re mert így gyakorlatilag kipipálható a 3050 Ti-ben lévő 4GB vram bottleneck.Addig nem is hittem benne ameddig nem láttam milyen szépen használja a megosztott memóriát. Működik a megoldás.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Lalikiraly #35331 üzenetére
Az enyém az AMD-s verzió, TUF A17 (2022) FA707RE - Ryzen verzió (W11) gyárilag.
Ryzen 6800H és RTX 3050 Ti 4GB (de az össz megosztott memória 12GB)
Durván fél éve van meg a gépTesztet is szívesen csinálok majd.
Kép, videó? -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Lalikiraly #35326 üzenetére
Ahhoz képest megváltás!
Mindenképp cseréljünk tapasztalatokat, hűtés, gaming, coolingpad stb.
Teszteld rommá, menjen 3 napig kíméletlenül. Nem tudom mennyire vagy a vigyázós fajta , én kezdetben a széltől is óvtam, most már csak használom amire vettem. Azért az első 72-be végig teszteltem én is, muszáj volt.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Lalikiraly #35310 üzenetére
Addig is itt egy cikk ami a DASH-t illeti: [link]
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Lalikiraly #35299 üzenetére
G-Syncről én nem tudok speciel, valami adaptív Sync van ezekbe, de hogy mire jó még nem jöttem rá. De mindjárt rá guglizok.
cs.zs.
"Olcsósítás"
Azért TUF szinten, alsó hangon 450-470 ezer forintos készülékről beszélünk ha 16GB memória van benne, Win11-el van gyáriag, és nem egy i5 hanem egy felső kategóriás i7 vagy Ryzen dolgozik alattuk, pláne ha még terra SSD is ott figyel. Azért ezt olcsónak én nem nevezném, de kinek mi az olcsó persze. Egy másfél millás dual monitoros ROG Strix-hez képest olcsó igen.Kijelző:
Barátnőmnél wotoztam kicsit vittem a tankjait IX felé, hát épp az, hogy tű éles kép, gyönyörű színek, FLUID képfolyam, és éppen pont tökéletes 17 coll hogy kényelmes legyen. A 15" nekem már nem adná, úgy hogy jobb is, hogy nem az FX506 lett végül.
Minden téren tökéletes.Ha valamire panaszkodnom kéne, hát PONT a kijelző jutna legutoljára eszembe hogy őszinte legyek. ..de nem vagyunk egyformák
-
HartgeH3-2.8
addikt
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Lalikiraly #35263 üzenetére
Ez most lényegében vodás vagy auchan-os rendelés volt/lesz? (Voda is jó mert közvetlen gyártóval vannak kapcsolatba és nem nekem kell fightolni). Elsőre persze az Asus ügyfélszolgálat próbálta velem lezongorázni, kedves ügyfelünk sajnálattal blabla. Küldjem be a gépet. Aha hogyne.. Ahol vettem odamegyek 72-őn belül. Mentem is, jól is döntöttem.
Az én FX506-omban is bivaly volt a 12700H (ha jól rémlik) 12gen volt benne, nem is lett volna ő vele gond ha a körítés nem lett volna egy kalap trágya. Szerencsére bőven 72 órán belül adta meg magát, (kék halál, hűtés kuka), és nem volt kérdés az ügymenet. Csupán kettő hétig voltam gép nélkül ameddig az Asus megküldte az új gépet, sűrű elnézések mellett.
(Így is kell).Az AMD tényleg bivaly, csak lesek miket csinál könyékből. Gyakorlatilag nincs olyan alkalmazás ami alatt le térdelne , nyitva lehet 800 ablak futhat 20 alkalmazás, nem érdekli.
Ez egy állatkert. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
cs.zs. #35261 üzenetére
Melóba be 220, melóból haza 220
Családhoz át 220, haza 220
Egyszer mintha lemerült volna, de ezek szerint alvásba tette magát és azt nem számolta
Ha nem írná a statisztika, hogy dátum szerint mikor/mennyit használtam simán ki tehetném, hogy vitrinbe volt, és néha letöröltem a portólLalikiraly detto ugyan ez a sztorim. Szerencsére rögtön kaptam az újat nem tököltek. Remélem ezzel a géppel már jók lesznek a tapasztalataid. Akikkel eddig beszéltem a 2022 szériások, ők náluk kevésbé SŐT gyakorlatilag nem hallottam panaszt. Valamit kellett, hogy frissítsenek a gyártósoron. Végre jöhetne már egy A szériás AMD-s kolléga is
Annyira tetszik az AMD, hogy cirka 30 év után lehet építek egyet.
Lassan cserés az asztalim. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
cs.zs. #35241 üzenetére
Köszi
Lalikiraly
Ugyan így szívtam meg az FX506-al, és kaptam egy zsír új A17 2022-őt. Az már immár fél éve gyönyörűen dolgozik. My Asus, Armoury Crate, MSI AFTER (mellé GPUZ) mert nem fognak működni a fontosabb Celsius értékek. Ne kérdezd miért. Ne csak Win update-ben frissíts, hanem frissíts a MY Asus-ban is! Valamint a Win Store-ban is!Be tudnád linkelni a gép pontos típusát?
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
cs.zs. #35238 üzenetére
Hol található ez a Battery report, mi tud ilyet? Szívesen megnézném az enyémet így fél év alatt. Szerk: Nagyon a témában jártas haverral múltkor kiszámoltuk heti 2 esetleg 3 használat során, valamint a NYÁK potom 55-60 fokon történő üzemeltetésével hány év lesz az alkatrészek élettartama durván a laptopban, hát sokkal több mint amennyi időre tervezném a gépet (pusztán a teljesítménye, és elévülése miatt). Asszem 2,5 - 3.0x annyi élettartam jött ki.
Azaz a garancia időn jóval túl.Pyttawrx
Én az a baj háklis vagyok ezekre. Azért is ettem meg rögtön az Asus marketinget, amikor a MyAsus felhívta a figyelmem hogy mivel gyakran van hálózaton a gép, kapcsoljam be a 60% üzemmódot.Kapanyél
Mobiltelefonnál is kényes vagyok az akkumra, a Note 10-em mai napig hibátlan akku téren, és a barátnőmnek adott S9+ ami sok++++ éves hibátlan akksival töltéssel mai napig. Lehet mázli is, de lehet tudatos is. Szerintem sem eretnek az akkukímélés, de fene tudja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Napelem
- Androidos tablet topic
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Chrome
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- HP Elitebook 850 G8 15,6' fullHD i7-1185G7 32/512GB + Notebook táska, Garancia
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest